Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canim hemşire me sorabilirim senin için

yaa kızlar sizden birşey rica edecem

tüp bebek merkezine gittiğinizde dr
hiç evlenmemiş yani daha bakıre olan bir bayandan yumurta toplanması yapılabilinir mi

bu benım kafamda bir soru çok rica ediyorum ögrenirsenız bana yazarmısınız
Barnimm Barnimm Yarimm66 Yarimm66 suskun1373 suskun1373
Canım belki özel durumlarda dondurma amaçlı ilerleye yönelik yapabilirler ama tüp bebek tedavisi genelinde evli olup belgeleri vermen gerekiyor dediğim gibi yumurta rezervi yetersizliği yaş ilerledikçe bitme durumu olma ihtimali hastalarda belki toplayabilirler en net bilgiyi merkezleri arayıp öğrenebilirsiniz

yaa kızlar sizden birşey rica edecem

tüp bebek merkezine gittiğinizde dr
hiç evlenmemiş yani daha bakıre olan bir bayandan yumurta toplanması yapılabilinir mi

bu benım kafamda bir soru çok rica ediyorum ögrenirsenız bana yazarmısınız
Barnimm Barnimm Yarimm66 Yarimm66 suskun1373 suskun1373
Canım ben sordum hemşire rapor gerekliymis devlet hastanesinden sonra yapılıyormuş yani yumurta rezervi az olduğuna dair bekar olup azsa ve rapor alırsan toplanqbiliyormus

mrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???

mrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???
Malesef canım yapacak birşey yok yağlı olduğu için çok can yakıyo bende 4 hafta vuruldum yeni bıraktım kalçalarım aynı vaziyette Allah yardımcımız olsun

Selam kızlar ben dün bir mucizeye şahit oldum 10yıldır donmuş olarak bekleyen üç tane orta kaliteli embriyo transferi olmuştum çok şükür üçüde tutmuş

Gözünüz aydın ne güzel bir haber 😍😍 bana doktorum iki embriyo koysak da ikiz olma şansı %7 demisti. Ama burdan okuduğum kadarıyla pek de öyle degil 😉

Gözünüz aydın ne güzel bir haber 😍😍 bana doktorum iki embriyo koysak da ikiz olma şansı %7 demisti. Ama burdan okuduğum kadarıyla pek de öyle degil 😉
Rabbim ol deyince oluyor canım aslında benim drumda iyi kaliteli olsaydı üçünüde koymazdı çok umudumuz yoktu ama çok şükür oldu

Back
X