- 5 Mart 2016
- 183
- 105
- 103
- 47
Çok teşekkür ederim:)Hayırlı olsun bu arada transferin.
İnşallah minik kuzu sana sımsıkı tutunur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canm sagoltransfer sonrası için ben 1000tlye yakın bir para ödedim.
Neden yumurtalar pgt ye gitmedi canm doktorun bu konuda birşey demedimiSlm kızlar bende dün 4. Defa dondurulmuş embryo transferi oldum.ikinci gün 2 tane transfer ettiler.2 haftasonra kantestim var.Artık okadar tecrübe sahibiyimki hiç heycan yok içimde.çünkü ben transferlerdensonra hep pozitifi gördüm çokşükür ama 6. Haftamda sebepsiz birşekilde bebegimin kalbi duruyor kalpatışı alamıyoruz.2 defa kürtaj oldum.Artık pozitifi görsemde bebegimi kucagıma alanakadar aklımda sürekli sorular olucak diye düşünüyorum.Gözüm çok korktu yaşadıklarımdan.
Yasim suan 30 ben 24 yasinda basladim tüp bebek tedavisine.Sorun esimden kaynakli sperm kalitesizligi.Yaş kaç sorun ne peki ?
Canim Dr sordum busefer transferden önce böyle birseyin yasalarca yasalarca yasak oldugunu söyledi buarada ben yurtdisinda yasiyorum kanunlar farkljymis onu ögrendim.Neden yumurtalar pgt ye gitmedi canm doktorun bu konuda birşey demedimi
Yasim suan 30 ben 24 yasinda basladim tüp bebek tedavisine.Sorun esimden kaynakli sperm kalitesizligi.
Dondurulmus oldugu icin tr de yaptiramam galiba.beklemedeyim suan kismetse 1 kasim test günüm.Canım allah ım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün allah ım kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın
Türkiye de yaptırma şansın var mı ? Yurt dışındaymışsın galiba
Dondurulmus oldugu icin tr de yaptiramam galiba.beklemedeyim suan kismetse 1 kasim test günüm.
Allah Allah ne degişik olsun hakkınızda hayırlısı olsunCanim Dr sordum busefer transferden önce böyle birseyin yasalarca yasalarca yasak oldugunu söyledi buarada ben yurtdisinda yasiyorum kanunlar farkljymis onu ögrendim.
Dogal şeyler denedinizmi canımYasim suan 30 ben 24 yasinda basladim tüp bebek tedavisine.Sorun esimden kaynakli sperm kalitesizligi.
Bebeğinizin hayırlı olsun insallaho sanırım rahim kalınlığına göre değişiyor örnek verecek olursam benim son adet 3 nisandı 20 nisanda transfer oldu yani 18. günde.
12 gün sonra yani 2 mayıstada kanda baktırmıştım
merhaba ben nisan ayinda dondurulmusla hamile kaldim ama 7 haftalikken dusuk yaptim sonra bir mucize oldu ve agustos ayinda normal yoldan hamile kaldim suanda 3 ayligim darisi size insallah..iki gunu dert etmeyin zaten gebelik olustuysa 10. gundede kanda cikar 12.gundede hayirlisi olsun insallahBebeğinizin hayırlı olsun insallah
Cuma günü transfer oldum. Benim de test sonucum 12 sonraya vermişler
İlkini 10 gun sonraya idi. Bunda neden 12 oldu anlamadım. Normal bişey di mi
İnşallah bende gel haber alirim
Eşine gerek yok canım ama destek icin sonucta sehır dısı benım esim benle gelmişti. Doktor ılaclarını veriyor estrofem asprın folik asit kullandım ben 10 gün sonra Bı kontrol var. Ondan sonraki 8,9,10. Gun ler arasında da transfer var. Kolay bır süreçMerhabalar,sehir dısında dondurulmuş emb.var ve transfer istiyorum sorum eşlere gerek yok sanırım tekrar degil mi sonucta döllenmişler süreci yasayanlar ne zaman basladınız takibe ve nasıl sürdü öncesi neler kyllandınız
Canım dondurulmus embriyolar için doktorun tutma sansı için ne dedi??öncesinde adetle mi takibe baskattı nelere dikkat ettin transfere kadar inş iyi haberler ver bizlereMerhaba arkadaslar dondurulmus transferkm yapildi benimde. progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor. Bende 1 saat arayla aliyorum ama biktim saat basi ilac almaktan ayni saatte alan varmi.
Donmuş emriyolarin tutunma şansı%20 daha fazlaymış canımCanım dondurulmus embriyolar için doktorun tutma sansı için ne dedi??öncesinde adetle mi takibe baskattı nelere dikkat ettin transfere kadar inş iyi haberler ver bizlere
Canim bisey demedi o konuda bende sormadim. Rahim kaliten iyi degil ama tutar korkma dedi. Adetin 2. Gunu estrofem baslatti. Climara ford band verdi. Ayrica evicap 400 luk, l arginin kapsul 1000 lik ve folidoce verdi bir adet gunluk. Transferden bir gun once kestim vitaminlari. Transfere ucgun kalada progestan kapsul vermisti hem agiz hem vajinal kullanim icin.Canım dondurulmus embriyolar için doktorun tutma sansı için ne dedi??öncesinde adetle mi takibe baskattı nelere dikkat ettin transfere kadar inş iyi haberler ver bizlere
Ayrica beni 2 aydir hazirliyodu canim. Onceki adetimden sonrada sogan kuru lucrin depot ve dogum kontrol ile larginin .evicap. folidoce vermisti yine. Biraz uzun hazirladi.Canım dondurulmus embriyolar için doktorun tutma sansı için ne dedi??öncesinde adetle mi takibe baskattı nelere dikkat ettin transfere kadar inş iyi haberler ver bizlere