Dondurulmuş embriyo ile transfer süreci

Slm kızlar bende dün 4. Defa dondurulmuş embryo transferi oldum.ikinci gün 2 tane transfer ettiler.2 haftasonra kantestim var.Artık okadar tecrübe sahibiyimki hiç heycan yok içimde.çünkü ben transferlerdensonra hep pozitifi gördüm çokşükür ama 6. Haftamda sebepsiz birşekilde bebegimin kalbi duruyor kalpatışı alamıyoruz.2 defa kürtaj oldum.Artık pozitifi görsemde bebegimi kucagıma alanakadar aklımda sürekli sorular olucak diye düşünüyorum.Gözüm çok korktu yaşadıklarımdan.
Neden yumurtalar pgt ye gitmedi canm doktorun bu konuda birşey demedimi

Yasim suan 30 ben 24 yasinda basladim tüp bebek tedavisine.Sorun esimden kaynakli sperm kalitesizligi.

Canım allah ım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün allah ım kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın :dua:

Türkiye de yaptırma şansın var mı ? Yurt dışındaymışsın galiba

Canım allah ım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün allah ım kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın :dua:

Türkiye de yaptırma şansın var mı ? Yurt dışındaymışsın galiba
Dondurulmus oldugu icin tr de yaptiramam galiba.beklemedeyim suan kismetse 1 kasim test günüm.

Canim Dr sordum busefer transferden önce böyle birseyin yasalarca yasalarca yasak oldugunu söyledi buarada ben yurtdisinda yasiyorum kanunlar farkljymis onu ögrendim.
Allah Allah ne degişik olsun hakkınızda hayırlısı olsun

o sanırım rahim kalınlığına göre değişiyor örnek verecek olursam benim son adet 3 nisandı 20 nisanda transfer oldu yani 18. günde.
12 gün sonra yani 2 mayıstada kanda baktırmıştım
Bebeğinizin hayırlı olsun insallah
Cuma günü transfer oldum. Benim de test sonucum 12 sonraya vermişler
İlkini 10 gun sonraya idi. Bunda neden 12 oldu anlamadım. Normal bişey di mi
İnşallah bende gel haber alirim

Bebeğinizin hayırlı olsun insallah
Cuma günü transfer oldum. Benim de test sonucum 12 sonraya vermişler
İlkini 10 gun sonraya idi. Bunda neden 12 oldu anlamadım. Normal bişey di mi
İnşallah bende gel haber alirim
merhaba ben nisan ayinda dondurulmusla hamile kaldim ama 7 haftalikken dusuk yaptim sonra bir mucize oldu ve agustos ayinda normal yoldan hamile kaldim suanda 3 ayligim darisi size insallah..iki gunu dert etmeyin zaten gebelik olustuysa 10. gundede kanda cikar 12.gundede hayirlisi olsun insallah

Merhabalar,sehir dısında dondurulmuş emb.var ve transfer istiyorum sorum eşlere gerek yok sanırım tekrar degil mi sonucta döllenmişler süreci yasayanlar ne zaman basladınız takibe ve nasıl sürdü öncesi neler kyllandınız

Merhabalar,sehir dısında dondurulmuş emb.var ve transfer istiyorum sorum eşlere gerek yok sanırım tekrar degil mi sonucta döllenmişler süreci yasayanlar ne zaman basladınız takibe ve nasıl sürdü öncesi neler kyllandınız
Eşine gerek yok canım ama destek icin sonucta sehır dısı benım esim benle gelmişti. Doktor ılaclarını veriyor estrofem asprın folik asit kullandım ben 10 gün sonra Bı kontrol var. Ondan sonraki 8,9,10. Gun ler arasında da transfer var. Kolay bır süreç

Merhaba arkadaslar dondurulmus transferkm yapildi benimde. progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor. Bende 1 saat arayla aliyorum ama biktim saat basi ilac almaktan ayni saatte alan varmi.

Merhaba arkadaslar dondurulmus transferkm yapildi benimde. progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor. Bende 1 saat arayla aliyorum ama biktim saat basi ilac almaktan ayni saatte alan varmi.
Canım dondurulmus embriyolar için doktorun tutma sansı için ne dedi??öncesinde adetle mi takibe baskattı nelere dikkat ettin transfere kadar inş iyi haberler ver bizlere

Canım dondurulmus embriyolar için doktorun tutma sansı için ne dedi??öncesinde adetle mi takibe baskattı nelere dikkat ettin transfere kadar inş iyi haberler ver bizlere
Donmuş emriyolarin tutunma şansı%20 daha fazlaymış canım

Bu konuda birçok araştırma yapılmış kanıtlanmış bişey bu

Hatta 5 sene sonra
Sadece dondurulmuş emriyo transferi yapilmasi planlaniyormuş

Canim bisey demedi o konuda bende sormadim. Rahim kaliten iyi degil ama tutar korkma dedi. Adetin 2. Gunu estrofem baslatti. Climara ford band verdi. Ayrica evicap 400 luk, l arginin kapsul 1000 lik ve folidoce verdi bir adet gunluk. Transferden bir gun once kestim vitaminlari. Transfere ucgun kalada progestan kapsul vermisti hem agiz hem vajinal kullanim icin.
Transfr gunü ve sonrasinda ise coraspin, clexan o,4×2 igne verdi. Bide transferden 2 saat once 1 adet tek seferlik rahim sarsilmasini önlesin diye adalat isimli hap verdi baskada kullandirmadi, progestan kapsul, estrofem ve climara bant devam, decavit, folbiol verdi.
Bugun 6. Gunum ve camur gibi leke gelmis suan 2 damla kadar niyeki acaba

Ayrica beni 2 aydir hazirliyodu canim. Onceki adetimden sonrada sogan kuru lucrin depot ve dogum kontrol ile larginin .evicap. folidoce vermisti yine. Biraz uzun hazirladi.
bide tüm bu surecte gunde 3lt su bol protein 2km yuruyus önerdi
Galiba tutmadi bisey hissetmedim ama az once adet sancim basladi ve leke olmus

Back
X