dondurulmuş embriyo ile yeniden merhaba diyenler..buyrun burada toplanalım

karakedi_

meleğim gel artık :(((
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.261
10
158
selam kızlar

ben 2 aşılama 1 tüp bebekten sonra bu ay dondurulmuşlarım ile yeniden denedim 2 tane embriyo transfer edildi ve şu anda gün sayıyorum. benim gibi bu süreçte olup gün sayanlar gelin birlikte dertleşelim..

belirti oluyor mu? neler yaşıyorsunuz.. haydi hep beraber paylaşalım kızlar..

Yazmadan geçemedim...İnşallah olumlu sonuç alırsın. Ben de tedavlerimde dondurulmuşum kalsın istedim ama olmadı. Dondurulmuşlarla şans daha yüksek oluyormuş. O buz mercimeklerden sıcacık, mis kokulu bebşlerin olsun inşallah...

Yazmadan geçemedim...İnşallah olumlu sonuç alırsın. Ben de tedavlerimde dondurulmuşum kalsın istedim ama olmadı. Dondurulmuşlarla şans daha yüksek oluyormuş. O buz mercimeklerden sıcacık, mis kokulu bebşlerin olsun inşallah...

canım iyi dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim. inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür.bu süreci yaşamayanların bizi anlaması çok zor bizi en iyi bizler anlıyoruz.senin kaçıncı denemen tatlım.

kızlar aranızda benim gibi gün sayan kimse yok mu?bu süreçte neler yapıyorsunuz ne gibi belirtileriniz var?

canım iyi dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim. inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür.bu süreci yaşamayanların bizi anlaması çok zor bizi en iyi bizler anlıyoruz.senin kaçıncı denemen tatlım.

4. olacak. İnşallah hepmizin son olur. Kavuşuruz bebişlere...

4. olacak. İnşallah hepmizin son olur. Kavuşuruz bebişlere...

inşallah cnm benim inşallah benimde 2 aşılama 1 tüp bebek buda dondurulmuş.2 tane transfer edildi.bugün 6. günüm gün sayıyorum inşallah bu sefer rabbim yüzümüze güler hayırlı haberler alırız..

selam ben de gün sayıyorum hatta bitti bile bu cumartesi test günüm..ben de 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra kızıma kavuştum şimdi de bir kardeşi olsun diye uğraşıyoruz ..herkes için hayırlısı olur umarım...

Back
X