Merhaba , bende dondurulmuş transfer yaptırdım iki gün sonra ögrenicez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam canım.novaartta tedavi görüyorum bende.reglinin 2.günü rahim duvarı kalınlığına baktırıyorsun ve östrojen hormonuna.ona göre estrofem dozun belli oluyor.1 hafta sonra tekrar ultrason ve hormon tahlili.estrofeme devam ediyorsun.ortalama reglinin 18 veya 20.günü transfer oluyor.tabi rahim duvarı uygun kalınlığa gelmişseArkadaslar Merhaba bnde dondurulmus embryo transferi yaptiricam ve bu surec nasil ilerliyo cok merak ediyorum bni bilgilendirirseniz sevinirim tskrlr şimdidenn
tazeyle dondurulmuşların tutma olasılıkları aynıymış canım ben öyle duydum.kısmette yokmuş demekki düşen bebişin.allahın izniyle gene tutar ve düşmez inşallah.Bende bir ay sonra dondurulmuslarla deniycem tutma olasılığı. Nedir ilki tutmuştu düştü 4hafta4 gunlukken gene düşermi acaba
Saol cnm bnde novaartta tedavi goruyorum cumartesi basladim estrofeme cuma gunude kontrole gidicem bakalim hayirlisi sen denedinmi tuttumu cnm bide senin doktorun hangi hocaselam canım.novaartta tedavi görüyorum bende.reglinin 2.günü rahim duvarı kalınlığına baktırıyorsun ve östrojen hormonuna.ona göre estrofem dozun belli oluyor.1 hafta sonra tekrar ultrason ve hormon tahlili.estrofeme devam ediyorsun.ortalama reglinin 18 veya 20.günü transfer oluyor.tabi rahim duvarı uygun kalınlığa gelmişse
arkadaşım bence tutma olasılığı diye düşünüp kafanı karıştırma kimi taze yapılanla hamile oluyor kimi dondurulmuşlarla ben ilk denememi geçen ay yaptırdım ama negatif dondurulmuşlarım vardı bu ay onlarla denedik ve şimdi sonucumu bekliyorum cumartesi test günüm yani her iki türlü de tutacağı varsa tutuyor hakkımızda hayırlısı olsunKizlar bende tedavi goruyorum bir tane embriyomu dondurdu doktorum 1 ay sonra transferi yapicaz dedi bu durumda tutma olasiligi daha iyi dedi sizce nasl bu yontem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?