Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl dondurduklarına baglı benim üç embriyom var birini tek ikisini aynı kraterde dondurdular .çünkğ ikinci denememde bir tane üçüncğ denememde iki embriyo verilcekmıs. Geçmiş olsun sizede allah hayırlısını versin inşmerhaba benimde 4 adet dondurulmuş embriyom var ilk transferim tutmuştu fakat 6,5 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum ocak ayında 2 adet geçirdim şimdi doktorum cyclo progynova verdi ve hss çekti ilacımın bitmesine 7 gün var sonrasında adet olunuyor sanırım o zaman başlayacağız fakat dondurulmuş nasıl çözülüyor 32 yaşındayım tek transfer olucak hepsimi çözülüyor tek mi hiç bilmiyorum
Test verdiniz mi10 Mayıs ama yarın vermeyi düşünüyorum
Lütfen üzülmeyin yedek embriyonuz var demekki zamanı varmıs hayırlısı olsubNegatif maalesef
benimde 4 embriyom var 2 tüp dediler sanki öyle hatırlıyorum nasıl oluyo o zamanNasıl dondurduklarına baglı benim üç embriyom var birini tek ikisini aynı kraterde dondurdular .çünkğ ikinci denememde bir tane üçüncğ denememde iki embriyo verilcekmıs. Geçmiş olsun sizede allah hayırlısını versin inş
iki tüpe iki iki koymuslar iki tane vercekler sızedebenimde 4 embriyom var 2 tüp dediler sanki öyle hatırlıyorum nasıl oluyo o zaman
benim ilk transferım olumsuz oldu doktorum iki ay bekleyelim dedi su an beklemedeyimMerhaba benim de dondurulmuş olacak fakat doktorum tek adet görmen yeterli dedi, regl olmayı bekliyorum. Regl ilk gününüzden kaç gün sonra transferiniz oldu ? Kaç gün ilaç kullanıp transfer ediliyor acaba?
bu ay yeniden denencektı ama malesef kist oluşmus öteki ay bakacaklarİki adet görmelisin diye biliyorum. Benimde ilk transferim tazeydi maalesef olmadı. Pozitifti sonra düştü. Histeroskopi falan oldum aradan baya geçti yani. Geçen kurban bayramında olmuştum ilkini simdide cumartesi günü transferim var inşallah.
Embriyon varsa çok güzel benimkide suan dondurulmuş olacak. Şans daha yüksek deniliyor umarım öyledir. İkincisi ilkine göre daha rahat geçiyor diyebilirim. Sonuçta yumurta toplanmiyor veya yumurta büyütmek icin igne kullanmıyoruz o yüzden biraz daha rahat oldu bana bu süreç. Ben ilkinden sonra doktorum ikinci adetinde tekrar yapabiliriz ustunden iki adet geçmesi gerekiyor demisti. Bence senin doktorunda ayni seyi önerir iki ay sonra tekrar başlarsınız diye düşünüyorum
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitif olmuşturValla ben hiç birseyi bırakamadım
Evet belli öğlen gidiyorum insallahh12.30 da transfer olacakmış cok heyecanlıyım korkuyorum