Evet iki embriyo istedim. Hatta üç istedim ama vermedi rahmin kaldirmaz dediMerhaba iki tane mi embriyo verdiler kaliteleri nasıldı bir sey dediler mi ve bundan sınra hangi ilaçları verdiler
Yaaaaa güneş gibiler parlamış kalitesi çok güzel bence olucak hayırlısıyla kafanızı rahatşatın sakın stres yapmayın özel olmazsa hangi hastane burasıEvet iki embriyo istedim. Hatta üç istedim ama vermedi rahmin kaldirmaz dedibirisi 4bb biri earlyblastmis 5. Gun embriyolari genel anlamda iyi dediler.
İlaçlarım bunlarrhe birde embriyolarimin görüntüleri nasıl gözüküyor sizce? Rahim kalınlığı 12. Rahmin cok iyi duruyor embriyolarida çok güzel yere yerlestirdik falan dediler ama hayırlısı bakalım
Vericekleri tüm ilaçları vermişler şimdi sakince beklemek gerekiyor. Reglden kaç gün sonra transfer ediyorlar hangi gün olacagını neye göre seçiyorlarAy inşallah evime geldim uzandimUfacık bir harekette bile korkuyorum şuan ya Memorial hastanem
Vericekleri tüm ilaçları vermişler şimdi sakince beklemek gerekiyor. Reglden kaç gün sonra transfer ediyorlar hangi gün olacagını neye göre seçiyorlar
Ben o hatayı yaptım bir güzel yattım bugün şöyle oldu böyle oldu hep dinledim kendimi sınra olmadı film aç kitap oku hiç aklına getirme sevdigin yormayacak seyleri yapBeklemek en zoru zatenregl ilk veya ikinci günü ilaca başlıyorsun. Bir sonraki adet döneminden 1 hafta 10 gün once oluyor sanırsam. Dondurulmuş transferim bu şekilde oldu
Çok sevindim hayırlı olsunAy inşallah evime geldim uzandimUfacık bir harekette bile korkuyorum şuan ya Memorial hastanem
Aslında en kolayı beklemek olmalı çünkü anestezi bitmiş oluyor bir çok iğne bitmıs oluyor yumurta döllendi mi döllenmedi mi derdi olmuyor lütfen rahat olun beslenmenizi güzel yapın ilaçlarınızınalın gerisi Allaha kalmış inş güzel haberlerinizi alırızAmin inşallahbeklemek cok zorr
Kitap okuyun film izleyin bol meyve sebze yiyin tadını cıkarın hayırlısı olsub dua edin. Bence bu bekleme süresinde sakin kalanların ki oluyor arkadasım hiç aklına getirmedi şak diye oldu ben her gün düşündüm düşündüm olmadıEvet orası öyle ama beklemek gerçekten en zoru. Zaman gecmek bilmiyor. Birde tuttumu tutmadimi düşüncesi... Yanlış bir hareket yapma korkusu saymakla bitmez. Tuttu tutmadı düşüncesi bile yetiyor valla icim icime sığmıyor
Az kaldı bizimlede paylasın lütfenAklımdan çıkmıyor vallakorkarak namaz kılıyorum korkarak hareket ediyorum. Bu tedirginlik mahvediyo beni
Merhaba yaşadıklarımı anlatıyım.transfer için tek embriyomuz vardı 3. Gün embriyosu idi transfer oldum tutmadı.doktorum ne yapalım dedi devam edelim dedim,tekrar iğneler ilaçlar yumurta toplama,bu sefer 6 tane embriyomuz oldu,ve 5.gün embriyosu idi rahim dinlendirme yaptık 1 ay ve transfer ettik Şuan oğlum 3 yaşındaArkadaşlar merhaba tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var 3.gün 9 hücreli taze embriyo malesef tutmadı. İlk denememde olmadı çok üzümdüm. Dondurulmuş embriyom var kaç ay dinlenmeliyim nelere dikkat etmeliyim ve bundan sonra neler olur sürecinşz nasıl ilerledi basınzdan neler geçti paylaşırsanız sevinirim
Ne güzel siz baya baya ilerdesiniz Allahım ikinciyise nasip etsin. Doktor üzerinden iki adet geçmeli dedi bakalım diğer ay hayırlıso olsunMerhaba yaşadıklarımı anlatıyım.transfer için tek embriyomuz vardı 3. Gün embriyosu idi transfer oldum tutmadı.doktorum ne yapalım dedi devam edelim dedim,tekrar iğneler ilaçlar yumurta toplama,bu sefer 6 tane embriyomuz oldu,ve 5.gün embriyosu idi rahim dinlendirme yaptık 1 ay ve transfer ettik Şuan oğlum 3 yaşında2. Transfer için başladık yani yaşayan birisi olarak söylüyorum transfer olmak için beklemenize gerek yok bence ama ekstra bir durumunuz varsa onu bilemem onu doktorunuz belirtir zaten .inşallah yavrunuza kavuşursunuz tüm isteyenler kavuşur umarım
Ne güzel siz baya baya ilerdesiniz Allahım ikinciyise nasip etsin. Doktor üzerinden iki adet geçmeli dedi bakalım diğer ay hayırlıso
Az kaldı size nasıl hissediyorsunuz kendiniziAklımdan çıkmıyor vallakorkarak namaz kılıyorum korkarak hareket ediyorum. Bu tedirginlik mahvediyo beni
Test gününden önce belirti gelmez ne zaman yapcaktınız hayırlısı olsun inşşBilmiyorum nasıl hissettiğimi. Korkuyorum sadece çünkü hicbir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?