Dondurulmuş embriyo transferi ne zaman nasıl oluyor

Merhaba iki tane mi embriyo verdiler kaliteleri nasıldı bir sey dediler mi ve bundan sınra hangi ilaçları verdiler
Evet iki embriyo istedim. Hatta üç istedim ama vermedi rahmin kaldirmaz dedi birisi 4bb biri earlyblastmis 5. Gun embriyolari genel anlamda iyi dediler.
İlaçlarım bunlarr he birde embriyolarimin görüntüleri nasıl gözüküyor sizce? Rahim kalınlığı 12. Rahmin cok iyi duruyor embriyolarida çok güzel yere yerlestirdik falan dediler ama hayırlısı bakalım

Eklentiler

• 1682787500563786260128857854324.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 872
  • 16827875586248378945579488181433.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 858
Yaaaaa güneş gibiler parlamış kalitesi çok güzel bence olucak hayırlısıyla kafanızı rahatşatın sakın stres yapmayın özel olmazsa hangi hastane burası

Ay inşallah evime geldim uzandim Ufacık bir harekette bile korkuyorum şuan ya Memorial hastanem

Ay inşallah evime geldim uzandim Ufacık bir harekette bile korkuyorum şuan ya Memorial hastanem
Vericekleri tüm ilaçları vermişler şimdi sakince beklemek gerekiyor. Reglden kaç gün sonra transfer ediyorlar hangi gün olacagını neye göre seçiyorlar

Vericekleri tüm ilaçları vermişler şimdi sakince beklemek gerekiyor. Reglden kaç gün sonra transfer ediyorlar hangi gün olacagını neye göre seçiyorlar

Beklemek en zoru zaten regl ilk veya ikinci günü ilaca başlıyorsun. Bir sonraki adet döneminden 1 hafta 10 gün once oluyor sanırsam. Dondurulmuş transferim bu şekilde oldu

Beklemek en zoru zaten regl ilk veya ikinci günü ilaca başlıyorsun. Bir sonraki adet döneminden 1 hafta 10 gün once oluyor sanırsam. Dondurulmuş transferim bu şekilde oldu
Ben o hatayı yaptım bir güzel yattım bugün şöyle oldu böyle oldu hep dinledim kendimi sınra olmadı film aç kitap oku hiç aklına getirme sevdigin yormayacak seyleri yap

Amin inşallah beklemek cok zorr
Aslında en kolayı beklemek olmalı çünkü anestezi bitmiş oluyor bir çok iğne bitmıs oluyor yumurta döllendi mi döllenmedi mi derdi olmuyor lütfen rahat olun beslenmenizi güzel yapın ilaçlarınızınalın gerisi Allaha kalmış inş güzel haberlerinizi alırız

Evet orası öyle ama beklemek gerçekten en zoru. Zaman gecmek bilmiyor. Birde tuttumu tutmadimi düşüncesi... Yanlış bir hareket yapma korkusu saymakla bitmez. Tuttu tutmadı düşüncesi bile yetiyor valla icim icime sığmıyor

Kitap okuyun film izleyin bol meyve sebze yiyin tadını cıkarın hayırlısı olsub dua edin. Bence bu bekleme süresinde sakin kalanların ki oluyor arkadasım hiç aklına getirmedi şak diye oldu ben her gün düşündüm düşündüm olmadı

Aklımdan çıkmıyor valla korkarak namaz kılıyorum korkarak hareket ediyorum. Bu tedirginlik mahvediyo beni

Merhaba yaşadıklarımı anlatıyım.transfer için tek embriyomuz vardı 3. Gün embriyosu idi transfer oldum tutmadı.doktorum ne yapalım dedi devam edelim dedim,tekrar iğneler ilaçlar yumurta toplama,bu sefer 6 tane embriyomuz oldu,ve 5.gün embriyosu idi rahim dinlendirme yaptık 1 ay ve transfer ettik Şuan oğlum 3 yaşında2. Transfer için başladık yani yaşayan birisi olarak söylüyorum transfer olmak için beklemenize gerek yok bence ama ekstra bir durumunuz varsa onu bilemem onu doktorunuz belirtir zaten .inşallah yavrunuza kavuşursunuz tüm isteyenler kavuşur umarım

Ne güzel siz baya baya ilerdesiniz Allahım ikinciyise nasip etsin. Doktor üzerinden iki adet geçmeli dedi bakalım diğer ay hayırlıso olsun

Doktorlar ne derse o .zaman su gibi akıp gidiyor sonuçları güzel olsun yeter ki bekleriz

Bilmiyorum nasıl hissettiğimi. Korkuyorum sadece çünkü hicbir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…