- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi BuDunyaninMukafatiOlmali
-
aynısıını şuan ben kullanıyorum.Daha evvel yumurta takibi sirasinda kullanmiştim Femarayi, şimdi dondurulmus emb. transferi öncesi bu ilaca başlatti dr. Ayni sebeple Femara kullanan oldu mu, ne için verilmiş olabilir.
Merhaba. Hangi klinik hangi doktor bu şekilde ilerlediaynısıını şuan ben kullanıyorum.
Sebebini söyledi miaynısıını şuan ben kullanıyorum.
Bildiğim kadarıyla rahim kalınlaşması için kullanıyorum dondurolmuş embriyom var onları transferi öncesinde kullanıyorum günde 1adet regl 2. Günü başladım. Daha çncede böyle kullanmıştım.Sebebini söyledi mi
Ben doktorum yumurtlama saglayip onun salgisindan faydalanacagim demisti. Ben transfer oldum beklemekteyimBildiğim kadarıyla rahim kalınlaşması için kullanıyorum dondurolmuş embriyom var onları transferi öncesinde kullanıyorum günde 1adet regl 2. Günü başladım. Daha çncede böyle kullanmıştım.
Hayırlısı olsun inşallah.Ben doktorum yumurtlama saglayip onun salgisindan faydalanacagim demisti. Ben transfer oldum beklemekteyim
İNŞALLAH HAYIRLI GÜZEL SONUÇ ALIRSINIZ HERŞEY YOLUNDA OLUR.Ben doktorum yumurtlama saglayip onun salgisindan faydalanacagim demisti. Ben transfer oldum beklemekteyim
bugün kontrole gittim doktorum bana da öyle söyledi inşallah hayırlısı olur.Ben doktorum yumurtlama saglayip onun salgisindan faydalanacagim demisti. Ben transfer oldum beklemekteyim
Amin ins. 2 ocak transfer olmustum.bugun bir hafta dolduİNŞALLAH HAYIRLI GÜZEL SONUÇ ALIRSINIZ HERŞEY YOLUNDA OLUR.
KAÇINCI GÜNDESİNİZ.
Doktor ismi nedir, bu prosedür cok uygulanmiyor, ben ilk kez kendimde gördümbugün kontrole gittim doktorum bana da öyle söyledi inşallah hayırlısı olur.
ali osman koyuncuoğlu evet benimde ilkkez oluyor bu tarz tedavi çok fazla kullanıldığını düşünmüyorum.Doktor ismi nedir, bu prosedür cok uygulanmiyor, ben ilk kez kendimde gördüm
Doktoru ilk kez duyuyorum.. ins hayirlara vesile olurali osman koyuncuoğlu evet benimde ilkkez oluyor bu tarz tedavi çok fazla kullanıldığını düşünmüyorum.
esra erolun programlarına çıkıyor gebe kalmak isteyenlere yardımcı oluyor bizde tavsiye üzerine gittik inşallah güzel olur hakkımzda herşey rabbim hayırlısını versin.Doktoru ilk kez duyuyorum.. ins hayirlara vesile olur
Henüz belirti olacagini sanmiyorum. Ama vucudumda degisiklikler varesra erolun programlarına çıkıyor gebe kalmak isteyenlere yardımcı oluyor bizde tavsiye üzerine gittik inşallah güzel olur hakkımzda herşey rabbim hayırlısını versin.
sizin belirtiniz var mı ?
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kuçağınıza almak nasip olsun.Henüz belirti olacagini sanmiyorum. Ama vucudumda degisiklikler var
Bahcecide, bu dördüncü transferiminşallah hayırlısıyla sağlıkla kuçağınıza almak nasip olsun.
kaçıncı denemeniz nerede tedavi oldunuz.
Hayırlısı olsun benimde 4. Tedavim rabbim bizleri hayırlısını versin.Bahcecide, bu dördüncü transferim
mükemmel bir doktor. ben de kendisinin hastasıyım.ve sayesinde şu an 7 aylık hamileyim.Allah ondan razı olsun.iyiki karşıma çıkarmış. hergün dua ediyorum kendisine.çok güzel moral veriyor insana.insan canlısı bi doktor.mükemmel insan .iyi ki varesra erolun programlarına çıkıyor gebe kalmak isteyenlere yardımcı oluyor bizde tavsiye üzerine gittik inşallah güzel olur hakkımzda herşey rabbim hayırlısını versin.
sizin belirtiniz var mı ?
hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.mükemmel bir doktor. ben de kendisinin hastasıyım.ve sayesinde şu an 7 aylık hamileyim.Allah ondan razı olsun.iyiki karşıma çıkarmış. hergün dua ediyorum kendisine.çok güzel moral veriyor insana.insan canlısı bi doktor.mükemmel insan .iyi ki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?