Dondurulmuş embriyo transferi öncesi FEMARA?

BuDunyaninMukafatiOlmali

Oysa bu yürek, bir zamanlar güneşe ateş vermişti..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
1.302
2.496
83
Daha evvel yumurta takibi sirasinda kullanmiştim Femarayi, şimdi dondurulmus emb. transferi öncesi bu ilaca başlatti dr. Ayni sebeple Femara kullanan oldu mu, ne için verilmiş olabilir.

Bildiğim kadarıyla rahim kalınlaşması için kullanıyorum dondurolmuş embriyom var onları transferi öncesinde kullanıyorum günde 1adet regl 2. Günü başladım. Daha çncede böyle kullanmıştım.
Ben doktorum yumurtlama saglayip onun salgisindan faydalanacagim demisti. Ben transfer oldum beklemekteyim

Doktoru ilk kez duyuyorum.. ins hayirlara vesile olur
esra erolun programlarına çıkıyor gebe kalmak isteyenlere yardımcı oluyor bizde tavsiye üzerine gittik inşallah güzel olur hakkımzda herşey rabbim hayırlısını versin.

sizin belirtiniz var mı ?

esra erolun programlarına çıkıyor gebe kalmak isteyenlere yardımcı oluyor bizde tavsiye üzerine gittik inşallah güzel olur hakkımzda herşey rabbim hayırlısını versin.

Henüz belirti olacagini sanmiyorum. Ama vucudumda degisiklikler var

mükemmel bir doktor. ben de kendisinin hastasıyım.ve sayesinde şu an 7 aylık hamileyim.Allah ondan razı olsun.iyiki karşıma çıkarmış. hergün dua ediyorum kendisine.çok güzel moral veriyor insana.insan canlısı bi doktor.mükemmel insan .iyi ki var

hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
İnşallah darısı bizim başımıza olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…