dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

ben catlatma ignesi olmadim sadece jel estofrem ve coraspin kullaniyom.kafam karisti once cikti sonra cikmadi

Merhaba yeni tüp bebek denemem şiddetli kanamayla son buldu , dondurulmuş embrıyolar var beklenmeli mı bır kac ay yoksa bır ıkı ay sonra başlanmalı mı karar veremıyorum

Merhaba yeni tüp bebek denemem şiddetli kanamayla son buldu , dondurulmuş embrıyolar var beklenmeli mı bır kac ay yoksa bır ıkı ay sonra başlanmalı mı karar veremıyorum
1 ay vücut dinlensin hormon ilaçlarından arının 2. ay tedavin uygun görülürse başlayabilirsin

Merhabalar sıze 2023 senesinden yazıyorum sızle hikayemiz aynı bnde ilk defa tüp bebek denemesi yaptık 5.gun embrıyosu ve bugun 8.gunum test falan yapmadım soz verdım gunun de yapıcam dıye Kendıme ama merak da etmiyor degılım adetim 3 gun gecikti bugunle beraber. Acaba hamılemıyımdır. Normalde gunu gunune olan bir insanım en fazla bir cok nadir olmakla beraber 2 gun gectı hayatımda cok heyecanlıyım 5 senelık evlıyım 28 yasındym sızce hamılemıyım sızı kac gun gexıkmıstı adetınız su an ıns mesajımı gorur yazarsnz buraya ılk defa uye oldum yorum yazma yerını bı turlu bulamadım zar zor buldum sıze yazmak ıcın acemiyim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…