dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Cok teskkrler canm cevp icn . saglkla bebsni kcagna

Kızlar merhaba ben iki gün önce transfer oldum belirtileriniz nelerdi benim bugün 3 . Gün ama hiç belirti yok inşallah bebeklerim benimledir

Kızlar merhaba ben iki gün önce transfer oldum belirtileriniz nelerdi benim bugün 3 . Gün ama hiç belirti yok inşallah bebeklerim benimledir
hicbir belirti arama cnm..bnm hic belirtim olmadi,sadece teste yakin,yani adetime yakin gunlerde adet agrilarim oldu,onun disinda hicbir sey olmadi..hatta burda belirtileri okumaktan test gunune kadar aglamaktan gozlerim şiş başım hakezza agrilarla gezdim..takilma rahat ol.

Canım cevabın için teşekkür ederim inşallah tutunur bebeklerim çok korkuyorum olmayaçak diye

Hanimlar dondurulmuş embriyo transferi için rahim duvari kalinligi kaç olmali birde transfer kacinci gün oluyor cevaplarinizi bekliyorum

Hanimlar dondurulmuş embriyo transferi için rahim duvari kalinligi kaç olmali birde transfer kacinci gün oluyor cevaplarinizi bekliyorum
transferim ne zmn oldu bilmiyorum,hesaplamadim ama sanirim adetin 13.gunu yapildi, rahim de 8ile11 arasinda olmali diye biliyorum..bnm 9küsür olmustu transferden onceki gun.

Kızlar 30 ekimde transferim oldu dondurulmuş 1 embriyo. Bugün 9. Günüm kan verdim 16,76 çıkmış değerim. Bana çok düşük geldi kimyasal gebelik olacak gibi. Bundan önceki gebeliğimde dondurulmuş embriyoydu 9.gün değerim 47,80 çıkmıştı, onunla kıyaslayınca çok düşük geldi bana. 9. Gün kan vereniniz varmı değeriniz kaç çıktı acaba ?

Canım inşallah yükselir değerin bebeğin tutunmaya çalışıyordur stres yapma iyi hisset kendini bebeğin sıkı sıkı tutunsun bırakma bebeğini sıkı sıkı tutun bol dua et canım

kacinci gun embriyosu idi?

Hayırlı olsun canım inşallah hepimizin duaları kabul olur benim bugün transfer den sonra 4. Gün bakalım hayırlısıinşallah tutunmuslardir

5. Gün embriyosu canım. Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz. Daha önce 2 kimyasal bir 26 haftalık erken doğum birde dış gebelik yaşadım haliyle korkuyorum ama elden bişe gelmiyor tabi
hayirlisi hakkinda..insallah bu defa olmustur.
bnm 10.gunde cikmisti,testte.
ama 1ile5 arasinda olmadigi surece hamile sayilirsin,sikma canini,Allah buyuk. :)

arkadaşlar yakın zamanda dondurulmuş embriyo ile hamile kalan varmı yakın zamanda embriyo çözüldükten nekadar zaman sonra transfer ediliyo. nasıl bir süreç işlendi sizlere transfer aşamasına gelene kadar paylaşırsanz sevinrm.

bn yaptim cnm,sanirim 13.gunu transferim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…