Cok teskkrler canm cevp icn . saglkla bebsni kcagnaAdetimin 20.günü transferim oldu. Ben hep 26 27 gü de regl oluyordum bana çok geç oldu gibi geliyordu ama geç değilmiş. Rahim kalınlığını ölçmek içi de 3 kere falan çağırdı birde kan tahlili yapmıştı
Amin canım inşallahCok teskkrler canm cevp icn . saglkla bebsni kcagna
hicbir belirti arama cnm..bnm hic belirtim olmadi,sadece teste yakin,yani adetime yakin gunlerde adet agrilarim oldu,onun disinda hicbir sey olmadi..hatta burda belirtileri okumaktan test gunune kadar aglamaktan gozlerim şiş başım hakezza agrilarla gezdim..takilma rahat ol.Kızlar merhaba ben iki gün önce transfer oldum belirtileriniz nelerdi benim bugün 3 . Gün ama hiç belirti yok inşallah bebeklerim benimledir
Canım cevabın için teşekkür ederim inşallah tutunur bebeklerim çok korkuyorum olmayaçak diyehicbir belirti arama cnm..bnm hic belirtim olmadi,sadece teste yakin,yani adetime yakin gunlerde adet agrilarim oldu,onun disinda hicbir sey olmadi..hatta burda belirtileri okumaktan test gunune kadar aglamaktan gozlerim şiş başım hakezza agrilarla gezdim..takilma rahat ol.
Olacak olan her turlu oluyor,bolca dua et..Canım cevabın için teşekkür ederim inşallah tutunur bebeklerim çok korkuyorum olmayaçak diye
transferim ne zmn oldu bilmiyorum,hesaplamadim ama sanirim adetin 13.gunu yapildi, rahim de 8ile11 arasinda olmali diye biliyorum..bnm 9küsür olmustu transferden onceki gun.Hanimlar dondurulmuş embriyo transferi için rahim duvari kalinligi kaç olmali birde transfer kacinci gün oluyor cevaplarinizi bekliyorum
Canım inşallah yükselir değerin bebeğin tutunmaya çalışıyordur stres yapma iyi hisset kendini bebeğin sıkı sıkı tutunsun bırakma bebeğini sıkı sıkı tutun bol dua et canımKızlar 30 ekimde transferim oldu dondurulmuş 1 embriyo. Bugün 9. Günüm kan verdim 16,76 çıkmış değerim. Bana çok düşük geldi kimyasal gebelik olacak gibi. Bundan önceki gebeliğimde dondurulmuş embriyoydu 9.gün değerim 47,80 çıkmıştı, onunla kıyaslayınca çok düşük geldi bana. 9. Gün kan vereniniz varmı değeriniz kaç çıktı acaba ?
kacinci gun embriyosu idi?Kızlar 30 ekimde transferim oldu dondurulmuş 1 embriyo. Bugün 9. Günüm kan verdim 16,76 çıkmış değerim. Bana çok düşük geldi kimyasal gebelik olacak gibi. Bundan önceki gebeliğimde dondurulmuş embriyoydu 9.gün değerim 47,80 çıkmıştı, onunla kıyaslayınca çok düşük geldi bana. 9. Gün kan vereniniz varmı değeriniz kaç çıktı acaba ?
merhabalar allah kısmet ederse bu ay dondurulmuş ambriyolarımla ilk tüp bebek denememe başlıycam dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşlar lütfen yaşadıklarınızı benimle paylaşırmısınız.
5. Gün embriyosu canım. Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz. Daha önce 2 kimyasal bir 26 haftalık erken doğum birde dış gebelik yaşadım haliyle korkuyorum ama elden bişe gelmiyor tabikacinci gun embriyosu idi?
hayirlisi hakkinda..insallah bu defa olmustur.5. Gün embriyosu canım. Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz. Daha önce 2 kimyasal bir 26 haftalık erken doğum birde dış gebelik yaşadım haliyle korkuyorum ama elden bişe gelmiyor tabi
Senin kaç çıkmıştı canım 10. Gün sonucun?hayirlisi hakkinda..insallah bu defa olmustur.
bnm 10.gunde cikmisti,testte.
ama 1ile5 arasinda olmadigi surece hamile sayilirsin,sikma canini,Allah buyuk. :)
bnm 500küsürdu cnm.Senin kaç çıkmıştı canım 10. Gün sonucun?
bn yaptim cnm,sanirim 13.gunu transferim oldu.arkadaşlar yakın zamanda dondurulmuş embriyo ile hamile kalan varmı yakın zamanda embriyo çözüldükten nekadar zaman sonra transfer ediliyo. nasıl bir süreç işlendi sizlere transfer aşamasına gelene kadar paylaşırsanz sevinrm.
kaçıncı gün embriyosuydu kaçtane transfer edildi. bide çözüldükten kaç gün sonra transfer yapıldı canm cvplarsans evinirimbn yaptim cnm,sanirim 13.gunu transferim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?