Dondurulmuş embriyo transferi ücreti nekadar

Nissara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
758
605
23
35
Merhaba arkadaşlar geçen ay opu oldum biraylık rahim dinlendirme sürecindeyim embriyolarım donduruldu bu ayki adetimde transfer olacak ama tutmazsa kalan embriyolarımı 3,500 tlye transfer ederiz dediler bana biraz pahalı geldi benim tedavim olumlu sonuçlansa bile ben kalanlarla ikinci çocuğu düşünürüm sizcede bu fiyat normalmi sizler nekadar ödediniz

Izmir de irenbe de ama doktorum disardan.sonucu bir kac saat once aldim sukur pozitif.Allah isteyen herkese nasip etsin.Hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Amiiinnn çok sevindim cnm inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin rabbim

3500 pahaliymis gercekten. Ben acibademde tedavimi oluyorum. Benimde g3en ay donduruldu bu ay transfer olcak bunun icin transfer ucreti 2000 odicez sadece

3500 pahaliymis gercekten. Ben acibademde tedavimi oluyorum. Benimde g3en ay donduruldu bu ay transfer olcak bunun icin transfer ucreti 2000 odicez sadece
Evet canım ne yazıkki çok pahalı embriyo dondurma ücreti olarakta ilk 2000 tl alacaz diğer yıllar içinde sene başına 100 dolar alınacak dendi buda çok pahalı geldi bilemedim aslında hastaneye ocak ayında gittim ozaman fiyatlar uygundu ama mayıstan sonra dolarda artış olunca iki katına çıkarmışlar fiyatı çok üzüldüm

Aralikta yaptircam embriyo cozdurme + transfer 2750 dediler bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…