Dondurulmuş embriyo transferi ücreti nekadar

Değildi. 4 sene oldu dondurulmuş lar. Bitane kızım var o zmn dan.
Maşallah ne güzel :) benim ilk transferim olucak rahim dinlendirdik tüp bebek ücreti ödendi zaten de bazı klinikler tekrardan transfer için ücret istemiş kafam karıştı iyice

Haziranda 5 gün embriosu transeri oldum, özel Avrupa Şafak hastanesi de dokktorum serdar iscan, çok güzel embriolar transferde çok güzel dedi iki tanede dondurttu, 1950 TL karşılığında , fakat transferim tutmadı gebelik oluşmadı ve dondurulmuş embriolari transfer için fiyat istediğim de 5.450 TL istedi, sizi bakiyorumda nerede yaptiriyorsunuz da bu kadar ucuz transferleriniz merak ettim

Acıbadem Maslak hastanesinde tedavi görüyorum yaklaşık iki hafta önce transfer oldum 2650 tl transfer ücreti,2650 tl de kalan embriyo 5 yıl dondurma ücreti aldılar. Bunlara ek 1000 tl gebelik aşısı ve 1100 tl kasılma önleyici iğne oldum ayrıca 1200 gibi bir sey embriyo yapıştırma icin istediler onu yaptırmadım bu işlemler sizin transfer ücretine dahil olabilir belki. Bir de konu güncel değilmiş 2018 2019 fiyatları diğer arkadaşların yazdığı

Bende başta opu zamanında 4731 TL aldılar transferim dondurulmuş embriyoyla oldu 2 ay dinlenme aşamasındaydım . 2 tüp embriyo donduruldu sadece bir tüpe ücret ödedik 235 TL olarak .Transfer günü sadece 227.70 TL verdim o da çözdürme ücreti olarak ( raporlu tüp bebek yaptırdık biz ) .siz de eğer opu zamanı ödeme yaptıysanız dedikleri ücret fazla gibi geldi bana da

Yazıklar olsun ya insanların çocuk umutlarını sömürüyorlar nedir bu ücretler aklım almıyor

Hangi sene hangi hastane bu fiyatlar , ben 1 yıl dondurulmuş embrio icin 1950 TL verdim. Embeiolarin medikalpark a taşıdım.nakil yapmaya para istemediler, transfere 5000 TL istediler, yalnız çözdüğümüzde iyi olmazsa transfer olmaz o zamanda sadece 1000 TL nakil için tank parası alırız dediler, Allah iyi kişilerle karşılaştırsın herkesi ,para ticareti doktorlardan uzak tutsun bizleri ,rabbim kendi katından yardım etsin versin doktor doktor gezdirmesin daha gerçekten çok yoruldum bu beşinci demem transfer oldum dün bugün ikinci günü inşallah bu sefer son olur tutar Amin Allah uğraşan herkesin emeğini boşa cikartmasin kucağına almayı nasip etsin

Ben Trabzon’da üniversite hastanesinde oldum doktor da proftu onun için biraz daha fazla aldılar ücretleri .ama tüp bebek raporumuzda var bizim ilk deneme olduğu için devlet biraz daha fazlasını karşılıyor . Bende medikal parka sormuştum raporsuz 14 bin raporlu 9 bin demişti ama ilaçlar felan ayrı bu ücrete dahil değil .
Amin canım rabbim herkese nasip etsin bir an önce emeklerinin karşılığını versin

Ben 3 kere devlette denedim tutmadı,bana hep 3, gün embriyo su yapildi Antalya da, İstanbul'a taşındık özel Avrupa Şafak Hastanesi'nde yaptirdik 8 tane tuttu ama doktor 4 tanesini bırakmış kaliteli olarak dedi. Bilastosis embriyo su dedi ikisini transfer etti 2 sini dondurttu, çok olumlu konuştu ama tutmadı, bana transferden sonra coraspirin vermedi tutmayınca sordum diğer yer veriyordu diye dalga geçer gibi hapmi iğne mi dedi bende hap dedim biz iğne veriyoruz dedi,, ama bana vermemişti uyuz oldum medikal parka gittim rahime çizik attırdım, sonra embriyo larimi taşıdım Perşembe günü trasfer oldum bugün 5, gün ama henüz bişey hissetmiyorum, korkuyorum acaba yinemi tutmadı diye sizin tuttumu peki

Bende 25 haziranda opu oldum . Ağustosta transfer iptal oldu. Şimdi eylülde bekliyorum . Benim de fiyat 3400tl olacak. 1800tl opu

Bende hiçbir şey hissetmemiştim ama tuttu . Hatta burada belirti yaşayanları okuyunca bunalıma giriyordum . Herkeste belirti olacak diye bir şey yok ki.ümidini kaybetme

Bende hiçbir şey hissetmemiştim ama tuttu . Hatta burada belirti yaşayanları okuyunca bunalıma giriyordum . Herkeste belirti olacak diye bir şey yok ki.ümidini kaybetme
Ayyy çok sevindim, rabbim kimsenin emeklerini boşa cikartmasin herkese o sevinci tattirsin inşaallah

merhaba embriyo taşıma için ne kadar ücret ödediniz? nasıl taşınıyor biraz ayrntı verir msiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…