• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmus embriyo transferi yaptırmayı dusunenler

Cgkrky

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
42
20
8
35
Kizlar önümüzde ay dondurulmuş embriyo transferi düşünüyoruz benim gibi olanlar burda mi?

Ben varım ama bu au yapıcaz inşallah 4. Dneme olacak. Senin sbep neydi

Ben hipo hipo hastasıyım cnm iki kez denedik üçüncüyü denicez senin sorun ne

Bende her denemede yeni bişey çıkıyor ilk morfoloji diye gittik negatif oldu sonuç dondurulmuş lar vardı sonra çikolata kisti var dediler ama sorun olmaz dendi tekrar transfer yine negatif. 3. De tekrar donmus pozitif ı gördük kese kalp atışı hersey superdi kalbi durmuş 2 aylıkken . 9 ay aradan sonra laporoskopi ve histeroskopi oldum kistleri aldirdim semra kahraman yapti ameliyatı şimdi doğal siklusta dondurulmuş embiryo transferi yapıcaz bu ay. İlacsiz yani

Basından baya işlem gecmis cnm umarım bu denemede bebisin sana tutunur. Bizim de bir kez dondurulmuşlar bozuldu en son da her sey güzeldi 3. Gun 12 hücreli iki embriyo transfer edildi baya umutluyduk ama yine olmadı maalesef

Basından baya işlem gecmis cnm umarım bu denemede bebisin sana tutunur. Bizim de bir kez dondurulmuşlar bozuldu en son da her sey güzeldi 3. Gun 12 hücreli iki embriyo transfer edildi baya umutluyduk ama yine olmadı

Alla inşallah nasip eder gercekten cok istiyorum olmasını bende umutluyum kistler alındı diye ama dondurulmuş beni hep korkutuyor. Kaç transfer yapicaklarmis sana hangi merkez

Benim 3 embriyo donduruldu ama belli degil kac tane transfer edileceği mart sonu olcak gibi. Adana'da ankada tup Bebek ama yine olmazsa İstanbul ya da Ankara düşünüyoruz artik

Benim 3 embriyo donduruldu ama belli degil kac tane transfer edileceği mart sonu olcak gibi. Adana'da ankada tup Bebek ama yine olmazsa İstanbul ya da Ankara düşünüyoruz artik

İnşallah olur bu sefer test pozitif çıkınca oldu bitti olsa neyse kese görünümü kalp atışı ense kalınlığı falan filan doğan a kadar Risk devam ediyor...

Öyle ya ben daha hic pozitifi göremedim negatif sonuç görmekten bıktık ;( ondan ilerisine geçemedik.

Basından baya işlem gecmis cnm umarım bu denemede bebisin sana tutunur. Bizim de bir kez dondurulmuşlar bozuldu en son da her sey güzeldi 3. Gun 12 hücreli iki embriyo transfer edildi baya umutluyduk ama yine olmadı maalesef
Benim de canim :(

Kizlar doktorla görüştük benim yumurtaların morfolojisi bozukmuş :( dondurulmuşlari ne Zaman isterseniz deneyelim dedi ama bizim aklımıza yatmıyor pek diğerlerinin de morfolojisi bozuksa tutmama ihtimali olmaz mı diye :( Bi de tekrar başlarsak vitamin verecekmiş. Cok kararsızız direk başka merkezde yeni bir tedavi mi dondurulmuşlar mı :(

Yok cnm ne genetiği transferde böyle birşey yoktu şimdi görüşmeye gittiğimize niye tutmuyor olabilir dedik böyle böyle dedik anlamadık gitti

Görüşmeye gittiğimizde tutmama nedenini sorduk emriyolarin döllenme fotoğraflarını gösterdi yumurtanda bozukluk var biraz dedi. Hic beklemiyorduk böyle bir seyi ben yıkıldım tabi. o an da sormak gelmedi aklımıza o Zaman niye transfer ettiniz diye. Sonradan da acaba kendi suçlarını bu şekilde mi kapatmaya çalışıyorlar diye düşündük. Tekrar olursa da dondurulmuslarin üçünü koyarım dedi. Biz de şimdi o yüzden kararsızız acaba yumurtalar normal de mi koymak istiyor yoksa para icin mi :(

Hmm simdi anladim ama canim bisey diyim mi kalitesi dusuk diye koyuyolar onlardan bile tutan oluyo benimkiler cok kaliteli dendi tutmadi iste :(

Hmm simdi anladim ama canim bisey diyim mi kalitesi dusuk diye koyuyolar onlardan bile tutan oluyo benimkiler cok kaliteli dendi tutmadi iste :KK43:
Yaa peki ne yapalım ki dondurulmuşlar 6,8,10 hücreliymis eğer bozulmazlarsa hepsini koyarım dedi. Bizim de önceki kaliteleri cok iyiydi 12 hücreli 3. Gun embriyosuydu. Bi de tekrar transfere 1500 verecez Bi yandan da yeni merkezde ilaçlarıma veririz o parayı diyoruz cok kararsızız :( tabi Bi de vitamin takviyesi 120 gun onceden başlayacak dedi iğnelerden. Bu durumda temmuza kalacak tedavi.

Back
X