Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basından baya işlem gecmis cnm umarım bu denemede bebisin sana tutunur. Bizim de bir kez dondurulmuşlar bozuldu en son da her sey güzeldi 3. Gun 12 hücreli iki embriyo transfer edildi baya umutluyduk ama yine olmadı
Alla inşallah nasip eder gercekten cok istiyorum olmasını bende umutluyum kistler alındı diye ama dondurulmuş beni hep korkutuyor. Kaç transfer yapicaklarmis sana hangi merkez
Benim 3 embriyo donduruldu ama belli degil kac tane transfer edileceği mart sonu olcak gibi. Adana'da ankada tup Bebek ama yine olmazsa İstanbul ya da Ankara düşünüyoruz artik
Benim de canimBasından baya işlem gecmis cnm umarım bu denemede bebisin sana tutunur. Bizim de bir kez dondurulmuşlar bozuldu en son da her sey güzeldi 3. Gun 12 hücreli iki embriyo transfer edildi baya umutluyduk ama yine olmadı maalesef
Yaa peki ne yapalım ki dondurulmuşlar 6,8,10 hücreliymis eğer bozulmazlarsa hepsini koyarım dedi. Bizim de önceki kaliteleri cok iyiydi 12 hücreli 3. Gun embriyosuydu. Bi de tekrar transfere 1500 verecez Bi yandan da yeni merkezde ilaçlarıma veririz o parayı diyoruz cok kararsızızHmm simdi anladim ama canim bisey diyim mi kalitesi dusuk diye koyuyolar onlardan bile tutan oluyo benimkiler cok kaliteli dendi tutmadi iste![]()