dondurulmuş embriyo transferi

Çok üzgünüm3 gun ust uste idrar testi yaptim ilk gun net 2 cizgi sonra silik ve sonra tek cizgiye düştü biliyordum zaten bi sey olmadigini. En iyisi gününden once test yapmamak ikinci denememdi blast embriyoydu
Ilk öncelikle anladığım kadarıyla test günün gelmemiş..hamileliğini kanda görüp dışarda görmeye nde var.biraz daha sabret gününde kan testini yap..üzülme şimdi hep pozitif olma zamanı ınş güzel haberini alıcaz ama olmazsa da senin canın sağolsun

Sağol canım Bugun7. Günümdü. Yarin hastaneye igneye gittigimde kan testi yaptiricam duramiyorum merak ediyorum napayim bi önceki tedavimde bekleyebilmistim test günüme kadar ama bu sefer cok sabirsiz oldum idrar testindede cikmayinca bakmak istiyorm hcg düşmüş mu diye en son 24tü

Insallah...moralimi yüksek tutmaya çabalıyorum kolay olmuyir tabii. Yarin kan testi yaptircam bakalim ne çıkacak
Cnm biliyorum hiç kolay değil acaba ne olacak acaba öyle mi böyle mi vs... bende yaşadım o süreçleri çok değil çok kısa bir süre önce 1 ay bile olmadı kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu.. 8 haftalık ti alındı. Rabbim kimseye yaşatmasın sizde lütfen pozitif düşünün iyi sinyaller verin biliyorum hiç kolay değil ama oraya odaklanmayın geçen zaman geçmek bilmez kendinizi koşullandırmayın doktorunuz ne zaman söylediyse o zaman test yaptırın kafanız rahat olur. İyi haberlerinizi bekliyorum. İyi akşamlar

Çok sağolun sizde bende iyi mutlu haberler alalim insallah. Iyi akşamlar

Kizlar iki arkadasimizdan haberi olan varmi? mercimeklerim dun keseleri gormeye gitcektiniz gordunuzmu :) @35izmirim35 test sonucunu merak ediyoruz

Cuma günü gördük keseleri .. ikiz olucak insaAllah hayirlisiyla.. ama bi kucuk sorun var ki cuma aksami cok az ufacik bir kare seklinde pembemsi kirmizi bi kanamam oldu .. dr.umu aradim hastaneye acile gecip igne olmami istedi sanirim prulotn depottu sanirim igne ve endol diye bi fitil verdi o kanama disinda baska bi kanama olmadi ama fazlasiyls korktugum icin kalp atislarini duyamamaktan korkuyorum.. guya keseleri gorunce rahatlayacagimi sakinleyecegimi saniyodum ama malesef oyle olmuyomus simdide kalp atisini duyacakmiyim bisey olmusmudur korkusu yasiyorum Rabbim buyuk insaAllah bebeklerim benim nasibimdir kizlar

Canim cok sevindim bebislerine kucagina alirsin insallah hic kendini uzme insallah bidada olmaz kalp atislarinida duyarsin merak etme suan 3 kalp var sende tadini cikar :)

Çok geçmiş olsun ınş en kısa zamanda tekrar kavuşuruz bebeklerimize.bende 8 haftalık bebeğimi 12 ocakta kaybettim malesef kalbi durmuştu..sizi anlıyorum .

Hayırlı uğurlu olsun merak etmeyin ınş bebekleriniz sizi bırakmayacak moralinizi yüksek tutun.

hoşgeldin canım,nasılsın,diğer ay mı başlıyodun sen tedaviye..ben nasipse haftaya pazartesi alacağım bebeklerimi inşallah heyecanlıyım..
Eğer bi hafta daha erken arasaydım hastaneyi başlamiş olucaktım ama şubatin 20 sinde başlıycam?kaç gün sınra transfer oluyordu?

Merak etme bişey olmaz.buarada hayırlı ugurlu olsun bebişlerin darisi bizlere

Kızlar toplu mesaj kısmını beceremedigim için böyle burdan yazıyorum ogrenecegim ama sanirim ilaclardan boyle oldu tanidigim bi hemsire olabilir dedi adet gecikmesi ve duzensizlik olabilirmis olsun bakalim ben kendi dedavime basladim bile bu aslan pencesi ot var ondan iciyorum gunde iki bardak demleme usulu ile bu ot yumurta kalitesini artirmak icin sonra adet biterse bu meryem ana eli otu var o ota meryem suresini okuyup esimde bende uzerimizde tasiyacagiz ve yine suyu icildiginde icersinde cok fazla osturejen hormonu oldugu icin cok faydali mucize gibi bersey bu ot su an aklima gelen bunlar ve tabiki herseyden once allaha sigindim ben gucum yettigince elimden geleni yapacagim sonuna kadar derdi veren allah dermanini git ara diyor tedbir bizden taktir allahtan

Canim benim rabbim nasil bir aciyla sinamis seni allah sabir versin cok zor senin kadar anlayamam bunu ama kolay degil kocaman bu bosluk ama şöyle düşün birde ya dogsa da kaybetseydin bu çok daha zor olurdu rabbim tekrardan yüzünü güldürür insallah

[QUOTZUM44, post: 44821592, member: 76200"]Adetin ikinci günü gidiyorsun ,15 günlük tedavi sonrası transfer oluyor sanırım.[/QUOTE]
Evet canim yaklasik adetin 15 16. günleri transfer oluyor benimki 17. günü olmustu

bende de var meryemana otu canım ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorum ya da doğru olur mu kullanmak,sonuçta bitki ya bilemedim

Canim cok sevindim bebislerine kucagina alirsin insallah hic kendini uzme insallah bidada olmaz kalp atislarinida duyarsin merak etme suan 3 kalp var sende tadini cikar :)
Aminn InsaAllah canim cok tesekkur ederim bu 15 gun nasil gecicek bilmiyorum bi duysaydim hayirlisiyla .. gercekten cok zor bi surec Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Kucagini bos birakmasin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…