- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
InsaAllah insaAllah hayirlisiyla bi duyayim kalp atislarini.. ama sonrada heyecan stres bitmeyecek ama anlasilan .. ne zor bi surec ne zor bi sinav.. Rabbim hepimizi saglikla yavrularimizi kucagimiza aldigimiz gunlere eristirsin insaAllahHayırlı uğurlu olsun merak etmeyin ınş bebekleriniz sizi bırakmayacak moralinizi yüksek tutun.
Onu sanirim dr. Rahim durumuna gore belirliyor.. benim 16 gun sonraydi diye hatirliyorum mesela17-18. gün gibi oluyor canım,ban da pazartesi ya da salı olur dedi doktor ama bakalım
bende 29 aralıkta canım..sana da geçmiş olsun kısmet olursa şubattaki adette tekrar başlıycaz hayırlısı bakalım dört gözle bekliyorum..bende istiyorum bebişim yada bebişlerim olsun..rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli inşallahhhhhÇok geçmiş olsun ınş en kısa zamanda tekrar kavuşuruz bebeklerimize.bende 8 haftalık bebeğimi 12 ocakta kaybettim malesef kalbi durmuştu..sizi anlıyorum .
bende kürtajdan sonra 14.gün gittim kontroleOnu sanirim dr. Rahim durumuna gore belirliyor.. benim 16 gun sonraydi diye hatirliyorum mesela
Yine yeni yeniden... Yilmak yok Allah yüzümüzü guldursun. O otlar çok faydali bende kullanmistim iyi yapmışsın canimKızlar toplu mesaj kısmını beceremedigim için böyle burdan yazıyorum ogrenecegim amasanirim ilaclardan boyle oldu tanidigim bi hemsire olabilir dedi adet gecikmesi ve duzensizlik olabilirmis olsun bakalim ben kendi dedavime basladim bile bu aslan pencesi ot var ondan iciyorum gunde iki bardak demleme usulu ile bu ot yumurta kalitesini artirmak icin sonra adet biterse bu meryem ana eli otu var o ota meryem suresini okuyup esimde bende uzerimizde tasiyacagiz ve yine suyu icildiginde icersinde cok fazla osturejen hormonu oldugu icin cok faydali mucize gibi bersey bu ot su an aklima gelen bunlar ve tabiki herseyden once allaha sigindim ben gucum yettigince elimden geleni yapacagim sonuna kadar derdi veren allah dermanini git ara diyor tedbir bizden taktir allahtan
amin canım inşallah...Canim benim rabbim nasil bir aciyla sinamis seni allah sabir versin cok zor senin kadar anlayamam bunu ama kolay degil kocaman bu bosluk ama şöyle düşün birde ya dogsa da kaybetseydin bu çok daha zor olurdu rabbim tekrardan yüzünü güldürür insallah
benim yumurta rezerv azlığı vardı ve dondurulmuşum da yok sil baştan tekrar tedaviye başlıycaz kısmetse rabbim bu süreçte güç kuvvet verir inşallahCanim benim rabbim nasil bir aciyla sinamis seni allah sabir versin cok zor senin kadar anlayamam bunu ama kolay degil kocaman bu bosluk ama şöyle düşün birde ya dogsa da kaybetseydin bu çok daha zor olurdu rabbim tekrardan yüzünü güldürür insallah
aynen rahim kalınlığına göre belirleniyorOnu sanirim dr. Rahim durumuna gore belirliyor.. benim 16 gun sonraydi diye hatirliyorum mesela
Amin Rabbim kuvvet sabır versin insallahbenim yumurta rezerv azlığı vardı ve dondurulmuşum da yok sil baştan tekrar tedaviye başlıycaz kısmetse rabbim bu süreçte güç kuvvet verir inşallah
Erken degil mi henuz.. inşaAllah hayırlı sonuçlar alırsınArkadaslar bugün 8. Gunum kan tahlili verdim hayırlısı bakalım pek ümidim yok ama hayırlısı
Kacinci gun embr? Kacinci denemen?Arkadaslar bugün 8. Gunum kan tahlili verdim hayırlısı bakalım pek ümidim yok ama hayırlısı
bende de yumurta rezervi azlıgı var bende senin gibi sil baştan başlayacagım çok zor bi süreç ama yapacak birşeyimiz de yok allah hepimizin yardımcısı olsunbenim yumurta rezerv azlığı vardı ve dondurulmuşum da yok sil baştan tekrar tedaviye başlıycaz kısmetse rabbim bu süreçte güç kuvvet verir inşallah
amin inşallah hayırlısıyla canım rabbim bu yolda bizleri yanlız bırakmasın inşallahYine yeni yeniden... Yilmak yok Allah yüzümüzü guldursun. O otlar çok faydali bende kullanmistim iyi yapmışsın canim
canım sen tedavi sürecindeysen kullanma derim ne olur ne olmaz sende elinden geldigince bol bol dua et eger biliyorsan yasin oku meryem suresini oku hatta çok güzel bi dua öğrendim bilen varmı bilmiyorum ama kenzül arş duasını oku her derde deva şahmeran duasını oku tabi herşey allahtan ama rabbime onun dualarıyla sıgınıyoruz dualarda bi vesile sonuçta allah bu süreçte bizleri yanlız bırakmaz inşallah hayırlısıyla tedavinde olumlu sonuçlanır inşallahbende de var meryemana otu canım ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorum ya da doğru olur mu kullanmak,sonuçta bitki ya bilemedim
amin canımAminn InsaAllah canim cok tesekkur ederim bu 15 gun nasil gecicek bilmiyorum bi duysaydim hayirlisiyla .. gercekten cok zor bi surec Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Kucagini bos birakmasin insaAllah
Evet erken ama ben 6. Gun duramdim yaptirdim 24 cikmisti bugun ise 12 olmuş yani gebelik yok galiba. Merak isteErken degil mi henuz.. inşaAllah hayırlı sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?