dondurulmuş embriyo transferi

kızlar hepinizden allah razı olsun inşallah hepimiz bir gün bu mutlulugu hayırlısıyla yaşarız cuma günü negatifi aldım malesef ama umudumu kaybetmedim ve dün adet oldum yani tam olarak olmadım aslında dünden bu yana sadece bi peçete kadar lekelenme şeklide kirlendi kanama yok bende anlamadım acaba umut etmelimiyim yada bu ilaçlardan olabilirmi acaba bu tedavi sürecinde muaynelerde doktor bir tane olmaması gereken bir yumurtam oldugunu söyledi büyüklügü 18 mm idi yani bantlardan kullandıgım için olmazmış yumurta o bantlar zaten hem rahmi kalınlartırmak için hemde yumurta oluşumunu engelemek içindi ama benim bir tane olmuştu hormon testleri yapılmış be transfwer olabilir demişti bende o gün allahtan umut kesilmez deyip eşimle kaçamak yaptım acaba umut olurmu bana şimdi normalde adet olmadım ya geç döllenmiş olabilirmi bilmiyorum kafamda deli sorular tek bildigim allahtan umur kesilmez lütfen cevap yazın

Hayırlısı canım insallah en yakin zamanda mutlu haberini yazman nasip olur. Umut herz aman var zaten bizi ayakta tutanda tekrar tekrar denemwler yaptiranda küçücük bir gelişmeye heycanlandiranda umudumuz ve Allaha olan inancimiz. Allah yardimcimiz olsun. ❤❤

Kız korkma bende geldim yine aynı topıkte bulustukbenimde 3 .dondurulmus transferim olucak

İnşallah.herkes nerede tedavi görüyor yazsın belkı karşilaşiriz..çocugumuz olmuyor belkı ama bu süreçte ben kendi adıma birsürü dost edindim
Ben bursada tedavi oldum 2tane blast embriyo transcer edildi bu 2. Tup bebek denemem. Cuma gunu 12. Günüm sonucu ogrenicez bakalim. Eger bu seferde negatif olursa doktor histeroskopi yapip rahme bakicak

Ben bursada tedavi oldum 2tane blast embriyo transcer edildi bu 2. Tup bebek denemem. Cuma gunu 12. Günüm sonucu ogrenicez bakalim. Eger bu seferde negatif olursa doktor histeroskopi yapip rahme bakicak
Benimde eğer olmazsa histereskopi yapılıcak rahımde kücğk bir oerde var o alınacak.
Sen hangi asamadasin arkadaşım
ben adet olmayı beklıyorum canım.başlıycam bakalım bir kızım var ilk denemede oldu sınrasında 3 deneme yaptık olmadı bu 4olucak inşallah son olsun artık.bursada hangi hastane?bende istanbul şişli memorial de kızım oldu.göztepe medical parktada negatif olan denemelerim

Insallah bu son deneme olur ve kiziniza saglikli bir kardes gelir ben eurofertil tup bebekte oldum tedavi. Bu seferde negatif olursa histeroskopi yapicam dedi doktorum. Rahimde yapisiklik olmasindan şüphe etti. Ama sadece şüphe dedi bende o yuzden 2. Tup bebek denedim. Belkide rahimde bir sikinti var çünkü embriyolar 1. Kalite ve blastosist embriyo

Benim 15 de 5.gün hepsi en iyi kalitede.embiriyolog bundan daha iyi embiriyo yok dedi.ama olmadı.benim bir cocugum var diye rahimde bişey oldugunu düşünmüyorlar.ilk denemede kötü bir embiriyo ile hamıle kaldım cümkü 9.gün test yaptım düşük cıktı bet hcg ama oldu kızım işte

Canim okudukca bi heyecanlandim bellimi olur olurmu olur bi tane yumurtan olusmamasi gereken zamanda olmus dusunsene olursa tam bir mucize olucak allahim dualarimizi kabul eder insallah yerlesme kanamasidir

Cok uzuldum ne dicegimi bilemedim suan ne desemde bos zaten ama allahim bundan sonra yuzumuzu guldursun sansimizi dondursun nediyimki uzulme desemde c9k cok zor allahim sabir versin dondurulmus embriyon varmi baska bida ne zaman deniceksin canim buarada bende izmirdeyim hangi merkeze gidiyosun belki karsilasiriz

Olur mu olur neler duyuyoruz ınş mutlu haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…