- 23 Ocak 2016
- 91
- 41
- 3
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Insallah...moralimi yüksek tutmaya çabalıyorum kolay olmuyir tabii. Yarin kan testi yaptircam bakalim ne çıkacakHayırlısı olsun idrar testinde geç çıkabiliyor yada çıkmıyor en sağlıklıdır kan testi hiç moralinizi bozmayın
inşallah canım allah büyüktürinşaallah hepimiz anne olacağız bunu rabbim bilir ama hakediyoruz böyle düşünmen çok güzel canım
kızlar hepinizden allah razı olsun inşallah hepimiz bir gün bu mutlulugu hayırlısıyla yaşarızcuma günü negatifi aldım malesef ama umudumu kaybetmedim ve dün adet oldum yani tam olarak olmadım aslında dünden bu yana sadece bi peçete kadar lekelenme şeklide kirlendi kanama yok bende anlamadım acaba umut etmelimiyim yada bu ilaçlardan olabilirmi acaba bu tedavi sürecinde muaynelerde doktor bir tane olmaması gereken bir yumurtam oldugunu söyledi büyüklügü 18 mm idi yani bantlardan kullandıgım için olmazmış yumurta o bantlar zaten hem rahmi kalınlartırmak için hemde yumurta oluşumunu engelemek içindi ama benim bir tane olmuştu hormon testleri yapılmış be transfwer olabilir demişti bende o gün allahtan umut kesilmez deyip eşimle kaçamak yaptım acaba umut olurmu bana şimdi normalde adet olmadım ya geç döllenmiş olabilirmi bilmiyorum kafamda deli sorular tek bildigim allahtan umur kesilmez lütfen cevap yazın
Hayırlısı canım insallah en yakin zamanda mutlu haberini yazman nasip olur. Umut herz aman var zaten bizi ayakta tutanda tekrar tekrar denemwler yaptiranda küçücük bir gelişmeye heycanlandiranda umudumuz ve Allaha olan inancimiz. Allah yardimcimiz olsun. ❤❤kızlar hepinizden allah razı olsun inşallah hepimiz bir gün bu mutlulugu hayırlısıyla yaşarızcuma günü negatifi aldım malesef ama umudumu kaybetmedim ve dün adet oldum yani tam olarak olmadım aslında dünden bu yana sadece bi peçete kadar lekelenme şeklide kirlendi kanama yok bende anlamadım acaba umut etmelimiyim yada bu ilaçlardan olabilirmi acaba bu tedavi sürecinde muaynelerde doktor bir tane olmaması gereken bir yumurtam oldugunu söyledi büyüklügü 18 mm idi yani bantlardan kullandıgım için olmazmış yumurta o bantlar zaten hem rahmi kalınlartırmak için hemde yumurta oluşumunu engelemek içindi ama benim bir tane olmuştu hormon testleri yapılmış be transfwer olabilir demişti bende o gün allahtan umut kesilmez deyip eşimle kaçamak yaptım acaba umut olurmu bana şimdi normalde adet olmadım ya geç döllenmiş olabilirmi bilmiyorum kafamda deli sorular tek bildigim allahtan umur kesilmez lütfen cevap yazın
Kız korkma bende geldim yine aynı topıkte bulustukmerhaba,biz de bu ay dondurulmuşlarla 2. kez denicez,şu an adet bekliyorum ilaçlardan sonra transfer olacak Allah nasip ederse,şu anki korkum dondurulmuşların çözülünce bozulma ihtimalisizlerin de tedavisi hayırlı olsun,transeferi gerçekleşen arkadaşlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz?
Benimde kızım ilk denemede oldu kardeli nazlı 3.dındurulms denemem için adeti bekliyoruniyigeceler,banada dondurulmuş embriyo transferi yapılacak,regl olmayı bekliyorum tedavi için,benim ikinci çocuğumda tüp bebek tedavisi ile ilk denemede oldu şimdi 4 yaşında.
İnşallah mutlu haberi alirsinizKız korkma bende geldim yine aynı topıkte bulustukbenimde 3 .dondurulmus transferim olucak
İnşallah.herkes nerede tedavi görüyor yazsın belkı karşilaşirizİnşallah mutlu haberi alirsiniz
Ben bursada tedavi oldum 2tane blast embriyo transcer edildi bu 2. Tup bebek denemem. Cuma gunu 12. Günüm sonucu ogrenicez bakalim. Eger bu seferde negatif olursa doktor histeroskopi yapip rahme bakicakİnşallah.herkes nerede tedavi görüyor yazsın belkı karşilaşiriz..çocugumuz olmuyor belkı ama bu süreçte ben kendi adıma birsürü dost edindim
Sen hangi asamadasin arkadaşımİnşallah.herkes nerede tedavi görüyor yazsın belkı karşilaşiriz..çocugumuz olmuyor belkı ama bu süreçte ben kendi adıma birsürü dost edindim
Benimde eğer olmazsa histereskopi yapılıcak rahımde kücğk bir oerde var o alınacak.Ben bursada tedavi oldum 2tane blast embriyo transcer edildi bu 2. Tup bebek denemem. Cuma gunu 12. Günüm sonucu ogrenicez bakalim. Eger bu seferde negatif olursa doktor histeroskopi yapip rahme bakicak
ben adet olmayı beklıyorum canım.başlıycam bakalım bir kızım var ilk denemede oldu sınrasında 3 deneme yaptık olmadı bu 4olucak inşallah son olsun artık.bursada hangi hastane?bende istanbul şişli memorial de kızım oldu.göztepe medical parktada negatif olan denemelerimSen hangi asamadasin arkadaşım
Insallah bu son deneme olur ve kiziniza saglikli bir kardes gelir ben eurofertil tup bebekte oldum tedavi. Bu seferde negatif olursa histeroskopi yapicam dedi doktorum. Rahimde yapisiklik olmasindan şüphe etti. Ama sadece şüphe dedi bende o yuzden 2. Tup bebek denedim. Belkide rahimde bir sikinti var çünkü embriyolar 1. Kalite ve blastosist embriyoBenimde eğer olmazsa histereskopi yapılıcak rahımde kücğk bir oerde var o alınacak.
ben adet olmayı beklıyorum canım.başlıycam bakalım bir kızım var ilk denemede oldu sınrasında 3 deneme yaptık olmadı bu 4olucak inşallah son olsun artık.bursada hangi hastane?bende istanbul şişli memorial de kızım oldu.göztepe medical parktada negatif olan denemelerim
Benim 15 de 5.gün hepsi en iyi kalitede.embiriyolog bundan daha iyi embiriyo yok dedi.ama olmadı.benim bir cocugum var diye rahimde bişey oldugunu düşünmüyorlar.ilk denemede kötü bir embiriyo ile hamıle kaldım cümkü 9.gün test yaptım düşük cıktı bet hcg ama oldu kızım işteInsallah bu son deneme olur ve kiziniza saglikli bir kardes gelir ben eurofertil tup bebekte oldum tedavi. Bu seferde negatif olursa histeroskopi yapicam dedi doktorum. Rahimde yapisiklik olmasindan şüphe etti. Ama sadece şüphe dedi bende o yuzden 2. Tup bebek denedim. Belkide rahimde bir sikinti var çünkü embriyolar 1. Kalite ve blastosist embriyo
Canim okudukca bi heyecanlandim bellimi olur olurmu olur bi tane yumurtan olusmamasi gereken zamanda olmus dusunsene olursa tam bir mucize olucak allahim dualarimizi kabul eder insallah yerlesme kanamasidirkızlar hepinizden allah razı olsun inşallah hepimiz bir gün bu mutlulugu hayırlısıyla yaşarızcuma günü negatifi aldım malesef ama umudumu kaybetmedim ve dün adet oldum yani tam olarak olmadım aslında dünden bu yana sadece bi peçete kadar lekelenme şeklide kirlendi kanama yok bende anlamadım acaba umut etmelimiyim yada bu ilaçlardan olabilirmi acaba bu tedavi sürecinde muaynelerde doktor bir tane olmaması gereken bir yumurtam oldugunu söyledi büyüklügü 18 mm idi yani bantlardan kullandıgım için olmazmış yumurta o bantlar zaten hem rahmi kalınlartırmak için hemde yumurta oluşumunu engelemek içindi ama benim bir tane olmuştu hormon testleri yapılmış be transfwer olabilir demişti bende o gün allahtan umut kesilmez deyip eşimle kaçamak yaptım acaba umut olurmu bana şimdi normalde adet olmadım ya geç döllenmiş olabilirmi bilmiyorum kafamda deli sorular tek bildigim allahtan umur kesilmez lütfen cevap yazın
Negatif canimKizlar iki arkadasimizdan haberi olan varmi?mercimeklerim dun keseleri gormeye gitcektiniz gordunuzmu :) 35izmirim35 test sonucunu merak ediyoruz
Cok uzuldum ne dicegimi bilemedim suan ne desemde bos zaten ama allahim bundan sonra yuzumuzu guldursun sansimizi dondursun nediyimki uzulme desemde c9k cok zor allahim sabir versinNegatif canim
kızlar hepinizden allah razı olsun inşallah hepimiz bir gün bu mutlulugu hayırlısıyla yaşarızcuma günü negatifi aldım malesef ama umudumu kaybetmedim ve dün adet oldum yani tam olarak olmadım aslında dünden bu yana sadece bi peçete kadar lekelenme şeklide kirlendi kanama yok bende anlamadım acaba umut etmelimiyim yada bu ilaçlardan olabilirmi acaba bu tedavi sürecinde muaynelerde doktor bir tane olmaması gereken bir yumurtam oldugunu söyledi büyüklügü 18 mm idi yani bantlardan kullandıgım için olmazmış yumurta o bantlar zaten hem rahmi kalınlartırmak için hemde yumurta oluşumunu engelemek içindi ama benim bir tane olmuştu hormon testleri yapılmış be transfwer olabilir demişti bende o gün allahtan umut kesilmez deyip eşimle kaçamak yaptım acaba umut olurmu bana şimdi normalde adet olmadım ya geç döllenmiş olabilirmi bilmiyorum kafamda deli sorular tek bildigim allahtan umur kesilmez lütfen cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?