dondurulmuş embriyo transferi

kızlar aranızda dondurulmuşla son günlerde hamile kalan varmı biz gülmedik sizler gülersiniz inşallah
Bende 30 aralikta dondurulmuslarimla yapilan transferde ikizlerime hamileyim henuz cok yeni sadece keseleri gorduk .. insaAllah hayirlisiyla kalp atislarinida duymak nasip olur

Rabbim insaAllah hepimizin yuzunu guldursun

Arkadaslar benimde kafamda surekli olan tek bir soru var cozulme isleminde embriyonun bozulma olasiligi nedir yada hic cozulrken sorun yasayip transferi olmayan varmi benim tek 5.gun embriyom var ve zaman gectikce tedirginligim artiyor bu konuda bilen yada tecrubeli arkadaslar bilgi verirse cok sevinrim

Bende hastane embriyolariniz saglikli cozuldu saat 12de hastanede olun diye arayana dek cok korktum benim dr 5. Gun embriyosuydu.. bu bi ihtimalmis ama boyle olucak diye bisey yok illa lutfen kendini uzme.. insaAllah embriyon saglikla cozunur.. ve saglikla kucagina almak nasip olur canim

Insallah hani 2 3 olsa bukadar korkmucam belki ama iste...benim kardan bebekte 5.gun embriyosu

InsaAllah saglikla kucagimiza alir kardan bebeklerimizi... bir olsun yeterki Rabbim yazmis olsun biliyorum o yazdim derse kucagimiza konacak o kardan bebekler.. dualarimdasiniz..

Ben medical oarkta yaptırdim 15 embiriyom vardı 3 er tane tüp yaptılar.ilk sene ücretsizdi ama ben deneye deneye embiriyo bırakmadım 22 şubatta 1 sene doluyor o zamana ben birdaha deniycem senelik embiriryo sayısı farketmiyor 600 lira bakın ücreti alıyorlar sadece

Hangi medicalpark canim bende bahcelievler medicalparkda yaptim tup bebek tedavimi.. ve dondurulacak embriyolarima 500 tl odedim

Bende 30 aralikta dondurulmuslarimla yapilan transferde ikizlerime hamileyim henuz cok yeni sadece keseleri gorduk .. insaAllah hayirlisiyla kalp atislarinida duymak nasip olur

Rabbim insaAllah hepimizin yuzunu guldursun
canım benim rabbim evlatlarını size bagışlasın umarım güzel bi gebelik geçirirsin

canım benim hiç korkma allahın izni ile hiç bir sorun çıkmayacak inşallah embriyolaklar banada söyledi çözülürken sorun olabilir diye ama hiç bir sorun çıkmadı donduruldugu gibi çözüldü benim 2 transfer oldu tutmadı ama çözülmede sıkıntı olmamıştı

Kizlar garip bi sekilde tv olan gordugum herseye aglayasim geliyo hemen gozlerim doluyo.. simdi trt de sen olsan ne yapardin diye bi program var onu izlerken resmen hersryin oyun oldugunu bildigim halde agliyorum hamilelikten mi nedir bu hic normal degil ya

senin hormonlar tavan yapmış normal merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…