- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Bende 30 aralikta dondurulmuslarimla yapilan transferde ikizlerime hamileyim henuz cok yeni sadece keseleri gorduk .. insaAllah hayirlisiyla kalp atislarinida duymak nasip olurkızlar aranızda dondurulmuşla son günlerde hamile kalan varmı biz gülmedik sizler gülersiniz inşallah
Arkadaslar benimde kafamda surekli olan tek bir soru var cozulme isleminde embriyonun bozulma olasiligi nedir yada hic cozulrken sorun yasayip transferi olmayan varmi benim tek 5.gun embriyom var ve zaman gectikce tedirginligim artiyorbu konuda bilen yada tecrubeli arkadaslar bilgi verirse cok sevinrim
Insallah hani 2 3 olsa bukadar korkmucam belki ama iste...benim kardan bebekte 5.gun embriyosuBende hastane embriyolariniz saglikli cozuldu saat 12de hastanede olun diye arayana dek cok korktum benim dr 5. Gun embriyosuydu.. bu bi ihtimalmis ama boyle olucak diye bisey yok illa lutfen kendini uzme.. insaAllah embriyon saglikla cozunur.. ve saglikla kucagina almak nasip olur canim
Ben medical oarkta yaptırdim 15 embiriyom vardı 3 er tane tüp yaptılar.ilk sene ücretsizdi ama ben deneye deneye embiriyo bırakmadım 22 şubatta 1 sene doluyor o zamana ben birdaha deniycem senelik embiriryo sayısı farketmiyor 600 lira bakın ücreti alıyorlar sadece
yarın sorayım ne iyisi canımYok yok oyle yaomamislardir ama sen gene de sor bilgi al bence
Insaallah saglikla devam eder hamileliginizBende 30 aralikta dondurulmuslarimla yapilan transferde ikizlerime hamileyim henuz cok yeni sadece keseleri gorduk .. insaAllah hayirlisiyla kalp atislarinida duymak nasip olur
Rabbim insaAllah hepimizin yuzunu guldursun
evet canım aynur hanım,valla merkezden haberim yok ben konyadayım ilaçlarımı kullanıyorum haftaya transfer olucak nasip olursa bakalım..inşallah aynur hanımla devam edıyorsun değilmi?merkez kalabalık mı?
Göztepe canım.ben ücret ödemedim 1 yıl olmak üzere işte ilk sene ücretsizHangi medicalpark canim bende bahcelievler medicalparkda yaptim tup bebek tedavimi.. ve dondurulacak embriyolarima 500 tl odedim
Transfer için buraya mı geliceksin?bende nur hanımla devam 2011 aralıktan berievet canım aynur hanım,valla merkezden haberim yok ben konyadayım ilaçlarımı kullanıyorum haftaya transfer olucak nasip olursa bakalım..
InsaAllah Allah razi olsun .. en kisa zamanda Rabbim sizede hayirli sonuclar yasatsin insaAllahInsaallah saglikla devam eder hamileliginiz
canım benim rabbim evlatlarını size bagışlasın umarım güzel bi gebelik geçirirsinBende 30 aralikta dondurulmuslarimla yapilan transferde ikizlerime hamileyim henuz cok yeni sadece keseleri gorduk .. insaAllah hayirlisiyla kalp atislarinida duymak nasip olur
Rabbim insaAllah hepimizin yuzunu guldursun
canım benim hiç korkma allahın izni ile hiç bir sorun çıkmayacak inşallah embriyolaklar banada söyledi çözülürken sorun olabilir diye ama hiç bir sorun çıkmadı donduruldugu gibi çözüldü benim 2 transfer oldu tutmadı ama çözülmede sıkıntı olmamıştıArkadaslar benimde kafamda surekli olan tek bir soru var cozulme isleminde embriyonun bozulma olasiligi nedir yada hic cozulrken sorun yasayip transferi olmayan varmi benim tek 5.gun embriyom var ve zaman gectikce tedirginligim artiyorbu konuda bilen yada tecrubeli arkadaslar bilgi verirse cok sevinrim
canım benim rabbim evlatlarını size bagışlasın umarım güzel bi gebelik geçirirsin
aminnnnnnnnn canım benimAminnn. Allah razi olsun canim ☺ Tez zamanda sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz insaAllah
senin hormonlar tavan yapmış normal merak etmeKizlar garip bi sekilde tv olan gordugum herseye aglayasim geliyo hemen gozlerim doluyo.. simdi trt de sen olsan ne yapardin diye bi program var onu izlerken resmen hersryin oyun oldugunu bildigim halde agliyorum hamilelikten mi nedir bu hic normal degil ya
Ya gercekten cok fena kendinden geliyo niye agladigin belli degil.. su hormonlar dedikleri bu demek hasenin hormonlar tavan yapmış normal merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?