dondurulmuş embriyo transferi

Embriyolari dondururken parça parça mi donduruyorlar. Mesela 6 embriyo oldu dondurulacak 3-3 mü donduruluyor yoksa 6 si birden mi donduruluyor? Bilgisi olan var mi?
Canim 6si birden dondurulmaz genelde 3 3 donduruluyor hatta bazi merkezler 2 2 bile yapiyor yani 6sini birden bozulmasin diye dondurlmazlar

Dondurma ucreti 1000 tl civarinda tup bebek zaten maliyetli. En azindan dondurulmuslarin cozulmesinde sorun cikmazsa 2 ayri transfer yapilabilir o zaman
Tabiki dondurulmus bir grubu transfer edip ayni dondurulmus diger grubu 5 yil sonrada transfer eden var yani ayni dondurulmus embriyolar ama farkli zamanlarda transfer olmus

Canim 6si birden dondurulmaz genelde 3 3 donduruluyor hatta bazi merkezler 2 2 bile yapiyor yani 6sini birden bozulmasin diye dondurlmazlar
bizim de 7emebriyomuz donduruldu ama hiç bilgi vermediler nasıl donduruldu ki. hepsi irlikte dondurlmamaıştır demi

kızlar aranızda dondurulmuşla son günlerde hamile kalan varmı biz gülmedik sizler gülersiniz inşallah

hepsini bir dondurmazlar 3 -3 yada 2-2 dondururlar çözüp transfer edilecek çünkü. Kaç hücreye bölündükleri vs söylemediler mi
5. Gun donduracaklar bugun daha ilk gun ama 4. Gun hem ucret yatiracagim hem de yuzyuze gorusecegim. Deneyimli olanlardan bilgi alayim ona gore dondurulmadan once ne soracagimi soyleyecegimi bileyim istedim. Bu konularda tecrube onemli o da bende yok. Umarim embriyolar saglikli gelisir ve dondurulur.

Çok çok canim sağol desteğin icin baya rahatladim

Ben universite hastanesine gidiyorum.telefonla sordum 600 tl dediler. Ama daha embriyolar 5. Gune gelmedi umarim gelir bende daha detayli bilgi alabilirim merkezden
bende istanbul çapa tıp hastanesinde tedavi gördüm bi ücret ödemedim orasıda üniversite hastanesi ilk bir sene ücretsiz dediler

benim hioskopim anestezi altında oldu doktorum rahime çizikler attığını söyledi bakalım hayırlısı
Oyle mi ya bana histeroskopi çok çok büyük bir islem gibi geliyordu ama rutin bi islem galiba.. Cizik atilmasinin embriyonun tutunmasi acisindan faydali oldugunu duymustum insallab da oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…