- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Canim 6si birden dondurulmaz genelde 3 3 donduruluyor hatta bazi merkezler 2 2 bile yapiyor yani 6sini birden bozulmasin diye dondurlmazlarEmbriyolari dondururken parça parça mi donduruyorlar. Mesela 6 embriyo oldu dondurulacak 3-3 mü donduruluyor yoksa 6 si birden mi donduruluyor? Bilgisi olan var mi?
Dondurma ucreti 1000 tl civarinda tup bebek zaten maliyetli. En azindan dondurulmuslarin cozulmesinde sorun cikmazsa 2 ayri transfer yapilabilir o zamanCanim 6si birden dondurulmaz genelde 3 3 donduruluyor hatta bazi merkezler 2 2 bile yapiyor yani 6sini birden bozulmasin diye dondurlmazlar
Dondurma ucreti 1000 tl civarinda tup bebek zaten maliyetli. En azindan dondurulmuslarin cozulmesinde sorun cikmazsa 2 ayri transfer yapilabilir o zaman[/
kaç kaç donduracakları sana bağlı. istersen tek tek de yapabilirler benim iki iki dondurdular tüp başına ücret alıyorlar 500 tl
Tabiki dondurulmus bir grubu transfer edip ayni dondurulmus diger grubu 5 yil sonrada transfer eden var yani ayni dondurulmus embriyolar ama farkli zamanlarda transfer olmusDondurma ucreti 1000 tl civarinda tup bebek zaten maliyetli. En azindan dondurulmuslarin cozulmesinde sorun cikmazsa 2 ayri transfer yapilabilir o zaman
İnsallah her sey yolunda gider. Sorunsuz dondurulup transferi gerceklesir. Hepimiz icin hayirlisi olsun.Tabiki dondurulmus bir grubu transfer edip ayni dondurulmus diger grubu 5 yil sonrada transfer eden var yani ayni dondurulmus embriyolar ama farkli zamanlarda transfer olmus
Amin insallah hepimizin yuzu guler canim subatta baslicaksin sende degilmiİnsallah her sey yolunda gider. Sorunsuz dondurulup transferi gerceklesir. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Martta olacak ohss den dolayi 3. Adette baslamanin daha saglikli oldugunu soyledi doktorum. Beklemek cok zor ama saglikli bebislerimiz olsun da beklerizAmin insallah hepimizin yuzu guler canim subatta baslicaksin sende degilmi
Ayri ayriEmbriyolari dondururken parça parça mi donduruyorlar. Mesela 6 embriyo oldu dondurulacak 3-3 mü donduruluyor yoksa 6 si birden mi donduruluyor? Bilgisi olan var mi?
Biz dondurulan 2 embriyomuz için 500 TL verdikTüp basina ucret alirlarsa 2000tl alirlar o zaman iki tup icin
canım benim merkezde tüp başına 500 tl alıyorlarTüp basina ucret alirlarsa 2000tl alirlar o zaman iki tup icin
bizim de 7emebriyomuz donduruldu ama hiç bilgi vermediler nasıl donduruldu ki. hepsi irlikte dondurlmamaıştır demiCanim 6si birden dondurulmaz genelde 3 3 donduruluyor hatta bazi merkezler 2 2 bile yapiyor yani 6sini birden bozulmasin diye dondurlmazlar
hepsini bir dondurmazlar 3 -3 yada 2-2 dondururlar çözüp transfer edilecek çünkü. Kaç hücreye bölündükleri vs söylemediler mibizim de 7emebriyomuz donduruldu ama hiç bilgi vermediler nasıl donduruldu ki. hepsi irlikte dondurlmamaıştır demi
devlet hastanelerinde ilk bir sene ücretsiz donduruyorsun canımDondurma ucreti 1000 tl civarinda tup bebek zaten maliyetli. En azindan dondurulmuslarin cozulmesinde sorun cikmazsa 2 ayri transfer yapilabilir o zaman
5. Gun donduracaklar bugun daha ilk gun ama 4. Gun hem ucret yatiracagim hem de yuzyuze gorusecegim. Deneyimli olanlardan bilgi alayim ona gore dondurulmadan once ne soracagimi soyleyecegimi bileyim istedim. Bu konularda tecrube onemli o da bende yok. Umarim embriyolar saglikli gelisir ve dondurulur.hepsini bir dondurmazlar 3 -3 yada 2-2 dondururlar çözüp transfer edilecek çünkü. Kaç hücreye bölündükleri vs söylemediler mi
Ben universite hastanesine gidiyorum.telefonla sordum 600 tl dediler. Ama daha embriyolar 5. Gune gelmedi umarim gelir bende daha detayli bilgi alabilirim merkezdendevlet hastanelerinde ilk bir sene ücretsiz donduruyorsun canım
Çok çok canim sağol desteğin icin baya rahatladimCanim seni cok iyi anliyorum bende olmadan once baya paniktim ama hic oyle korktugum gibi cikmadi 20 30 dk falan surdu oda anestezi alma ve uyanma islemide icinde cok kisa bir islem anestezi olmadan yaptirma derim konusursun doktorunla ben izmirdeyim inan o sehirlerde hic doktor bilmiyorum ama bursada merkezler yapar diye dusunuyorum yinede arastir senin kararin zaten tup bebek tedavisi maliyetli oluyor ama panik olcak hicbirsey yok islem bitince anlicaksin demek istedigimi
bende istanbul çapa tıp hastanesinde tedavi gördüm bi ücret ödemedim orasıda üniversite hastanesi ilk bir sene ücretsiz dedilerBen universite hastanesine gidiyorum.telefonla sordum 600 tl dediler. Ama daha embriyolar 5. Gune gelmedi umarim gelir bende daha detayli bilgi alabilirim merkezden
Oyle mi ya bana histeroskopi çok çok büyük bir islem gibi geliyordu ama rutin bi islem galiba.. Cizik atilmasinin embriyonun tutunmasi acisindan faydali oldugunu duymustum insallab da oyle olurbenim hioskopim anestezi altında oldu doktorum rahime çizikler attığını söyledi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?