- 18 Eylül 2015
- 397
- 421
- 103
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
hem hamilelik hormonları hemde kullanılan bi sürü hormon ilaçları ben bile o ilaçlardan ne hale geldim kğ aldım vs vs normal yani hamileliginin tadını çakarYa gercekten cok fena kendinden geliyo niye agladigin belli degil.. su hormonlar dedikleri bu demek ha
hem hamilelik hormonları hemde kullanılan bi sürü hormon ilaçları ben bile o ilaçlardan ne hale geldim kğ aldım vs vs normal yani hamileliginin tadını çakar
Insallah dedigin gibi olur canim tek oldugu icin asiri derecede korkuyorum insallah cozulmede bir sorun yasamamcanım benim hiç korkma allahın izni ile hiç bir sorun çıkmayacak inşallah embriyolaklar banada söyledi çözülürken sorun olabilir diye ama hiç bir sorun çıkmadı donduruldugu gibi çözüldü benim 2 transfer oldu tutmadı ama çözülmede sıkıntı olmamıştı
Canim ya okuyunca duygulandim neguzel hormonlar bunlar bencede tadini cikar agla gul bu hormonlar icin nekadar bekledigini dusun tatli telaslar bunlar tatli duygular insallah kalp atislarinida duyucaksin hic merak etme bebislerine iyi enerji verSaolasin canimm hayirlisiyla bi kalp atislarini duyayimda ondan sonra daha keyifli hale gelecek insaAllah
canım sen nerede tedavi görüyorsun ben konyadayım şubatta bende dondurulmuş deneyeceğmevet canım aynur hanım,valla merkezden haberim yok ben konyadayım ilaçlarımı kullanıyorum haftaya transfer olucak nasip olursa bakalım..
Ne guzel dedin evleneli 4 yil olacak kimselere soyleyemesemde 3.5 senedir istiyoruz aslinda.. herkes son 1 senedir zannediyor .. anlarsin beni.. Boyle guzel seyler duymak icimi dahada rahatlatiyo Allah razi olsun☺ Rabbim yavrularimin kalp atislarini duymayi nasip etsin.. ve sizlere tez zamanda yasatsin bu guzel duyguyu.. Rabbim hepimizi mutlu anneler yapsin insaAllahCanim ya okuyunca duygulandim neguzel hormonlar bunlar bencede tadini cikar agla gul bu hormonlar icin nekadar bekledigini dusun tatli telaslar bunlar tatli duygular insallah kalp atislarinida duyucaksin hic merak etme bebislerine iyi enerji ver
Bak kalp atislarini duymaya gittiginizde videoya yada ses kaydina al cok guzel bir ani olur yada hemsireye verirsen cekerler hatira olsun bu kalp atislari :)Ne guzel dedin evleneli 4 yil olacak kimselere soyleyemesemde 3.5 senedir istiyoruz aslinda.. herkes son 1 senedir zannediyor .. anlarsin beni.. Boyle guzel seyler duymak icimi dahada rahatlatiyo Allah razi olsun☺ Rabbim yavrularimin kalp atislarini duymayi nasip etsin.. ve sizlere tez zamanda yasatsin bu guzel duyguyu.. Rabbim hepimizi mutlu anneler yapsin insaAllah
Nedemek canim benim yeterki boyle guzel seyler duyalim dersin bebislerine ben bu sesleri duymak icin nasil zaman gecirdim :)Evet ya cok guzel bir ani olur gercektende.. sonra 7/24 dinler dururm aklimda olsun canim cok saolasin fikir icin☺
Kizlar dun gece progrsteron tableti vajinal yoldan atarken parmagimin etrafina biraz kan gelmis.. sonrasinda gece tuvalete ciktigimda bildiginiz toz pembe renginde peceteye damlalar geldi.. bende pecete koymustum belki yarim cay kasigi toz pembe su gibi peceteyi islatmis ama camasirima gecmemis saatin 9 olmasini bekliorm dr. Aricam kotu giden biseyler var sanirim cok korkuyorumherani stres.. yoksa bebeklerim tutunamadimi ... onlari kaybediyomuyum
Canim insallah yoktur olumsuz bi sey panik olmayalim dua ediyorum sanaKizlar dun gece progrsteron tableti vajinal yoldan atarken parmagimin etrafina biraz kan gelmis.. sonrasinda gece tuvalete ciktigimda bildiginiz toz pembe renginde peceteye damlalar geldi.. bende pecete koymustum belki yarim cay kasigi toz pembe su gibi peceteyi islatmis ama camasirima gecmemis saatin 9 olmasini bekliorm dr. Aricam kotu giden biseyler var sanirim cok korkuyorumherani stres.. yoksa bebeklerim tutunamadimi ... onlari kaybediyomuyum
Aminn inşallah hayırla sağlıkla devam eder gebeligin.üzülme bir kere sana tutundular bebeklerin birakmazlar inaniyorum ben.Allah razi olsun canim bilmiyorum henuz ne oldgunu ama dr telas yapma bi pruloton depot igne vurdur dedi insaAllah bebeklerim benim birakmazlar cok korkuyorum
o günlerde gelecek inşallah içini ferah tut dualarımız seninleSaolasin canimm hayirlisiyla bi kalp atislarini duyayimda ondan sonra daha keyifli hale gelecek insaAllah
canım benim birşey olmamıştır inşallah doktoru adadınmı ne dediKizlar dun gece progrsteron tableti vajinal yoldan atarken parmagimin etrafina biraz kan gelmis.. sonrasinda gece tuvalete ciktigimda bildiginiz toz pembe renginde peceteye damlalar geldi.. bende pecete koymustum belki yarim cay kasigi toz pembe su gibi peceteyi islatmis ama camasirima gecmemis saatin 9 olmasini bekliorm dr. Aricam kotu giden biseyler var sanirim cok korkuyorumherani stres.. yoksa bebeklerim tutunamadimi ... onlari kaybediyomuyum
InsaAllah canimm onlara ilk defa bu kadar yaklastigim icin korkum endiselerim cok fazla.. keyfim kacti tamamen ..Aminn inşallah hayırla sağlıkla devam eder gebeligin.üzülme bir kere sana tutundular bebeklerin birakmazlar inaniyorum ben.
Hayirlisiyla seninde hayirli haberlerini aliriz insaAllah canimmBende yarin sabah test için hastaneye gidicem 12. Gun yarin tutmadığını da biliyorum zaten de histeroskopi için konusucam bakalim hayırlısı
canım adet günün yakınmı ondan olabilirmi acaba öyle olanlar çok oluyorda inşallah korkulacak birşey yoktur canım benimInsaAllah canimm onlara ilk defa bu kadar yaklastigim icin korkum endiselerim cok fazla.. keyfim kacti tamamen ..
canım benim birşey olmamıştır inşallah doktoru adadınmı ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?