- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Hayirli sonuclar alin pozitifli insaAllah ☺Benimde 2 gün önce donmuş embriyo transferim yapıldı. 10-12 gün sonra hayırlısıyla sonucu bekliyorum..
İnşallah canım.. Hayırlısıyla önce pozitifleri sonrada bebişlerimizi kucsğımıza alalım inşallahh..Hayirli sonuclar alin pozitifli insaAllah ☺
Sen pozitifi aldın sanırım.. Belirtilerin varmıydı canım kaçıncı gün başladı? Bhcg değerin kaçtı? Sende sağ salim bebişlerini al inşallahHayirli sonuclar alin pozitifli insaAllah ☺
Sen pozitifi aldın sanırım.. Belirtilerin varmıydı canım kaçıncı gün başladı? Bhcg değerin kaçtı? Sende sağ salim bebişlerini al inşallah
İnşallah canım önce pozitifleri görürüz inşallah..Evet banada iki dondurulmus embriyo yerlestirildi sonucum pozitif. bhcg 938 cok sukur iki keseyide gorduk. simdilik bazi sıkıntılarım olsada akinti lekelenme gibi insaAllah kalp atislarini duymak nasip olur belirtilere gelince transfer surecinde 5.gundu sanirim o gunden itibaren adet sancilarim oldu adet olcak gibiydim karnim kasiklarim agriyordu surekli.. istahim cok asiriydi.. surekli istirahat halinde gecirdim o sureci... transferin 5. Gunu yapilan progesteron testinde progesteron sonucum 9.89 gibi dusuk cikinca baya korkmustum dr. progesteron igneye baslatti ve 12. Gunde testim pozitif cikti insaAllah kucagima almakta nasip olur.. sonucun pozitif cikmasi yeter saniyodum cok mutlu oldum ama yetmiyormus bu seferde baska korkular sariyo insani keseyi gorduk kalp atisi haftaya cuma duyacagiz nasipse..
InsaAllah hayirlisiyla sorunsuz kolay bi surec gecirir ve pozitifli sonuclar alirsin canim ...
Evet canım yarın tekrar kontrol var,rahim kalınlığına bakılacak,rahim kalınlığı nekadar olunca transfer oluyor sen bilirsin ?Transfer için buraya mı geliceksin?bende nur hanımla devam 2011 aralıktan beri
ben de konyadayım,İstanbul göztepe medicalparkta dondurulumuşumuz var iki tane,nasipse haftaya alıp gelecem :) içten içe heyecanlı bir okadar da rahatım hayırlısı olsun inşallah,çekemeyeceğimiz yükü vermesin Allah,senin de hayırlı olsun tedavin canım,sen nerde tedavi görüyosuncanım sen nerede tedavi görüyorsun ben konyadayım şubatta bende dondurulmuş deneyeceğm
En az 10 mmEvet canım yarın tekrar kontrol var,rahim kalınlığına bakılacak,rahim kalınlığı nekadar olunca transfer oluyor sen bilirsin ?
canim ben meram arastirmada tedavi gordum ama olmadi iki adet on hucreli ucuncu gun embriyosu var nasip olursa subatla basliyorum insaallah hepimiz pozitifi görürben de konyadayım,İstanbul göztepe medicalparkta dondurulumuşumuz var iki tane,nasipse haftaya alıp gelecem :) içten içe heyecanlı bir okadar da rahatım hayırlısı olsun inşallah,çekemeyeceğimiz yükü vermesin Allah,senin de hayırlı olsun tedavin canım,sen nerde tedavi görüyosun
Allah yardimcin olsun hayirla gebelik olussun ve devam etsin benegini kucagina alana kadar canim insallaharkadaşlar ilk tedavimde bebeğimin kalbi durmuştu ondan sonra da dış gebelik geçirdim şimdi dondurulmuşlar sanki son şansım gibi geliyor çok tedirginim kendimi bir türlü rahatlatamıyorum bugün cuma bana da dua edin lütfen Allah bu uğurda çabalayan kardeşlerime hayırlı haberler ve kucaklarına almalarını nasip etsin
benim de ilk tedavimde bebeğimin kalbi durmuştu ikiz di bi dearkadaşlar ilk tedavimde bebeğimin kalbi durmuştu ondan sonra da dış gebelik geçirdim şimdi dondurulmuşlar sanki son şansım gibi geliyor çok tedirginim kendimi bir türlü rahatlatamıyorum bugün cuma bana da dua edin lütfen Allah bu uğurda çabalayan kardeşlerime hayırlı haberler ve kucaklarına almalarını nasip etsin
Rabbim gönlümüze göre versin tatlı tatlı çocuklarımız olsun sağlıklı olsunlar biz sağlıklı olalım inşaallah bende kamudayımbenim de ilk tedavimde bebeğimin kalbi durmuştu ikiz di bi deseninle benziyor hikayemiz sanki, bu defa hayırlısıyla bizleri de sevindirir inşallah Rabbim.Bugün Mevlana ya gittim hepimize dua ettim Rabbim sesimizi duyar boş çevirmez inşallah..
5.gun ebriyosuydy.cozdururken bi problem olmamis.bölünmeye devam etmişrabbim inşaallah gönlüne göre verir on gün sonra pozitif yazarsınız kaçıncı gün embriyosuydu bir de çözünürken sağlıklı mı oldu kafamda deli sorular :)
Canim havuc suyuna zeytinyagida damlatacaz.transferden ilk bir hafta sabah aksam birer bardak.sonrasnda gunde bir bardakKızlar tabki hersy kısmet ben fazla yazamıyorum burya ama okyrm yazdklarnzii hemen hemen hepimiz Şubat da tedaviye baslyz geçen gün tüp bebek uzmanı doktr konsmasini dinledim sizlede paylaşmak istedm rahim duvar kalınlığı icin nar suyu için dedi ben bugun baslycm allah n izni ile bide havuc suyu ama ihmal etmeyin her aksm mutlaka için bebek daha rahat tutunurmus Ben 2 ay boyunca içecem allah izin verirse yine de doktr ya hemşirenize Danışn ve bide ananas kabak çekirdeği transferdn sonra yiyin bunlarda iyi gelyo Rabbim inşallah nasip.eder bu arada benm ilk tüp bebk denememdi aralık da tuttu ama kimyasal gebelik yaşdm şükür kendimi toparldm şimdi tkrar adet olcm. Bugün yarn yada en gec salı günü dondurlmslari denycem ben elimden geldigi kadr size dua edyrm sizde aklnza geldikce bana edin unutmayn dünya DUA ÜZERİNE KURULU
Bnmde ayniBenimde 2 gün önce donmuş embriyo transferim yapıldı. 10-12 gün sonra hayırlısıyla sonucu bekliyorum..
Kaçıncı günün bıgün canım?Bnmde ayni
Benim 3.günümde.2.deneyişimKaçıncı günün bıgün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?