dondurulmuş embriyo transferi

Senle aynı durmadayz bnde Şubat da dondurulmuş lar var onları denycm cnm bu ay kimyasal gebelik gecrdm malsf
Geçmiş olsun canım bekleme süresi hem çok zor hemde çok güzeldi bide o güzel haberi almak paha biçilmez di 2 gün sonra gittik değerlerin düşmüş dedi yıkıldı m 2 gün önce hamilesin dendi sonrası kötü bitti Bebis lerim benden kayıp gitti

Canimm hic moralini bozma senin 4 tane varmis cok guzel sansin fazla benim 1 embriyom donduruldu sansim dusuk gibi geliyor bana.4 aylik ölü dogum yaptim yikildim seni okadar iyi anliyorumki ama cabuk toparlanmaya calisiyorum izmirdeyim subatta tedaviye baslariz umarim busefer kucagimiza aliriz

Şansın düşük gibi gelmesin cnm fazla olması bişeyi değiştirmiyo bazen bi tanıdığın da sadece 1 yumurtası oluşmuş ve 1 embriyosu tuttu şimdi 2 yaşında

testi bugünde tekrarladım yine bişey çıkmadı gölge bile yok allah büyüktür destegin için sagol canım

Evt cnm zor bi sürec di bende bebgmi kaybettgmde ağlamdim aglaymadm bile nasl bi duygu bu ama onun duscegeni öğrendm de 2 gün agldm ben çok degl 2 senelik evlym ama 2 sendr bebegm olsn dye yapmdgm şey kalmdi icemdgm ilaç ot her yolu dendim tam kavuştum derken gitti yavrm inşallah dondurulmuslar tutar

transfer gününüde hesaplarsak 9. gün çogu insanın ki çıkıyor bugünlerde idrar testinde ama benimki çıkmıyor ya var belli etmiyor kendini yada yok olmayan şey çıkmıyor bilemiyorum
Bende 10.gunde yapmistim cikmamisti yok diye umursamadim dedim sonra denerim 12.gunu oylesine gidip kan verdik kanda cikmisti ogun tekrar idrar testi yapmiatim hatira kalsin diye erken testi hatta cikmamisti

Bende 10.gunde yapmistim cikmamisti yok diye umursamadim dedim sonra denerim 12.gunu oylesine gidip kan verdik kanda cikmisti ogun tekrar idrar testi yapmiatim hatira kalsin diye erken testi hatta cikmamisti
seninkide dondurulmuştu dimi canım inşallah söyledigin gibidir gerçekten artık çok yoruldum

seninkide dondurulmuştu dimi canım inşallah söyledigin gibidir gerçekten artık çok yoruldum
Yok benim ilk tup bebekti ki dondurulmusta dahada gec cikarmis diye duydum lutfen moralini bozma allahim yardimcimiz olsun bzlize guzel haberi verirsin
Tedavi surecini anlatirmisin canim tupbebekten farklimi

Yok benim ilk tup bebekti ki dondurulmusta dahada gec cikarmis diye duydum lutfen moralini bozma allahim yardimcimiz olsun bzlize guzel haberi verirsin
Tedavi surecini anlatirmisin canim tupbebekten farklimi
rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım :) evet taze tüp bebekten farklı bi kese o kadar çok ilaç kullanmıyorsun ben adetimin 2 günü gittim alttan muayne etti doktar tamam dedi tedaviye başlayabiliriz bana bu vucudunun tüysüz olan yerine yapıştıracagım bantlardan verdi o gün başladım 1 tane ile sonra 3 gün sonra 2 bi 3 gün sonrada 3 tane kullandım tabi her kullanımda eski kullanılarları atıyorsun 1 hafta sonra kontrole gittim bu bant rahim kalınlıgı saglamak için herşey yolundaydı sonra yine bir hafta sonraya çagırdılar yine konrol ve artık transferin olacagını söylediler tam olarak adetimin 17. günü transfer oldu tabi transferden 3 gün önce artık folik asit purogesteron kapsül (vajidanan) ve coraspirin ve prednol du galiba bunları kullandım transfer günü hiç birşey kullanma dedi yine idrara şıkışık şekilde transfer edildi biraz yattıktan sonra eve geldim coraspirin ve purogesteronu kullandım akşamada saatini kendin ayarlayabilirsin tabi kan sulandırıcı clexsan kullandım ve her pazartesi ve perşembe proluton diye kalçadan yapılan iğne oldum test gününe kadar kullanmamı söyledi bakalım cuma günü belli olacak dua edin edelim birbirimize inşallah. kızlar hızlı yazdım biraz karışık olabilir kusura bakmayın

ay inşaallah canım birde seninki kaç hücreli idi
bi kere içini ferah tut bende çok korktum ama donduruldugu gibi saglıklı çıktı benim 2 tane transfer oldu ve biri 8 digeri 7 hücreliydi gayet iyi kalitede dedi doktor bakalım hayırlısın cuma günü test günüm

Ayy okadar net ve ayrintili anlatmissinki inan aklimda tum sorulara yanit oldu yazdiklarin cok tesekkur ederim soracak bisey birakmadin bana :) mubarek gunde insallah guzel sonucu alirsin sizi gordukce bende telaslaniyorum :)

Ayy okadar net ve ayrintili anlatmissinki inan aklimda tum sorulara yanit oldu yazdiklarin cok tesekkur ederim soracak bisey birakmadin bana mubarek gunde insallah guzel sonucu alirsin sizi gordukce bende telaslaniyorum
çok sevindim canım tüm sorularına cevap verebildigim için :) inşallah hepimizin yüzü güler ve bu günleri hiç yaşamamış gibi oluruz beklemek sabretmek çok zor ama elden de birşey gelmiyo tek çagre derdi veren allahtan derman dilemek

Anladım cnm benimde çok olmadı 2buçuk yıllık evliyiz ilk denememi seninde sizde sorun neydi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…