- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.261
afetCanım bu gıbı durumlarda doktorun bizlerle cok İlgili olması gerek cunkı İnsan arıyor doktorun bır guler yuzu bıle yetiyor He bu gıbı durumlarda doktorun bu tavrını bıze uygulanan tavır gıbı yapcagız ki nekadar bu konuda cıddı oldugumuzu anlasınlar baskın davran canım .papatyyaa123 canım hiç uzulme demekki yıycek ekmegı yok gorcek gunu yokmus boylesi daha hayırlısı ama bence bır 2 ay kadar ara verip vucudun kendın toplansan bence benm fikrim bu .gınede hakkımızda hayırlısı olsun
Canim bende onu dusundum adet sokturucu kasıklarim belim cok fena sen ilac birakali nekadar olduHaklısın canım doktorla 2 sn görüştük hemşireler hele hiç konuşulmuyor paranla rezil oluyosun bir bilgi yok zaten aman cicim bekleniyorum ama insan iyice yanlız hissediyor iyiki burası var sizler varsınız ... Hala adet olmadım korkuyorum arayıp sormaya da acaba kendim bi söktürücü mü kullansam
afet
canım rahim kalınlığın kaç mm di transferde?bende dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlardanım , geçen ay adet döneminin 3. günü gittim yaklaşık 2 hafta ilaç sürecinden sonra transferim gerçekleşti. doktorum artık dondurulmuş embriyoda başarı sansı daha yüksek olabiliyor demişti.
Her yeni transfer yeni bir ödeme demek sadece daha az oduyosun çünkü hazırda dondurulmuş embriyon varArkadaşlar, kafama birşey takıldı.
Benim denememde 3 adet yumurta döllendi. 1 adeti transfer edildi ve tutmadı. Şimdi 2 tane daha transfer edilecek.Transfer ücreti talep edildi bizden. bu şekilde mi oluyor?
Ben çok şu içip girdiğimde dr um göbekten bakıp çok icmissin rahatsizliginda çok olucak deyip plastik bardak verip bu kadar tahliye edebilirsin demişti yapmıştım sonra tekrar baktı tamam deyip transfere başlamıştık.Evet sürdü biraz sıkıntı oluyo malesef.Allah hakkında h ayirlisini versin inşallah.birde test günün tam 10.gün embriyolar 5.gün mu?Kızlar benim transferim dündü, mesanenin dolu olması beni bitirdi çok fazla su içmişim aman sakın siz siz olun benim kadar su içmeyin çünkü o kadar tuttujtan sonra kendini kasmadan verilen sürgüye yapamıyo insan. Haftaya çarşamba 27 si kan vercem 2 tame verdiler hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ama çok yorulmuşum onu anladım bu sefer tutmazsa uzun bi süre ara vericem paikolojim de bozuldu artık mutsuz oluyorum hormon almaktan devamlı. Sonucu paylaşırım çarşamba tabii bekleyebilrsem pazartesi baktırırım gibi geliyo
Canim transferin hayirli olsun rabbim saglikla dogumunuda nasip etsin lutfen kotu dusunme ve bize mutlaka haber ver arada yaz nasil gunler gecicek yoksa :)Kızlar benim transferim dündü, mesanenin dolu olması beni bitirdi çok fazla su içmişim aman sakın siz siz olun benim kadar su içmeyin çünkü o kadar tuttujtan sonra kendini kasmadan verilen sürgüye yapamıyo insan. Haftaya çarşamba 27 si kan vercem 2 tame verdiler hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ama çok yorulmuşum onu anladım bu sefer tutmazsa uzun bi süre ara vericem paikolojim de bozuldu artık mutsuz oluyorum hormon almaktan devamlı. Sonucu paylaşırım çarşamba tabii bekleyebilrsem pazartesi baktırırım gibi geliyo
Teşekkür ederim... Doktordan ikisinide koymasını isteyecegim. Maddi manevi zor bu süreçHer yeni transfer yeni bir ödeme demek sadece daha az oduyosun çünkü hazırda dondurulmuş embriyon var
Kesinlikle ikisini koysun tabi ki. Tekrar tekrar yoruluyoruz umudumuz kiriliyoTeşekkür ederim... Doktordan ikisinide koymasını isteyecegim. Maddi manevi zor bu süreç
Ben çok şu içip girdiğimde dr um göbekten bakıp çok icmissin rahatsizliginda çok olucak deyip plastik bardak verip bu kadar tahliye edebilirsin demişti yapmıştım sonra tekrar baktı tamam deyip transfere başlamıştık.Evet sürdü biraz sıkıntı oluyo malesef.Allah hakkında h ayirlisini versin inşallah.birde test günün tam 10.gün embriyolar 5.gün mu?
Canim transferin hayirli olsun rabbim saglikla dogumunuda nasip etsin lutfen kotu dusunme ve bize mutlaka haber ver arada yaz nasil gunler gecicek yoksa :)
canım dediğin gibi oldu kırmızıya döndü şükür. Çünkü korktum başka birşey diye!kahverengiden kırmızıya dönüşür merak etme...
Hepinize cok tesekkurler arkadaslar tabiki uzulduk ama bastan boyle olmasi sonradan olmasindan daha hayirli yasadigim en kotu sey bu olmadigi icin cabuk toplarlandim cok sukur ve dahada iyi bir tecrubeyle baska merkezden randevumu bile aldimsonuc bekleyenler olacak arkadaslarimiz dualarim hep sizinle negatif alanlarda asla yilmak yikilmak yok bu bizim sinavimiz ve mukafatini gorucez moral bozmak yok
Canim ilaclari biraktiktan kacgun sonra basladi bende bekliyorumdacanım dediğin gibi oldu kırmızıya döndü şükür. Çünkü korktum başka birşey diye!
3 gün sonra oldu ben yarın doktora gideceğim zira hormon haplarından kist olmuş olabilir kontrol ettireceğimCanim ilaclari biraktiktan kacgun sonra basladi bende bekliyorumda
canım sonucun ne?Ay inşallah canım ama bu sefer pek umutsuz ve mutsuzum çok keyfim yok, hakkımızda hayırlısı ben pazartesi baktırırım kanda dayanamam çarşambaya kadar naapalım kısmet diyip geçiyorum
Canım benim 5. Gün embriyosuydu donduruldu rahim dinlendi bir ay sonra transferim oldu değerlerim 12. Gün 205 ti değerimCok sevindim allah analı babalı buyutsun .birsey soracağım kacıncı gun emrıyosu kan degerlerın nasıl cıktı
selamkızlar merhaba benim de bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacak. yani olacaktı rahim kalınlığı 7,2 mm çıktı adetin 12. günündeyim. ince mi çıkmış doktordan haber bekliyorum. ankarada olmadığım için farklı bir doktora yaptırdım kontrolü o da ince gibi dedi. sizlerin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?