dondurulmuş embriyo transferi

Aferin sana! Ben bu kadar çabuk toparlanamadim ama ikimiz de yola devam edeceğiz demek ki öpüyorum seni

2 kez
Can'ım adetin 2.günü mü randevün? Sen rahim filmi çektirdin mi? Bende yapılmadı
2 kez cekildi canim histereskopi aslinda ilki tuttu ama devami gelmedi 2.kimyasal daha adet olmadim ilaclari bugun biraktim ama on gorusme icin randevu aldim sen nezaman baslicaksin

2 kez

2 kez cekildi canim histereskopi aslinda ilki tuttu ama devami gelmedi 2.kimyasal daha adet olmadim ilaclari bugun biraktim ama on gorusme icin randevu aldim sen nezaman baslicaksin
Adet olayım da herhalde haziranda başlarım tam karar vermedim zira histereskopiyi araştırıyorum neden yapılmadıysa

Adet olayım da herhalde haziranda başlarım tam karar vermedim zira histereskopiyi araştırıyorum neden yapılmadıysa
Bu konuyu mutlaka arastir canim cunku benim dr buna cok onem vermisti usgde goremedigimiz en ufak bir myom tutmasini engelliyomus yada bir zar olabilirmis hem temizliyip hem bakiyolar

Kızlar malesef ilk tüp bebek denemem negatif doktorla tel de konuştuk bana 2. Adetinde ara dedi ne rahime baktı ne de yumurtalıklara buyuk ihtimal kistlerim oluştu ağrı oluyo arada
Sizin doktorlar negatiften sonra nasıl bir rota çizdi?
6 dondurulmuş var bnm hiç bilgi de vermiyor şu profların kaprisli hali mahvetti beni

Canım bu gıbı durumlarda doktorun bizlerle cok İlgili olması gerek cunkı İnsan arıyor doktorun bır guler yuzu bıle yetiyor He bu gıbı durumlarda doktorun bu tavrını bıze uygulanan tavır gıbı yapcagız ki nekadar bu konuda cıddı oldugumuzu anlasınlar baskın davran canım . papatyyaa123 canım hiç uzulme demekki yıycek ekmegı yok gorcek gunu yokmus boylesi daha hayırlısı ama bence bır 2 ay kadar ara verip vucudun kendın toplansan bence benm fikrim bu .gınede hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar ben de adet gördüm ancak kahverengi bir bilgisi olan var mı?

kızlar benımde 2gunum kaldı persembe gunu kontrolum var suan ılacımı sabah aksam cıft cıft alıyorum valla dakıkasını bıle gecırmyıorum bakalım ne olcak :) nar yedım ama suyunu ıcmedım etkılımıdır bılmyorum su 2gunde ıcsem etkısı olur mu sızce ?bırde ıns arıza bırsey cıkmazsa ben hem rahım asısını yaptıracagım . transfer gunu onerecegız bılgıler var mı canlar ?

Arkadaşlar, kafama birşey takıldı.

Benim denememde 3 adet yumurta döllendi. 1 adeti transfer edildi ve tutmadı. Şimdi 2 tane daha transfer edilecek.Transfer ücreti talep edildi bizden. bu şekilde mi oluyor?

Çok üzüldüm ama her işte vardır bir hayır. Sakın dertlenme daha önümüzde çok yolumuz var sonu güzel olucak öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…