- 11 Şubat 2009
- 49
- 15
- 88
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.241
Aferin sana! Ben bu kadar çabuk toparlanamadim ama ikimiz de yola devam edeceğiz demek ki öpüyorum seniHepinize cok tesekkurler arkadaslar tabiki uzulduk ama bastan boyle olmasi sonradan olmasindan daha hayirli yasadigim en kotu sey bu olmadigi icin cabuk toplarlandim cok sukur ve dahada iyi bir tecrubeyle baska merkezden randevumu bile aldimsonuc bekleyenler olacak arkadaslarimiz dualarim hep sizinle negatif alanlarda asla yilmak yikilmak yok bu bizim sinavimiz ve mukafatini gorucez moral bozmak yok
Sen hangi şehirdesin Ankara dersin inşaallahAferin sana! Ben bu kadar çabuk toparlanamadim ama ikimiz de yola devam edeceğiz demek ki öpüyorum seni
Iletisim halinde kalalim canim :) hersey daha guzel olucak hepimiz icin bende opuyorum seniAferin sana! Ben bu kadar çabuk toparlanamadim ama ikimiz de yola devam edeceğiz demek ki öpüyorum seni
İstanbuldamısınIletisim halinde kalalim canim :) hersey daha guzel olucak hepimiz icin bende opuyorum seni
Izmir ama ben burdanda yetisirim sanaSen hangi şehirdesin Ankara dersin inşaallah
Sağolasın ya güldürdün beni :)Izmir ama ben burdanda yetisirim sana
Can'ım adetin 2.günü mü randevün? Sen rahim filmi çektirdin mi? Bende yapılmadıIzmir ama ben burdanda yetisirim sana
2 kez cekildi canim histereskopi aslinda ilki tuttu ama devami gelmedi 2.kimyasal daha adet olmadim ilaclari bugun biraktim ama on gorusme icin randevu aldim sen nezaman baslicaksinCan'ım adetin 2.günü mü randevün? Sen rahim filmi çektirdin mi? Bende yapılmadı
Adet olayım da herhalde haziranda başlarım tam karar vermedim zira histereskopiyi araştırıyorum neden yapılmadıysa2 kez
2 kez cekildi canim histereskopi aslinda ilki tuttu ama devami gelmedi 2.kimyasal daha adet olmadim ilaclari bugun biraktim ama on gorusme icin randevu aldim sen nezaman baslicaksin
Bu konuyu mutlaka arastir canim cunku benim dr buna cok onem vermisti usgde goremedigimiz en ufak bir myom tutmasini engelliyomus yada bir zar olabilirmis hem temizliyip hem bakiyolarAdet olayım da herhalde haziranda başlarım tam karar vermedim zira histereskopiyi araştırıyorum neden yapılmadıysa
Canım bu gıbı durumlarda doktorun bizlerle cok İlgili olması gerek cunkı İnsan arıyor doktorun bır guler yuzu bıle yetiyor He bu gıbı durumlarda doktorun bu tavrını bıze uygulanan tavır gıbı yapcagız ki nekadar bu konuda cıddı oldugumuzu anlasınlar baskın davran canım .Kızlar malesef ilk tüp bebek denemem negatif doktorla tel de konuştuk bana 2. Adetinde ara dedi ne rahime baktı ne de yumurtalıklara buyuk ihtimal kistlerim oluştu ağrı oluyo arada
Sizin doktorlar negatiften sonra nasıl bir rota çizdi?
6 dondurulmuş var bnm hiç bilgi de vermiyor şu profların kaprisli hali mahvetti beni
kızlar ben de adet gördüm ancak kahverengi bir bilgisi olan var mı?Canım bu gıbı durumlarda doktorun bizlerle cok İlgili olması gerek cunkı İnsan arıyor doktorun bır guler yuzu bıle yetiyor He bu gıbı durumlarda doktorun bu tavrını bıze uygulanan tavır gıbı yapcagız ki nekadar bu konuda cıddı oldugumuzu anlasınlar baskın davran canım .papatyyaa123 canım hiç uzulme demekki yıycek ekmegı yok gorcek gunu yokmus boylesi daha hayırlısı ama bence bır 2 ay kadar ara verip vucudun kendın toplansan bence benm fikrim bu .gınede hakkımızda hayırlısı olsun
2 kez
2 kez cekildi canim histereskopi aslinda ilki tuttu ama devami gelmedi 2.kimyasal daha adet olmadim ilaclari bugun biraktim ama on gorusme icin randevu aldim sen nezaman baslicaksin
O doktoru cok iyi diyorlar. Kk da topik bile açılmış o doktorun hastalari diyeKizlar izmir irenbe kaan bozkurt hakkinda bilgisi olan duyan varmi :)
kahverengiden kırmızıya dönüşür merak etme...kızlar ben de adet gördüm ancak kahverengi bir bilgisi olan var mı?
Hepinize cok tesekkurler arkadaslar tabiki uzulduk ama bastan boyle olmasi sonradan olmasindan daha hayirli yasadigim en kotu sey bu olmadigi icin cabuk toplarlandim cok sukur ve dahada iyi bir tecrubeyle baska merkezden randevumu bile aldimsonuc bekleyenler olacak arkadaslarimiz dualarim hep sizinle negatif alanlarda asla yilmak yikilmak yok bu bizim sinavimiz ve mukafatini gorucez moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?