- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.221
Allahim bu sefer emeklerini bosa goturmez insallah seni etkilemek istemem ama aslinda cogu zaman en ufak bir hatanin kurbani oluyoruz sizin sorun neydi kacinci deneme biraz anlatirmisin farkettigin eksiklik merkezlerimizi karsilastirabiliriz fikir olur senin icindeCanım benim sağılasın ben ilk günkü Şoku atlattım ve hemen araştırmaya başladım aslında doktoruma güvenim tam ama laboratuvarları mı sıkıntılı diye düşünmeye başladım çünkü doktor sadece yaş faktörü diyor ama benden 7 yaş büyük bir arkadaşımın hamile olduğunu bugün duydum demek ki doktorum başarısızlığa bahane üretiyor bu nedenle regl olup bir dahaki ay yine deneyeceğim
Sorun yok sadece yaş dendi 3 opu yapıldı 3.transferde hamile kaldım ancak gelişmediğinden 8 haftalıkken alındı bu transferde dondurulmuşlarla yapıldı yani 4.transferAllahim bu sefer emeklerini bosa goturmez insallah seni etkilemek istemem ama aslinda cogu zaman en ufak bir hatanin kurbani oluyoruz sizin sorun neydi kacinci deneme biraz anlatirmisin farkettigin eksiklik merkezlerimizi karsilastirabiliriz fikir olur senin icinde
Peki histereskopi oldunmu bu sureclerde yada embriyolor hakkinda ne denildiSorun yok sadece yaş dendi 3 opu yapıldı 3.transferde hamile kaldım ancak gelişmediğinden 8 haftalıkken alındı bu transferde dondurulmuşlarla yapıldı yani 4.transfer
Yapılmadı embriyolar içinde en sonuncu da 2 iyi 1 orta kalite denmiştiPeki histereskopi oldunmu bu sureclerde yada embriyolor hakkinda ne denildi
Kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bahcecide şuan hamileyim dondurulmuş embriyoda tutunma ihtimali daha yüksekmiş
Cok sevindim allah analı babalı buyutsun .birsey soracağım kacıncı gun emrıyosu kan degerlerın nasıl cıktıKızlar bende dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bahcecide şuan hamileyim dondurulmuş embriyoda tutunma ihtimali daha yüksekmiş
Kizlar bana da dondurulmus transfer edilecek ama rahime cizikatilacak onca ikisi de ayninay olir mu yoksa siraylami
Kimyasal malesef kizlar 8.2ye dusmus degerim tektar 0 dantedavipapatyacım bır donus yap daa merak edıyoruz senı hepmız bır olduk umıtle senden olumlu donus beklyıoruz.
Kizlar bana da dondurulmus transfer edilecek ama rahime cizikatilacak onca ikisi de ayninay olir mu yoksa siraylami
Asla moralinizi bozmayin.Hepinize cok tesekkurler arkadaslar tabiki uzulduk ama bastan boyle olmasi sonradan olmasindan daha hayirli yasadigim en kotu sey bu olmadigi icin cabuk toplarlandim cok sukur ve dahada iyi bir tecrubeyle baska merkezden randevumu bile aldimsonuc bekleyenler olacak arkadaslarimiz dualarim hep sizinle negatif alanlarda asla yilmak yikilmak yok bu bizim sinavimiz ve mukafatini gorucez moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?