dondurulmuş embriyo transferi

Allahim bu sefer emeklerini bosa goturmez insallah seni etkilemek istemem ama aslinda cogu zaman en ufak bir hatanin kurbani oluyoruz sizin sorun neydi kacinci deneme biraz anlatirmisin farkettigin eksiklik merkezlerimizi karsilastirabiliriz fikir olur senin icinde

Sorun yok sadece yaş dendi 3 opu yapıldı 3.transferde hamile kaldım ancak gelişmediğinden 8 haftalıkken alındı bu transferde dondurulmuşlarla yapıldı yani 4.transfer

Sorun yok sadece yaş dendi 3 opu yapıldı 3.transferde hamile kaldım ancak gelişmediğinden 8 haftalıkken alındı bu transferde dondurulmuşlarla yapıldı yani 4.transfer
Peki histereskopi oldunmu bu sureclerde yada embriyolor hakkinda ne denildi

papatyacım bır donus yap daa merak edıyoruz senı hepmız bır olduk umıtle senden olumlu donus beklyıoruz.

P apatyam canım ne desek boş moralin bozuk mutlaka biliyorum ama n olur kendini çok uzme her is de bir hayır vardır.gücünü toplayıp kendini her anlamda hazır hissettiğinde tekrar başla dualarım senin içinde olucak canım

Hepinize cok tesekkurler arkadaslar tabiki uzulduk ama bastan boyle olmasi sonradan olmasindan daha hayirli yasadigim en kotu sey bu olmadigi icin cabuk toplarlandim cok sukur ve dahada iyi bir tecrubeyle baska merkezden randevumu bile aldim sonuc bekleyenler olacak arkadaslarimiz dualarim hep sizinle negatif alanlarda asla yilmak yikilmak yok bu bizim sinavimiz ve mukafatini gorucez moral bozmak yok

Asla moralinizi bozmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…