dondurulmuş embriyo transferi

İyi geceler kizlar sizlere bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim.benimde bu ay dondurulmus transferim yapilacak.fakat rahim kalinligim yeterli boyuta gelmedi henuz.suan 6mm. Doktor 3gun daha devam edelim dedi ilaclara.sizlere sorum transferden onceki muayenenizde sizin rahim kalinliginiz kacti ve kacla transfer yapildi.

benım 5 embrıyom olustu ve onlra genetık yapıldı bır tane saglam cıktı o yuzden..
cnm genetigi nerde ve ne kadara yaptırdınız. biz acibademe sorduk fahiş fiyat söylediler şoka girdk tabi. neredeyse 10 bin. ve gonderilecegi yere gore de dolar uzerinden fiytlndiriliyo. genetik yaptırmak cok uzakmş gibi geldi bana bunca masraftan sonra

arkadaşlar benim iki tane donmuşum var ben onca denememe rağmen olmamıştı en son istanbul güvenç karlıkayaya gittim ve dış gebelik geçirmiştim sol tüpüm sıvı birikmesi ve rahimde miyom varmış benim hikayem biraz uzun endometrium hastasıyım ilk defa donmuş deneyeceğim ve ameliyat oldum konya da mustafa ulusoy da çünkü istanbul ameliyata çok para istedi 12.000 tl ve ben bunun altından kalkamayacağımı biliyordum fakat buradaki hiçbir doktor rahimde miyom ve tüpte sıvı teşhisi koyamadı ameliyattan sonra doktorum sol tüpümün sıvı dolu olduğunu ve rahimde iki tane miyom çıkardığını söyledi ve ekim ayında kısmet olursa dondurulmuş embriyo transferim var kliniğe hiçbir şekilde güvenmiyorum fakat benim kan pıhtılaşması var bunun için aspirin kullanmayı düşünüyorum bir de sizler donmuş tedavisinden önce neler yaptınız merak ediyorum

Canım Güvenç beyden memnun kalmadın mı merak ettim. ben de dondurulmuş transferi olacağum gelecek ay.

Canım Güvenç beyden memnun kalmadın mı merak ettim. ben de dondurulmuş transferi olacağum gelecek ay.
yok canım fakat çok pahalı ameliyat ben o yüzden konya da oldum ameliyatı ve güvenç bey süper bir doktor çünkü teşhisi doğru koyduğu için bizde ameliyat kararı aldık hiçbir doktor bilemedi dediğim gibi çok pahalı geldi inşaallah dondurulmuşlarımız tutar için rahat olsun

sağol canım bana da çok güven verdi iyi bir doktor gibi geldi. bu arada bende de kan pıhtılaşması varmış iki kayıptan sonra ortaya çıktı. birini yedi aylık diğerini üç aylık hamileyken kaybettim şu anda aspirin kullanmıyorum ama herhalde transferle başlatacaklar. umarım donmuş embriyolarımız bize sıkı sıkı tutunur haberlerini bekliyorum senin de.

Arkadaslar kisaca size bir sorum olacak bu soru kafami epeydir mesgul ediyor 3kez tedavi oldum biri taze transfer pozitifti 2 si dondurulmus embriyo biri kimyasal biri negatif sorum su dondurulmus transfere daha iyi diyorlar ama bende sadece tazede poztifi aldik yani demem o ki acaba bende dondurulmus tutmuyormu yani boyle birsey olabilirmi tesadufmu bilgisi dusuncesi olan varsa lutfen yazsin ne olursa dusuncenize fikrinize ihtiyacim var

Bazen taze daha iyi olurken bazen dondurulmuş iyi olabiliyor demişti doktorum. Dondurulması aslında iyi değil ancak rahimin toparlanması için ve daha iyi sonuç alabilmek için donduruyorlar.. Çok ilaç kullanmadıysan çok yumurta toplanmadıysa taxe transfer daha iyi tabiki demişti doktorum

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim insallah bidahakine taze deneriz

ben 02/12/2016 da 1 adet estrofem ile dondurulmuş embrıo tedavisine başladım 07/12/2016 kontrole gittim rahim kalınlığı 9 du ve 15 aralığa randevu verdi ve 07/12/2016 da estrofem sabah akşam iç dedi pazar günü 3 adete çıkar dedi haftaya gidene kadar çok kalınlaşmazmı bilemedimki bide ben şuan sadece estrofem kullanıyorum başka ne ilaç kullanıcam ve ilaçlar nedir bile n varmı

Merhaba arkadaslar ben karnımda 6.5aylık kızımı kaybettim. Bugün yeniden tüp bebek tedavisine başlayacağım. Benim gibi olan bayanlar varsa yazabilirmi
ben de 25 haftalık kaybetmiştim canım. başınız sağolsun. nedeni belli mi? tüp bebek miydi? benimki normal yoldandı, şimdi tüp oldu. inşallah sağlıcakla tutar da doğar bebişlerimiz.

Merhaba arkadaslar ben karnımda 6.5aylık kızımı kaybettim. Bugün yeniden tüp bebek tedavisine başlayacağım. Benim gibi olan bayanlar varsa yazabilirmi
Cok gecmis olsun canim bende 16 haftalik kizimi kaybettim ve ocak subatta tekrar baslicam

ben de 25 haftalık kaybetmiştim canım. başınız sağolsun. nedeni belli mi? tüp bebek miydi? benimki normal yoldandı, şimdi tüp oldu. inşallah sağlıcakla tutar da doğar bebişlerimiz.
Tüp bebekti sonuç çıkmadı. Şimdi 3ay oldu Dr. Gittik kis olmuş yumurtalıklarda dogum kontrol başladı Dr. 2ocaktA gideceğim. Sorun yoksa yeniden tedaviye başlayacağım. Yükleme yaptınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…