dondurulmuş embriyo transferi

Merhaba,embriyolarinizi başka bir kliniğe tasiyabilirsiniz,zarar falan gelmez bunu yapan çok insan var.aynı şehir icinde mi başka bir sehiremi taşımak istiyorsunuz.
aynı şehirde..taşımayı düşündüğüm klinikle konuştum sıkıntı olmaz dedi,inşallahta olmaz..sanırım ağustos gibi başlıycaz çok heyecanlıyım ne yemem ne içmem gerekiyor onu bilmiyorum,bi araştırma yapmam lazım
Merhaba,embriyolarinizi başka bir kliniğe tasiyabilirsiniz,zarar falan gelmez bunu yapan çok insan var.aynı şehir icinde mi başka bir sehiremi taşımak istiyorsunuz.

Onlarda bir sıkıntı olmaz dediyse olmaz.hakkınızda hayırlısı olsun insallah.doktorunuz vitamin vermiştir vermediyse mutlaka sorun bağışıklık sisteminin güçlü olması gerekir.mümkün oldugunca zararlı yiyecek ve içecek tuketmeyin.(kola,yapay gıdalar gazlı içecekler,cok sekerli cok tuzlu ve hamur isleri gibi.)transfer sonrasida bulantilariniz baslayana kadar sut, yumurta,kuruyemis, (cig findik,cig badem,kuru kayisi,kuru erik,ceviz,kabak cekirdegi cift kavrulmamis ve bulabilirseniz ananas tuketin) eger yapabiliyorsaniz stresten uzak durmaya calisin.

günaydın kızlar bugün taransferimin 12. günü yani test günüm ama cesaret edip kan vermeye gitmedim arkadaşım da dış gebelik felan olur tehlikeli olabilir dedi aklım biraz karıştı açıkcası sizce ne yapmalıyım .......?

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.probiyotik gıdalar yememi tavsiye etti doktorum.bide burda okumustum sanırım nar suyu transfer sürecine kadar olan sürede tüketilmeliymiş,rahmi kalınlaştırıyormuş

bence hemen git nasıl duruyorsun? :) ben bile merak ettim hadi hemen git..inşallah olumludur

benimde bugün adetin 3 günüydü kontrole gittim. herşey yolunda başlayabiliriz dedi ve estrofem verdi. 25 temmuzda tekrar kontrolum var 1 ağustos ta büyük ihtimal transferin olucak. hepimiz için hayırlı olsun
hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırsınız.

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.probiyotik gıdalar yememi tavsiye etti doktorum.bide burda okumustum sanırım nar suyu transfer sürecine kadar olan sürede tüketilmeliymiş,rahmi kalınlaştırıyormuş
Evet onu yazmayı unutmuşum en guzel prebiyotik ev yapımı kefir dir ben sık sık içiyorum.ev yapımı yogurt ve tursuda iyidir.nar a gelince mevsimi değil marketlerdekide ne kadar organik tartışılır,bulabilirseniz %100 nar suyu yazanlardan alın.

Insanlar 8.gün yapiyo sen nasıl test gunu yapma din hayret iyi sabretmissin..tabiki yarın yap hayırlısı olsun insallah.

Klinikten memnun değilseniz, transferi yaptırmak istediğiniz yeri belirleyip, dondurulmuş embriyolarınızı kendiniz sevk ediyorsunuz. Bunun için yeni kliniğiniz size yardımcı oluyor. Memnun değilseniz kesinlikle değiştirin zaten, içiniz rahat eder. Stres olmazsınız.

Canimmmm uzulme demek cok boz biliuorum ama herseyin hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden baska dondrulmus embriyon varmi peki
malesef canım sonun cusunu kullandık tekrar bir tedaviye hiç hazır degilim ama ileriki zamanlar için hastane ve doktr araştırması yapıyorum bana tavsiye edebileceğiniz hastaneler varmı?

malesef canım sonun cusunu kullandık tekrar bir tedaviye hiç hazır degilim ama ileriki zamanlar için hastane ve doktr araştırması yapıyorum bana tavsiye edebileceğiniz hastaneler varmı?
Evet olumsuz sonuçlar insanı yıkıyor ama denemekten ve Ümit etmekten başka çare yok.
En az iki ay dinlenmek gerekiyor, bu süreçte biraz toparlanırsın inşallah.
Ben Brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum, tavsiye ederim. Yücel hoca bu konuda en iyilerden deniyor.
Merkezle ilgili sormak istediklerin olursa cevap veririm.

Canim nerdesin bilmiyorum ama bende ilk olumsuz seylerden sonra baya arastirdim izmirde irenbe kaan bozkurt var ben suan ona gidiyorum ve butun herkes memnun imkansiz denileni bile once allahin izniyle tedavi etmis istersen hatta zorlu tedaviyi seviyor diyebilirim internetten bi oku arastir yorumlari canim vazgecme lutfen

merhabalar kader arkadaslarım...bende dun dondurulmuş 5. gun embrıyo transferı oldum ve 8.denemem sızlerın arasına katılıp bu sınav sonucu gıbı bekledığımız gunlerde sızlerle dertlesmek ıstedım...tek embrıyo transferı oldu kafam karmasık dua ıle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…