dondurulmuş embriyo

Ne güzel yazmışsın :) İnşallah herşey yolunda gider. Senin ufaklıklar sımsıkı tutunurlar sana.

sedacığım camım benim sağ ol iyi dileklerin için inşallah hepimizinki sıkı sıkı tutunurlar
benim zaten topu topu 4 taneydi iyi hepsi çözüldü yarın belli olacak kaçı transfer olacak kaçı geriye kalacak ama ben kalan hepsini istiyorum çünki geri dondurulmayacaklar ve çöpe gidecek en iyisimi hepsini alıvereyim içime belki birinden biri tutunur dimiiiiiiii ama
allahım tüm bekleyen ve isteyenlere güç kuvvet maddi manevi her yönden yardım etsin kaydirigubbakcemile2

Ne güzel yazmışsın :) İnşallah herşey yolunda gider. Senin ufaklıklar sımsıkı tutunurlar sana.

sağ ol hayatım inşallah herşey yolunda gidecek allahın izni ile ve bir gün gelecek hepimiz sabrımızın sonucunu olan meleklerimizi kucaklarımıza alacağız:içelim:

canımcım çooookk sevindim hadi hayırlısı inşallahhhh. dualarımız seninle yağmurların bereketi üzerinize olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahh. bu sefer daha çok heyecanlıyım sanki yarından sonra hamileymişim gibi geliyor demişsin inşallah öyle olacak inşallah içine doğuyor heyecanın sevincin emeklerin boşa çıkmayacak inşallahhhhh. Rabbim yardım cın olsun bebişler yola çıksınnnnnnnnnn şimdiden Rabbim saklasın :)

potemkian + hoho çok teşekkürler verdiğiniz cvplar için.ctesi günü yumurtalarım toplandı 34 ad.sonra odama getirdiler beni.hemşire geldi ayıldıktan sonra ilaçları tarif ediyor bana adet olunca şöle yapcan bu ilacı kullancan filan ne adeti dedim ya beni biriyle karıştırdınız heralde ben dondurma yaptırmıcam transfer yapılacaktı dedim.narkozla birlikte ikinci şok yani.iyice sarhoş oldum yani.çok yumurtam toplandığı için beden yorulmuş.2ay dinlenmesi gerekirmiş.yoksa sağlık problemlerim çıkarmış.dondurcaklarmış yumurtaları ya kendimi öle hazırlamışımki 2 ay beklemeyi düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum sonra dedim hakkımızda hayırlısı nasip kısmet böleymiş .demekki tüp bebekte yaptırsan kendiliğinden hamile de kalsan bu işleri yöneten gizli bir güç var.zamanı gelmeyince bütün çabalar boş.her kadın bir olmuyor her bünye bir olmuyor.sonra eşimede söledim oda şaşırdı ama yapacak bişey yok dedi.hayırlısı olsun dedi.ilaç verdi bana onları kullnıyorum şimdi.10-15 gün içinde adet olursun dedi.belera die bir ilaç var ona başlıcam reglimin olduğu gün 21 gün kullnıcam.o adeti takiben dondurulmuşlarla transfer olacak nasipse.biraz uzun oldu ama böle bir durumla karşılaşan arkaşım varmı? dondurulunca embriyo kalitesi düşermi?başarı oranım düşermi? (34 ad.yumoştan 20 ad.yumoşu işleme almışlar.nunlardan 12 yada 14 adeti döllenmiş şu an sağlıkları iyiymiş :))bu sonuç iyimi arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var hiç bilgi sahibi olmadığım bir işlem başıma geldi.yarında arayıp ne kadarını dondurcaklar haber vercekler

tebrik ederim canımm.insallah bebeklerin sıkısıkı sana tutunurlar.Allah gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile5

Slm
Bende aynı tedavıyı gördum ve benım bu 5. denemem pko hastasıyım 40 yumurtam oldu 30 dollendı dr um vıcudumun yorumduğunu bıraz dınnenmem gerektiğini soledı şu anda transferım oldu 5. günümdeyım benım araştırmalarım bu sekılde sonuc daha iyi oluyor vücut kendını ilaçlarla annelıge hazırlıyor dr um bana sansımın bu sekılde duşmeyeceğini aksıne daha cok olacağını soyledı benım yumurtalarım 3. gun donduruldu ve çözülünce dışarda 2 gün yaşayan ları transfer yaptılar yanı 5. gun transferı yapıldı buda sansımı cok arttırıcakmıs uzun yasayan embryolar daha rahat tutunurmus canım sen kafana takma rahat ol düşüsene her kadının ayda1 yumurtası olurken senın 34 benim 40 rahım ne kadar cok yoruldu mantıken de doğru bır işlemmış gıbı geliyor bana hadı hayırlısı tedavın başarıyla sonuclanır ınsallah

Seracığım su anda transferın yapıldı sanıyorum ALLAHIM ne olur bebişlerı tutunsun bu sefer yüzü gülsün Muradına ersın Hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlar ınsallah aklımdasın canım dua edıyorum sana

canım benimde 27 yumurtam çıkmıştı son 2gün yerimden kalkamadım toplatmaya sürünerek gittim ama hiç beklemediler 19 kaliteli 15 döllenmiş çıktı 4 taneyi 3.gün transferettiler çoğu arkadaş urulanlarla hamile kalıyor sanırım bi sakıncası yoktur

slm arkadaşlar
bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı şu an 9 haftalık hamileyim darısı hepinizin başına.
dondurulmuş embriyoların şansı daha yüksek keşke 1. denememden sonra dondurulmuş embriyom olabilseydi
başlangıçta benim de terddütlerim vardı dondurulmuşlar konusunda ama inanın şans daha yüksek.
tutununca gebelik değeri de bayağı yüksek çıkıyor ben değerimi ilk duyduğumda şok oldum hatta anormal bir durum mu var diye doktoruma sordum

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bende 17 subatta dondurulmus embriyolarımla deneyeceğim tekrar bu benim 6.transferim olacak.dondurulmus embriyolarda başarı sansı labaratuar la ilgili sanırım.iyi labaratuarı olan bir merkezde sans daha yüksek.insallah bu sefer benim donmus yumoslarımda bana sıkısıkı tutunur..

seracıgım transferı nasıl gectı nasılsın bu arada arkadaslar benım 5. gunum bugun sag kasıgım agrıyor bır dolgunluk hıssı var ve arada bır batmalar oluyorrrr daha once olmamıstı bunlarrrr

KIZLAAAAAAAAARRRRRRRRRRR GELDİMMMMMMMMMMMM

KIZANCIKLAR ÇOK ÜŞÜMÜŞLERDİ 4 Ü DE SAĞLAM VE SAĞLIKLI ÇIKTILAR ALDIM HEPSİNİ İÇİME ISITIYORUM ONLARI ŞİMDİDEN ANNELERİNİN SICAKLIĞINI HİSSETSİNLER DİMİİİİİİİİİİİİİİİİİ

YANİ SKOR: BEN 4 - 0 GALİBİM

UZATMALARI BEKLİYORUMMM 21 ŞUBATA KADAR UZATMALARDAYIM

seracıgım transferı nasıl gectı nasılsın bu arada arkadaslar benım 5. gunum bugun sag kasıgım agrıyor bır dolgunluk hıssı var ve arada bır batmalar oluyorrrr daha once olmamıstı bunlarrrr

SEDA CANIM HAYRA YOR HAYR ÇIKSIN BATMALAR TAMAMMI CANIM ALDIĞIMIZ HORMON İLAÇLARINDAN OLABİLİR DİMİ AMA

BU ARADA DR.UM KESİN GEBELİK BEKLİYORUM DEDİ İNŞALLAH BU SEFER OLACAK MELEKLERİM BENİMLE 4 Ü DE ARTIK İÇİMDE İNŞALLAH RABBİM KALP ATIŞLARINI DUYMAYI NASİP EDER KUCAĞIMIZA ALMAYIDA BENDE YAZARIM GELİŞMELERİ

sağol bir tanem iyi dileklerin için iyiki varsınız inşallah öylede olacak dr.um çok umutlu bu sefer hiç stresde yapmadım çok rahattım

4 kızancık benimle uzatmaların sonu 21 şubat inşallah haırlı haberler alırım çoooooooooookkkkkkkkkk öpüyorum senide meleğinide

HAYIRLISI OLSUN CANIM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN SONU HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BENDE DONDURULMUŞLARI TRANSFER ETTİRDİM BUGÜN HEP BERABER HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH:CüvCüv:

sera transferin hayirli olsun.insallah positif netice alirsin
benimde transferim oldu.banada 3 tane yerlestirdiler.20 sinde kan testim var.allah hepimizin yardimcisi olsun

tebrik ederim canımm.insallah bebeklerin sıkısıkı sana tutunurlar.Allah gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile5

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH HEPİMİZİN SONUÇLARI HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:Saruboceq::Saruboceq:

sera transferin hayirli olsun.insallah positif netice alirsin.
benimde transferim oldu. 3 tane yerlestirdiler.allah yardimcimiz olsun

TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLERİN İÇİN HAKİKATTEN ÇOK MORAL OLUYOR İNŞALLAH SENİN GİBİ BİZLERDE YAŞARIZ O DUYGULARI VE BİZLERDE ANNE OLURUZ
ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…