dondurulmuş embriyo

hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah ıkımızde hamiş izzzzz

canım cım bütün gün aklımda ve dualarımdaydın inşallahh iyi haberler alacağız sıkı sıkı tutunun birbirinize. 1 deken 2-3 kızancık gelecek annesi :) gel 21 şubat gellll. en az senin kadar heyecanlıyım vallaha bebeğime kuzenler gelecek. bizde sizi öptük teyzesi kendine iyi bak Allah a emanet ol canım

sera transferin hayirli olsun.insallah positif netice alirsin.
benimde transferim oldu. 3 tane yerlestirdiler.allah yardimcimiz olsun

SABAHIM HAYIRLI OLSUN CEMİL CÜMLEMİZE İNŞALLAH TRANSFERLER SENDE İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH HEPİMİZ MELEKLERİMİZE KAVUŞURUZ İNŞALLAH ALLAHIM BU SEFER YÜZÜMÜZ GÜLDÜRÜR CANIM
ALLAHIM RAHMET KAPILARINI AÇMIŞTIR BİZLER İÇİN İNŞALLAH SONUÇLARIMIZ GÜZEL OLACAK UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM YETER ÇOK ÖPÜYORUM SENİİİİİİ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sabahım sera hepımız bırer gun arayla sonuclarımız alıcaz ınsallah bu sayfalar hamıle haberlerımızde yankılanıcak hayırlısıyla

kızlar ben anlamadım bugun 5. gunum benım ama test tarıhlerımızın arasında 1 gun var benımde sonucum 20 subat ben galıba dayanamıcam cuma gunnu 9 gunum ıdrar testı yapsammı acaba

inşallah canım inşallah yarın msn den görüşelim hayatım tamam mı
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben anlamadım bugun 5. Gunum benım ama test tarıhlerımızın arasında 1 gun var benımde sonucum 20 subat ben galıba dayanamıcam cuma gunnu 9 gunum ıdrar testı yapsammı acaba

sakın yapma sonra strese girersin bir birimize destek olalım ve sabırla test günlerimizi bekleyelim canım tamammıııııııııııııı

tamam seracıgımm test yapmıcam

Kızlar ben yatıyorum cok sancım varrr kendınıze ıyı bakınn

seracıgım tekrar hayırlı olsun bebeklerın sana tutunsun ınsallah

ıyı geceler

ORBİSS CANIM AYIRLISI İNŞALLAH SENİDE LİSTEYE EKLEDİK İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDECEK VE GÜZEL HABERLERİ ARD ARDA ALACAĞIZ AZ KALDI kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

insallah hepimiz hamile kaliriz.allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.
seda 9.günde silik cizgi görenler var ama kesin sonuc olmayabilir.en garantisi kan testi

merhaba arkadaşlar öncelikle transferi olup bekleyen arkadaşlar inşallah burdan hayırlı haberlerini verir bizi sevindirirler.. benim gibi bekleyen arkadaşlarda inşallah tedavilerinden olumlu sonuçlar alırlar..
ben ilk mikroenjeksiyon denememi geçen mart ayında yaptırmıştım ama temmuz ayında rahim ağzı yetmezliğinden 5.5 aylık ikiz bebeklerimi kaybettim, altı aydır beklemedeydim..şimdi yeni umutlarla dondurulmuş embriyolarımla deniycem hayırlısıyla.. 11 tane dondurulmuş embriyom var kızlar..geçen hafta doktorum lucrinle başladı bir ikigün içinde adet olucam ve estorfem adli ilaçla devam edicem bir hafta sonra ilk konrolüm var, doktorum bir aksilik olmazsa ay sonu transferin olur dedi..inşallah tutarlar bende çok merak ediyorum.. kimisi dondurulmuşlarla şans daha fazla kimiside şans düşük diyolar ama kafam çok karışık inşallah hepimiz için rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip eder ve emeklerimizi boşa çıkarmaz arkadaşlar..
birde dondurulmuşda labaratuvarında başarısı önemli diyorlar ben cerrahi hastanesinde yaptırdım.. aramızda orada yaptıran arkadaşlar varsa görüşlerini almak isterim..

insallah hepimiz hamile kaliriz.allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.
seda 9.günde silik cizgi görenler var ama kesin sonuc olmayabilir.en garantisi kan testi

evet arkadaşım idrar testinde bazen çıkabiliyor.. benim ilk transferimden bir hafta sonra gögüslerimde ağrı olmaya başlamıştı ve çok merak ettiğim için dayanamayıp 10. günümde idrar tahlili yapmıştım ve bendede ikinci çizgi silik çıkmıştı.. yani çizgi çıkabilsede silik çıkabiliyor yada hiç çıkmayıp idrar testi yanıltabiliyor yani arkadaşlar test yapsanızda yinede çizgi çıkmadı diye moralinizi bozmayın.. idrar testinde yanılma payı yüksek..

23 ocakta 3 tane dondurulmuş embriyomuz transfer edildi 7 şubatta hamile olduğumu öğrendik..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…