SEDA CANIM HAYRA YOR HAYR ÇIKSIN BATMALAR TAMAMMI CANIM ALDIĞIMIZ HORMON İLAÇLARINDAN OLABİLİR DİMİ AMA
BU ARADA DR.UM KESİN GEBELİK BEKLİYORUM DEDİ İNŞALLAH BU SEFER OLACAK MELEKLERİM BENİMLE 4 Ü DE ARTIK İÇİMDE İNŞALLAH RABBİM KALP ATIŞLARINI DUYMAYI NASİP EDER KUCAĞIMIZA ALMAYIDA BENDE YAZARIM GELİŞMELERİ
sağol bir tanem iyi dileklerin için iyiki varsınız inşallah öylede olacak dr.um çok umutlu bu sefer hiç stresde yapmadım çok rahattım
4 kızancık benimle uzatmaların sonu 21 şubat inşallah haırlı haberler alırım çoooooooooookkkkkkkkkk öpüyorum senide meleğinide
sera transferin hayirli olsun.insallah positif netice alirsin.
benimde transferim oldu. 3 tane yerlestirdiler.allah yardimcimiz olsun
hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah ıkımızde hamiş izzzzz
canım cım bütün gün aklımda ve dualarımdaydın inşallahh iyi haberler alacağız sıkı sıkı tutunun birbirinize. 1 deken 2-3 kızancık gelecek annesi :) gel 21 şubat gellll. En az senin kadar heyecanlıyım vallaha bebeğime kuzenler gelecek. Bizde sizi öptük teyzesi kendine iyi bak allah a emanet ol canım
sabahım sera hepımız bırer gun arayla sonuclarımız alıcaz ınsallah bu sayfalar hamıle haberlerımızde yankılanıcak hayırlısıyla
inşallah canım inşallah yarın msn den görüşelim hayatım tamam mı
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben anlamadım bugun 5. Gunum benım ama test tarıhlerımızın arasında 1 gun var benımde sonucum 20 subat ben galıba dayanamıcam cuma gunnu 9 gunum ıdrar testı yapsammı acaba
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bende 17 subatta dondurulmus embriyolarımla deneyeceğim tekrar bu benim 6.transferim olacak.dondurulmus embriyolarda başarı sansı labaratuar la ilgili sanırım.iyi labaratuarı olan bir merkezde sans daha yüksek.insallah bu sefer benim donmus yumoslarımda bana sıkısıkı tutunur..
tamam seracıgımm test yapmıcam
Kızlar ben yatıyorum cok sancım varrr kendınıze ıyı bakınn
seracıgım tekrar hayırlı olsun bebeklerın sana tutunsun ınsallah
ıyı geceler
insallah hepimiz hamile kaliriz.allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.
seda 9.günde silik cizgi görenler var ama kesin sonuc olmayabilir.en garantisi kan testi
ORBİSS CANIM AYIRLISI İNŞALLAH SENİDE LİSTEYE EKLEDİK İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDECEK VE GÜZEL HABERLERİ ARD ARDA ALACAĞIZ AZ KALDI kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
23 ocakta 3 tane dondurulmuş embriyomuz transfer edildi 7 şubatta hamile olduğumu öğrendik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?