Tüp Bebek Merkezleri dondurulmuş embriyo

gulcan1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
15
0
36
Ağrı
mrhba arkadaşlar ben memorialde 1 kez tüp bebek denedim birkaç ay sonra dondurulumuş embriyo yerleştirilcek aşamalrı nasıldır hangi ilaçlar kullanılır biraz bilgi verebilirmisiniz ve tedaviyle beraber kaç gün sürer

mrhba arkadaşlar ben memorialde 1 kez tüp bebek denedim birkaç ay sonra dondurulumuş embriyo yerleştirilcek aşamalrı nasıldır hangi ilaçlar kullanılır biraz bilgi verebilirmisiniz ve tedaviyle beraber kaç gün sürer
merhaba gulcan aslında bizim açtığımız bir ileti sayfası var.DONDURULMUŞLARLA ŞANSINI DENEYECEKLER! buradaki arkadaşlar her türlü soruna sana yanıt verebilirler.bende verebilirim aslında ama orada kafandaki her soruna yanıt var istersen gir bi yazıştığımız konuları bir oku derim ben.şimdilik hoşçakal...sormak istediğin soru varsa yanıtlarım yinede.

mrhba arkadaşlar ben memorialde 1 kez tüp bebek denedim birkaç ay sonra dondurulumuş embriyo yerleştirilcek aşamalrı nasıldır hangi ilaçlar kullanılır biraz bilgi verebilirmisiniz ve tedaviyle beraber kaç gün sürer[/QUOTE

takipten sonra embriyo uygun zaman diliminde yerleştiriliyor diyor biliyorum tekrar bir ilaç tedavisi yok sanırım

merhaba gulcan aslında bizim açtığımız bir ileti sayfası var.DONDURULMUŞLARLA ŞANSINI DENEYECEKLER! buradaki arkadaşlar her türlü soruna sana yanıt verebilirler.bende verebilirim aslında ama orada kafandaki her soruna yanıt var istersen gir bi yazıştığımız konuları bir oku derim ben.şimdilik hoşçakal...sormak istediğin soru varsa yanıtlarım yinede.

ilgin için teşekkürler bu ileti sayfası nerde bulamadım tüp bebek merkezlerinin içindemi yine

ilgin için teşekkürler bu ileti sayfası nerde bulamadım tüp bebek merkezlerinin içindemi yine

evet canım tüp bebek özel bölümünde dondurulmuşlarla şansını deneyecekler adı altında gözükmesi gerek.bulamazsan yine yaz canım başka bir çare bulalım.orada olmanı isterim aklındaki tüm soruların cevabı hep orda çünkü.şimdilik hoşçakal.

Back
X