Ay hayırlı olsun İnşAllah, sağlıkla kucağınıza alınBenim en iyi denebilecek embriyolarimda hep monozomi mozaik veya trizomi cikmisti. Sans meselesi gercekten bu ngs hic kestiremiyorsunuz sonucudenemekten baska caremiz yok malesef ama, bulamasaydik biz de devam edecektik bulana dek saglikliyi. Hakkinizda en guzeli olsun insallah ben de dun pgtli bir embriyomu transfer oldum ama hic bilmiyorum ne olur sonucu. Sonucta yuzde yuz bir vaat verilmiyor genetikli embriyoya da
İnsallah cok sagolunTransferiniz hayırlı olsun inşallahsağlıkla tutunur kucağınıza alırsınız inşallah
Evet pozitif kalmaya calisiyorum ama endometriozisim var benim, umarim bebegin tutunmasiyla ilgili bir sorun cikarmaz gibi kaygilarim varAy hayırlı olsun İnşAllah, sağlıkla kucağınıza alınen azından sağlıklı olduğu konusunda içiniz rahat, güzel düşünün güzel olsun
Merhaba öncelikle süreciniz sorunsuz kolaylıkla geçsin sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun. Birşey merak ettim transferden önce doktorunuz eşiniz ve sizden genetik test istedi mi acaba ?Herkese selamlar kızlar, biliyorum bu konu buralarda bir kaç kez açıldı ama bu sefer kesin sonuç alanlar yada yaptıranlardan destek rica ediyorum süreçleri hakkında. 7+5 hamileyken tüp bebekle, embriyonun ikiye bölündüğünü ve kalbinin durduğunu öğrendik. Kürtajla alındıktan sonra biyopsiye yollandı. Biyopsi sonucu sağlıksız embriyo trizomi geldi kromozom fazlalığı oluyormuş. Şimdi sorum şu, geride kalan donmuş embriyolarımıza doktorum pgt öneriyor. Ama riskleride var dondur çöz kalite bozulma, 3%-5% kalite düşme riski varmış. Aynı şeyleride tekrar yaşamayıda istemiyorum. Gerçekten bu süreçten geçenler cevaplarınızı bekliyorum
İnşAllah hayırlısı olsun, doğru diyorsunuz madi manevi olarak çok emek veriyoruzEvet pozitif kalmaya calisiyorum ama endometriozisim var benim, umarim bebegin tutunmasiyla ilgili bir sorun cikarmaz gibi kaygilarim varhakkimizda hayirlisi olsun hepimizin cok buyuk emekler sabirlar veriyoruz bu yolda hepimiz.
Evet genetikte bir sıkıntı çıkmadıMerhaba öncelikle süreciniz sorunsuz kolaylıkla geçsin sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun. Birşey merak ettim transferden önce doktorunuz eşiniz ve sizden genetik test istedi mi acaba ?
Merhaba ne yaptınız embriyolarınızı pgt yaptırdınız mı bende aynı hastanede şu an 2 embriyoma pgt yaptırıcam bir kayıp yaşadınız mı embriyonuzdaEvet genetikte bir sıkıntı çıkmadıtamamen embriyoyla alakalı, sonuçta doğal değil yapay diyor
Yaptırmıştı ve şuan hamile bn de o şekilde yaptırdım transferi bekliyorum henüz transfer olamadımMerhaba ne yaptınız embriyolarınızı pgt yaptırdınız mı bende aynı hastanede şu an 2 embriyoma pgt yaptırıcam bir kayıp yaşadınız mı embriyonuzda
Umarım tutunur embriyonuz sizeYaptırmıştı ve şuan hamile bn de o şekilde yaptırdım transferi bekliyorum henüz transfer olamadım
Bnm sağlıklı geldi sizin de öyle olur umarım amin geçen adetimde kist var diye transfer hazırlığına başlayamamıştım umarım kist erimiştir de bu adetle sağlıklıca başlarız ve sağlıcakla kavuşuruz yavrularımızaUmarım tutunur embriyonuz size
Bende bugün onay verdim genetik için inşallah benimki de temiz gelir transfer olurum
Merhaba, evet yaptırdım 4 tane yollamıştım hepsi sağlıklı geldi çok şükür, hatta biriyle hamileyim şu anMerhaba ne yaptınız embriyolarınızı pgt yaptırdınız mı bende aynı hastanede şu an 2 embriyoma pgt yaptırıcam bir kayıp yaşadınız mı embriyonuzda
Ay ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba, evet yaptırdım 4 tane yollamıştım hepsi sağlıklı geldi çok şükür, hatta biriyle hamileyim şu an
Çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAy ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin amin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallahMerhaba, evet yaptırdım 4 tane yollamıştım hepsi sağlıklı geldi çok şükür, hatta biriyle hamileyim şu an
İnşallah Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınSağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah
Hamilelerin duası kabul olur derler adım tuba benim içinde dua eder misiniz bende bu duyguyu tadarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?