dondurulmus transfer için yaptıgımız tum hazırlıklar

Kaç yumurtanız vardı ohss olmamak için ne yapmak gerekiyor bende ondan korkuyorum
9 yumurtam toplandı. Aslında pcosda değilim ama toplamanın 5. günü ohss olduğumu anlayıp doktora gittim. Ohss bizim dışımızda gelişiyor maalesef vücut iğnelere çok tepki verince görülüyor. Yani bildiğim kadarı ile önlemek için yapılabilecek bir şey yok. Ben hiç kendime kondurmuyordum ama şişliği 4-5 aylık hamile boyutuna geldi kıyafetlerime giremez oldum o zaman anladım.

Anladım inşallah olmaz ya bende ağrı oluyor mu birde nasıl tedavi uygulandı geçmiş olsun

Merhaba. Benim üçüncü denemem. Her seferinde karnım aşırı şişiyor, ağrılar kramplar oluyor ama bu OHSS mi?
Hamileyken 5 aylıkken portakal kadardı karnım Toplamadan sonra 7 aylık gibi şişiyorum

hangi çatlatma iğnesini kullandınız

Merhaba. Benim üçüncü denemem. Her seferinde karnım aşırı şişiyor, ağrılar kramplar oluyor ama bu OHSS mi?
Hamileyken 5 aylıkken portakal kadardı karnım Toplamadan sonra 7 aylık gibi şişiyorum
Sanırım ohss benim ilk tüp bebek denemem onda da hemen ohss oldum bu şikayetler ile birlikte idrar çıkışında azalma ve karın çevresinde ciddi şekilde büyüme yaşadınız mı peki

Anladım bana başka bir çatlatma iğnesi vermişti. Çok geçmiş olsun inşallah bu çektiklerimiz güzel sonuçlanır benim birde iğne batması gibi oluyor arada sizde oluyor muydu
Siz bir sıkıntı yaşamazsınız umarım iğne batması hissi yaşamadım açıkçası doktorunuza sordunuz mu?

Merhaba, bekleme süreci için bir beslenme öneriniz var mı? Benimde eylül sonu ya da ekimde transferim olacak ev yemekleri yiyorum, çay-kahve azalttım ama başka öneriniz varsa sevinirim

Sanırım ohss benim ilk tüp bebek denemem onda da hemen ohss oldum bu şikayetler ile birlikte idrar çıkışında azalma ve karın çevresinde ciddi şekilde büyüme yaşadınız mı peki
İdrarı hatırlamıyorum ama karnım aşırı şişip ağrıdı. Kaç tane donduruldu ? Ne zaman transfer edilecek

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…