Benimde bugün oldu toplamam kaç yumurtanız olduMerhabaBenim bugün yumurtalarım toplandı. İnşallah embriyolar dondurulup ekimde transfer yapılacak
9 yumurtam toplandı. Aslında pcosda değilim ama toplamanın 5. günü ohss olduğumu anlayıp doktora gittim. Ohss bizim dışımızda gelişiyor maalesef vücut iğnelere çok tepki verince görülüyor. Yani bildiğim kadarı ile önlemek için yapılabilecek bir şey yok. Ben hiç kendime kondurmuyordum ama şişliği 4-5 aylık hamile boyutuna geldi kıyafetlerime giremez oldum o zaman anladım.Kaç yumurtanız vardı ohss olmamak için ne yapmak gerekiyor bende ondan korkuyorum
Anladım inşallah olmaz ya bende ağrı oluyor mu birde nasıl tedavi uygulandı geçmiş olsun9 yumurtam toplandı. Aslında pcosda değilim ama toplamanın 5. günü ohss olduğumu anlayıp doktora gittim. Ohss bizim dışımızda gelişiyor maalesef vücut iğnelere çok tepki verince görülüyor. Yani bildiğim kadarı ile önlemek için yapılabilecek bir şey yok. Ben hiç kendime kondurmuyordum ama şişliği 4-5 aylık hamile boyutuna geldi kıyafetlerime giremez oldum o zaman anladım.
Hayırlı olsunBenimde bugün oldu toplamam kaç yumurtanız oldu
Merhaba. Benim üçüncü denemem. Her seferinde karnım aşırı şişiyor, ağrılar kramplar oluyor ama bu OHSS mi?9 yumurtam toplandı. Aslında pcosda değilim ama toplamanın 5. günü ohss olduğumu anlayıp doktora gittim. Ohss bizim dışımızda gelişiyor maalesef vücut iğnelere çok tepki verince görülüyor. Yani bildiğim kadarı ile önlemek için yapılabilecek bir şey yok. Ben hiç kendime kondurmuyordum ama şişliği 4-5 aylık hamile boyutuna geldi kıyafetlerime giremez oldum o zaman anladım.
Benimde 14 ağrınız var mıHayırlı olsun12 tane toplandı. Sizin kaç tane?
hangi çatlatma iğnesini kullandınız9 yumurtam toplandı. Aslında pcosda değilim ama toplamanın 5. günü ohss olduğumu anlayıp doktora gittim. Ohss bizim dışımızda gelişiyor maalesef vücut iğnelere çok tepki verince görülüyor. Yani bildiğim kadarı ile önlemek için yapılabilecek bir şey yok. Ben hiç kendime kondurmuyordum ama şişliği 4-5 aylık hamile boyutuna geldi kıyafetlerime giremez oldum o zaman anladım.
Halen ohss yi atlatamadım. Ama şu ilaçlar verildi oksapar (emboli oluşmasın diye), dostinex ve endol fitilAnladım inşallah olmaz ya bende ağrı oluyor mu birde nasıl tedavi uygulandı geçmiş olsun
Ovitralle kullanmıştım.hangi çatlatma iğnesini kullandınız
Sanırım ohss benim ilk tüp bebek denemem onda da hemen ohss oldumMerhaba. Benim üçüncü denemem. Her seferinde karnım aşırı şişiyor, ağrılar kramplar oluyor ama bu OHSS mi?
Hamileyken 5 aylıkken portakal kadardı karnımToplamadan sonra 7 aylık gibi şişiyorum
Anladım bana başka bir çatlatma iğnesi vermişti. Çok geçmiş olsun inşallah bu çektiklerimiz güzel sonuçlanır benim birde iğne batması gibi oluyor arada sizde oluyor muyduOvitralle kullanmıştım.
Siz bir sıkıntı yaşamazsınız umarımAnladım bana başka bir çatlatma iğnesi vermişti. Çok geçmiş olsun inşallah bu çektiklerimiz güzel sonuçlanır benim birde iğne batması gibi oluyor arada sizde oluyor muydu
Hayır sormadım ama ağrı kesici almadımSiz bir sıkıntı yaşamazsınız umarımiğne batması hissi yaşamadım açıkçası doktorunuza sordunuz mu?
Merhaba, bekleme süreci için bir beslenme öneriniz var mı? Benimde eylül sonu ya da ekimde transferim olacak ev yemekleri yiyorum, çay-kahve azalttım ama başka öneriniz varsa sevinirimBence doktorun verdikleri dışında ekstra bişey kullanmayın hem strese de sokar insanı. Sadece beslenmenize dikkat edebilirsiniz o faydalı çünkü. Bebek oluşurken çok fazla proteine ihtiyaç duyarmış o yüzden protein ağırlıklı beslenmek lazım
Gozunuz aydin saglikla alalim kollarimiza insallahAşırı korkuyordum çok şükür bitti yalnız ben iğneden bile korkan biriyim
Amin inşallah ya çok zor stresli bir süreçGozunuz aydin saglikla alalim kollarimiza insallah
En iyisini yapmışsınız bende yumurta toplama işlemi sonuna kadar doktorumun verdiği dışında hiçbir ilaç kullanmadımHayır sormadım ama ağrı kesici almadım
İdrarı hatırlamıyorum ama karnım aşırı şişip ağrıdı. Kaç tane donduruldu ? Ne zaman transfer edilecekSanırım ohss benim ilk tüp bebek denemem onda da hemen ohss oldumbu şikayetler ile birlikte idrar çıkışında azalma ve karın çevresinde ciddi şekilde büyüme yaşadınız mı peki
maşallahBenimde 14 ağrınız var mı
Maşallah11 tane toplandı 8 tanesini işleme aldılar. İlk gün 8 i de döllendi. 3.gün biri elendi 7 tane kaldı. 5.gün 4 tane dondurdular. 3 tanesini de ertesi güne kadar takip edeceğiz dediler, uygun olan olursa arayacağız dedi. 6.günde 2 tane daha donduruldu toplam 6 embriyo oldu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?