dondurulmus transfer için yaptıgımız tum hazırlıklar

Merhaba, bekleme süreci için bir beslenme öneriniz var mı? Benimde eylül sonu ya da ekimde transferim olacak ev yemekleri yiyorum, çay-kahve azalttım ama başka öneriniz varsa sevinirim☺
Aynı dönemde transfer olucaz sanırım hadi hayırlısı.
Normal düzeninizi de çok fazla bozmayın bu sefer vücut nasıl tepki verecek bilemezsiniz. Tatlı türünü Çıkarın tatlı kadın üreme sistemi için zararlı bişey kiste sebep olabiliyor. Zaten tüp bebek tedavisinde ne kadar kilo verilirse o kadar iyi yani tatlıyı keserseniz hem sağlık açısından hem kilo açısından faydası olur bi iki kilo da verseniz kardır.
Onun dışında kahvaltıda yumurta süt ağırlıklı, öğle ya da akşam et balık yerseniz bol protein oluyor. Ben balık sevmem normalde hiç te pişirmem ama en çok protein balıkta var. Marketlerde konserve yağsız ton balığı var protein oranı çok yüksek ondan almıştım arada bi paket yiyodum. Tavsiye ederim zahmetsiz.

Benim ağrım baya oluyor ya neden bilmiyorum serum felan yaptılar mi size çıkışta da ağrı kesici
Benim de öncekilerde yirmişer yumurta toplanmıştı ve çok ağrımıştı. Sonraki bir hafta da ağrı sürdü. Oturup kalkarken çok acıyordu. Bu sefer başka doktora gittim, çok hafif sızı bar çok şükür
Operasyondan önce serum takmışlardı, sonrasında herhangi bir şey vermediler

Ton balığı dip balığı olduğu için tavsiye edilmez dip balıkları yüksek oranda civa bulundurur. Hem pketli gıda koruyucu içeriyor. Dip balıkları tavsiye edilmiyor . Kırmızı et ve beyaz et de de protein miktarları aynı. Sadece omega3 kaynağı ve kolesterol düşük oluyor balıkta. hindi gögüs, tavuk göğüs , lor peyniri bunlar kırmızı ete alternatif

Ne güzel aynı dönemde heyecanlarımızı paylaşırız Evet şekerli gıdaları da azalttım o tarz şeyler çektiğinde canım alternatif olarak kuruyemiş yiyorum. Ton balığı bende kullanmak zorunda kalıyorum ama pek tavsiye etmiyorlar konserve kutudaki ürünleri. İnsan ne kadar dikkat ederse etsin paketli gıda tüketmek zorunda kalıyor o ayrı mesele. Sizin transferiniz neden dondurulmuş olacak? Bir de bu ilk denemeniz mi?

Arkadaslar merhabalar...ben dun aksam catlatma ignelerimi vurdum ve nasipse yarin opu olacak sabah 8 de.. ignelerden once var olan siskinligim felan gitti .bu normal midir?yani bisey hissetmiyorum ne agri ne kramp yani catlatma ignesinden sonra vucutta bir tepki bekliyor insan ...acaba catlamadilar mi veya catlayip gittiler mi bilemedim

Ohss yüzünden. Evet ilk denemem bakalım heyecanlıyım. Bat ne zaman senin ?

Şu an 26 eylül gözüküyor ama opu işlemi sonrası hala regl olmadım ben belki bu ayki regl tarihimle birlikte değişiklik olabilir. Sizin ne zaman?
Opudan en geç 12 gün sonra adet olunuyor. Ben 10. Günde olmuştum sanırım. Ordan hesaplayabilirsin aşağı yukarı ne zaman adet olacağını. Ben opudan sonra üçüncü adeti bekliyorum şu an. Normalde ikinci adetle başlıcaktık ama ben hasta oldum doktor 1 ay daha erteledi transferi o yüzden 3. Adeti bekliyorum. Ertelenmeseydi transferim olacaktı bu aralar
Sana tavsiyem kendine çok dikkat et en ufak bi belin ağrısa ya da nezle olsan ya da ufacık bişey hemen erteliyolar transferi. Mümkünse evden Çıkma hasta olma ağır falan kaldırma üşütme.

Şu an 26 eylül gözüküyor ama opu işlemi sonrası hala regl olmadım ben belki bu ayki regl tarihimle birlikte değişiklik olabilir. Sizin ne zaman?
Benim biraz düzensiz adetler ama 25 Eylülde bekliyorum reglimi. Tedavi de 27 gibi başlar

Çalıştığım için malesef 5 gün dışarıdayım ama sürekli maske takıyorum. Böyle şeylere de hassasiyet gösterdikçe daha çok gelip insanı buluyor. Bende çok pimpirikli bir tipim

Sanırım ohss benim ilk tüp bebek denemem onda da hemen ohss oldum bu şikayetler ile birlikte idrar çıkışında azalma ve karın çevresinde ciddi şekilde büyüme yaşadınız mı peki
Merhaba,atlatabildiniz mi ohhs u
ben de p.tesi gunh opu olmustum ve o gunden beri midem tas gbi dokunamiyorum ve gazim cok ..karnim sis ....doktorumla gorustum bana gaspas diye bir ilac al dedi....benim gastritim ve reflum vardi zaten qmq bu islemden beri dokunqmiyorum mideme agriyor...basina boyle bisey gelen var mi

Cnm benimde ilk iki gün baya ağrım oldu sonra geçti rezene çayı içebilirsin ben içmiştim baya rahatladım

Merhaba, çok geçmiş olsun. Ben çok şükür regl oldum ve bütün o sıkıntılarım geçti. İdrar çıkışınızda azalma, kabızlık ve bel çevrenizde aşırı şişkinlik var mı?

Merhaba, çok geçmiş olsun. Ben çok şükür regl oldum ve bütün o sıkıntılarım geçti. İdrar çıkışınızda azalma, kabızlık ve bel çevrenizde aşırı şişkinlik var mı?
Bende sadece kabizlik ve siskinlik var izellikle gibek deligimin hemen ustu gaz ile dolu resmen. Ama idrar cikisimda azalma yok baya su iciyorum ben

Benim biraz düzensiz adetler ama 25 Eylülde bekliyorum reglimi. Tedavi de 27 gibi başlar
Merhaba opudan sonra bende yedinci gün adet oldum ama doktorum bu İlaçlar kesildiği için olan bir yalancı adet bir dahaki gerçek adet o zaman başlayacağız dedi size öyle birsey dendi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…