dondurulmus transfer için yaptıgımız tum hazırlıklar

Aminnn ikimizin de guzel ve dopdolu olsunlar yumoslarimiz...saglikla isteyen herkes alsin kucagina ve biz de

Valla hiç bişey kullanmadım :) doktorum evde varsa folik asit kullanabilirsin demişti, evde var ama kullanmıyorum. Ya nasip bakalım. Benim doktorum kendisini çok güvenir asla da şansa bırakmaz tüm ihtimalleri ekarte edecek şekilde ilaç kullandırır vs ama takviye gıda falan söylemedi, kilo asla almayacaksın dedi. Kimisi çay kahve asla içmiyormuş bana öyle bir şey de demedi

Ben taze zencefili rendeliyorum, üstünü geçecek kadar limon sıkıyorum. Hergün doku 1 çay kaşığı yiyorum. Hastalıklara karşı koruyucu.

Baska onerılerı oldu mu egzersız gbı

Merhaba canım bişey hissetmiyorsun. Sadece uyanınca biraz ağrı oluyor regl sancısı gibi bende çok az kanama da oldu. En stresli zaman toplama olduktan sonra ki 5 gün beni her gün aradılar. Hem heyecan hem korku Allah yardımcınız olsun

Amin inşallah sizin kaç yumurta toplandı döllendi mi

Amin inşallah sizin kaç yumurta toplandı döllendi mi
11 tane toplandı 8 tanesini işleme aldılar. İlk gün 8 i de döllendi. 3.gün biri elendi 7 tane kaldı. 5.gün 4 tane dondurdular. 3 tanesini de ertesi güne kadar takip edeceğiz dediler, uygun olan olursa arayacağız dedi. 6.günde 2 tane daha donduruldu toplam 6 embriyo oldu çok şükür.

MerhabaBenim bugün yumurtalarım toplandı. İnşallah embriyolar dondurulup ekimde transfer yapılacak

Kızlar yarın toplama işlemi olacak adet olacakmışım gibi bir his var normal mi sizde olmuşmuydu
Toplamadan önce ağrım olmamıştı ama içimde su dolu baloncuklar var gibi hissediyordum ben oturup kalkarken felan rahatsız ediyordu beni. Bu arada bende dondurulmuş transferi bekliyorum 22 sinde toplama yapıldı ve embriyolarım genetiğe gitti bu arada da ohss oldum nasıl başardıysam

Kaç yumurtanız vardı ohss olmamak için ne yapmak gerekiyor bende ondan korkuyorum

Oh masallahhhdarisi bizim basimiza...doktorum benim de transferimin dondurulmus olacagini soylemosti...ben de yarin gidecegim bakalim benim kac tanesi buyumus...amh dusuk zaten 10 ustu beklemiyorum ama saglikli da olsa bi kac taneye raziyim
Araştırdığım kadarı ile sayı önemli değil aslında o yönden içinizi ferah tutun. Mesela bir arkadaş yazmıştı 27 adet yumurta toplanmıştı ama elenen yumurtaları olmuştu. Benim usg de 11 yumueta takibim oluyordu. Toplamadan sonra 9 tane yumurta topladıklarını söylediler. Zaten normalde bir kadından ortalama 10-15 yumurta toplamayı bekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…