Aminnn ikimizin de guzel ve dopdolu olsunlar yumoslarimiz...saglikla isteyen herkes alsin kucagina ve biz deBende öyle gerçekten sağlıklı olsun da hayırlısı ile ctesi toplama olacak artık çatlatma iğnesini vuracağım iki tane çok heyecanlıyım gerçi yumurta toplama dan korkuyorum hem merak ediyorum kaliteli olacak mı olmayacak mi döllenecekmi içi boş çıkıyor Muş bazen doktor dedi .ama hiç korkma dedi hiç bir şey hissetmeyeceksin hiç ağrın olmayacak uyanınca dedi benim ki sizden önce olacak sanırım inşallah iyi haberler veririz
AminnnAminnn ikimizin de guzel ve dopdolu olsunlar yumoslarimiz...saglikla isteyen herkes alsin kucagina ve biz de❤
Valla hiç bişey kullanmadım :) doktorum evde varsa folik asit kullanabilirsin demişti, evde var ama kullanmıyorum. Ya nasip bakalım. Benim doktorum kendisini çok güvenir asla da şansa bırakmaz tüm ihtimalleri ekarte edecek şekilde ilaç kullandırır vs ama takviye gıda falan söylemedi, kilo asla almayacaksın dedi. Kimisi çay kahve asla içmiyormuş bana öyle bir şey de demediYaklasık 1.5 ay sonra transferim var.bu surecte neler yapmak lazım.hanhi vitamınleri kullanıyosunuz,hangi duaları ediyosunz,diyet yapıyomusunuz detaylı hazırlanabilecegımız onerileri burda paylasalım.ben folik asit,b12,e ,c,d vıtamınleri,magnezyum alıyorum,A vitamini alsam mı emın olamadım ayrıca arı sutu de kullanıyorym
Baska onerılerı oldu mu egzersız gbıValla hiç bişey kullanmadım :) doktorum evde varsa folik asit kullanabilirsin demişti, evde var ama kullanmıyorum. Ya nasip bakalım. Benim doktorum kendisini çok güvenir asla da şansa bırakmaz tüm ihtimalleri ekarte edecek şekilde ilaç kullandırır vs ama takviye gıda falan söylemedi, kilo asla almayacaksın dedi. Kimisi çay kahve asla içmiyormuş bana öyle bir şey de demedi
Hayır. Yumurta toplama sürecinde bi kaç besin söylemişti. Pekmez vb tam hatırlaymıyorum şuanBaska onerılerı oldu mu egzersız gbı
Merhaba canım bişey hissetmiyorsun. Sadece uyanınca biraz ağrı oluyor regl sancısı gibi bende çok az kanama da oldu. En stresli zaman toplama olduktan sonra ki 5 gün beni her gün aradılar. Hem heyecan hem korku Allah yardımcınız olsunBende öyle gerçekten sağlıklı olsun da hayırlısı ile ctesi toplama olacak artık çatlatma iğnesini vuracağım iki tane çok heyecanlıyım gerçi yumurta toplama dan korkuyorum hem merak ediyorum kaliteli olacak mı olmayacak mi döllenecekmi içi boş çıkıyor Muş bazen doktor dedi .ama hiç korkma dedi hiç bir şey hissetmeyeceksin hiç ağrın olmayacak uyanınca dedi benim ki sizden önce olacak sanırım inşallah iyi haberler veririz
Amin inşallah sizin kaç yumurta toplandı döllendi miMerhaba canım bişey hissetmiyorsun. Sadece uyanınca biraz ağrı oluyor regl sancısı gibi bende çok az kanama da oldu. En stresli zaman toplama olduktan sonra ki 5 gün beni her gün aradılar. Hem heyecan hem korku Allah yardımcınız olsun
Evet yumurtalar aşırı büyüdüğü için şişkinlik ve baskı olması normalKızlar yarın toplama işlemi olacak adet olacakmışım gibi bir his var normal mi sizde olmuşmuydu
11 tane toplandı 8 tanesini işleme aldılar. İlk gün 8 i de döllendi. 3.gün biri elendi 7 tane kaldı. 5.gün 4 tane dondurdular. 3 tanesini de ertesi güne kadar takip edeceğiz dediler, uygun olan olursa arayacağız dedi. 6.günde 2 tane daha donduruldu toplam 6 embriyo oldu çok şükür.Amin inşallah sizin kaç yumurta toplandı döllendi mi
11 tane toplandı 8 tanesini işleme aldılar. İlk gün 8 i de döllendi. 3.gün biri elendi 7 tane kaldı. 5.gün 4 tane dondurdular. 3 tanesini de ertesi güne kadar takip edeceğiz dediler, uygun olan olursa arayacağız dedi. 6.günde 2 tane daha donduruldu toplam 6 embriyo oldu çok şükür.
[/QUOT çok iyi ne güzel inşallah benimde iyi sayılarda olur döllenen
Merhaba agri oluyir mu?benim de p.tesi nasipse top.olacak daKızlar toplama yapıldı siz ağrı kesici içtiniz mi ben içmek istiyorum
14 tane toplandı yani ağrı vardı biraz önce yazdığımda ama az şimdi geçti gibiMerhaba agri oluyir mu?benim de p.tesi nasipse top.olacak dabir de siizn kac tane toplandi?
Aşırı korkuyordum çok şükür bitti yalnız ben iğneden bile korkan biriyimMerhaba agri oluyir mu?benim de p.tesi nasipse top.olacak dabir de siizn kac tane toplandi?
Toplamadan önce ağrım olmamıştı ama içimde su dolu baloncuklar var gibi hissediyordum ben oturup kalkarken felan rahatsız ediyordu beni. Bu arada bende dondurulmuş transferi bekliyorum 22 sinde toplama yapıldı ve embriyolarım genetiğe gitti bu arada da ohss oldum nasıl başardıysamKızlar yarın toplama işlemi olacak adet olacakmışım gibi bir his var normal mi sizde olmuşmuydu
Kaç yumurtanız vardı ohss olmamak için ne yapmak gerekiyor bende ondan korkuyorumToplamadan önce ağrım olmamıştı ama içimde su dolu baloncuklar var gibi hissediyordum ben oturup kalkarken felan rahatsız ediyordu beni. Bu arada bende dondurulmuş transferi bekliyorum 22 sinde toplama yapıldı ve embriyolarım genetiğe gitti bu arada da ohss oldum nasıl başardıysam
Araştırdığım kadarı ile sayı önemli değil aslında o yönden içinizi ferah tutun. Mesela bir arkadaş yazmıştı 27 adet yumurta toplanmıştı ama elenen yumurtaları olmuştu. Benim usg de 11 yumueta takibim oluyordu. Toplamadan sonra 9 tane yumurta topladıklarını söylediler. Zaten normalde bir kadından ortalama 10-15 yumurta toplamayı bekliyorlar.Oh masallahhhdarisi bizim basimiza...doktorum benim de transferimin dondurulmus olacagini soylemosti...ben de yarin gidecegim bakalim benim kac tanesi buyumus...amh dusuk zaten 10 ustu beklemiyorum ama saglikli da olsa bi kac taneye raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?