dondurulmuş tüp bebek yaptırdım sonuç pozitif çıktı ama kanamam oldu :(

nisa_1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3
0
36
Diğer
dondurulmuş tüp yaptırdım 12. gün sonucum 129.78 çıktı.2 gün sonra 669.28çıktı.bugün 17. gün ve kananmam geldi moralim çok bozuk bebekler gitti mi diye çok mereklanıyorum:(( aynı şeyleri yaşayan ark. war mı??

dondurulmuş tüp yaptırdım 12. gün sonucum 129.78 çıktı.2 gün sonra 669.28çıktı.bugün 17. gün ve kananmam geldi moralim çok bozuk bebekler gitti mi diye çok mereklanıyorum:(( aynı şeyleri yaşayan ark. war mı??

canım test sonuçların güzel doktorunla konuştunmu kanama olabilir ama çok fazlası zarar tabi dinlenmeye bak tekrar test yaptır hemen bence. kaç tanesi tutunmuştu.

benimde sonucum pozitif 9. günden beri sürekli kahve akıntım vardı bu gün 23. günüm. 2 güngür bir duran bir başlayan kanamam var sadece yatıyo ve dua ediyorum.bu gün tekrar test yaptırdık değerim güzel katlamış. brn keseyi görmiştüm inş çrşmb kalp atışlarınıda görürüm kuzumun.Rabbim yardımcımız olsun..

cnm benimde başımdan aynı şeyler geçti ama sadece kanamayla bebkler düşmez böyle kanamalar olabilir eğer çok fazla değilse ve koyu renk değilse benim birden kanamam başladı ve aşırı derecede ağrım vardı ve zaten sonra parça şeklinde düştü bebeklerim değerlerin çok güzel katlanmış inşallah bi sorun oluşturmaz

Doktorunla hemen gorus derım her kanama dusuk olamaz dusuk ıgnelerı ıle durduruyorlar kanamyı o yuzden hemen doktora gorun derım...gecmıs olsun dılerım bebegın duruyordur...

aynı durum bendede oldu çok za lekelenme oldu bence hemen doktorunu ara ve kanda gebelik testi yaptır ben kaybetim çünkü kanamadan dolayı bebegim giti kese boş şimdi ihmal etme sakın ben kaybetim sizde kaybetmeyin sakın

benimde kanamalarım oldu hemde çok ama herşey çok şükür yolunda hemde şimdi ikizlerime hamileyim doktor ikizlerde karşılaşa biliriyoruz dedi.şimdi bile beyaz akıntım hafif koyu renkli geliyor.yani korkmana genede doktoruna sor.ben şimdi 7+4 günlük bebişlerim.bunlar bazen 20 haftalığa kadar sürüyormuş.ben şimdi haftada bir iğne vurunuyorum.dinlen bol bol.

arkadaşlar benzer şeyleri yaşadım, keseyi görmeye gideceğim gün birkaç damla kırmızı kan gelip ertesi gün kesilmişti, fakat birkaç gün sonrası biraz daha fazlası geldi ve devam etti, dr. çok açılmadıkça endişelenme dedi, fakat bundan 1 ay kadar önce gündüz birkaç saat uyumuştum, uyandığımda baktım yatağa kadar kan çıkmış, acilen doktora gittik, yolda hala devam ediyordu kanama, ama doktor baktı ve iki kesede yerindeydi, kanamalar kesenin dışında oluyor onlara bir zarar vermez dedi. kanamayla beraber aşırı bir sancılanma olursa işte o çok tehlikeliymiş. sonra progesteron iğnelere geçtik, sabah akşam iğne ve istirahat önerdi, sadece zaruri ihtiyaçlar için kalkıyorum yerimden, şu an 11. haftaya girmek üzereyim. ve 1 hafta öncesine kadar da hep kahverengi lekelenmelerim vardı, dr. kahverengi ise hiç korkma dedi, bunlar önceden yaşanan ve kanallarda kalan o büyük kanamanın dışarı atılması, bitmesi uzun sürer dedi öyle de oldu, her gün bir iki damla kahverengi geldi, 1 haftadır çok şükür kesildi. dilerim yardımcı olabilmişimdir.

benimde kanamalarım oldu hemde çok ama herşey çok şükür yolunda hemde şimdi ikizlerime hamileyim doktor ikizlerde karşılaşa biliriyoruz dedi.şimdi bile beyaz akıntım hafif koyu renkli geliyor.yani korkmana genede doktoruna sor.ben şimdi 7+4 günlük bebişlerim.bunlar bazen 20 haftalığa kadar sürüyormuş.ben şimdi haftada bir iğne vurunuyorum.dinlen bol bol.

sevgili nilüfer :
Tebrik ederim hamileligini cnm Allahim tamamnina erdirsin insallah.ne den her hafta igne vurulyuorsun ?ve igne ismini yada ignenin icerigini söylermisin? tsk ederim.sevgilerimle

sevgili nilüfer :
Tebrik ederim hamileligini cnm Allahim tamamnina erdirsin insallah.ne den her hafta igne vurulyuorsun ?ve igne ismini yada ignenin icerigini söylermisin? tsk ederim.sevgilerimle

teşekkür ederim cnm valla iğne progestron hormonu içeren iğne adı bilmiyorum.daha sıkı tutunması için verdi doktor.kanamalarımıda kesmesi için verdi.adını unuttum ama doktoruna başvurmadan sakın başka ilaç kullanma..bu arada nasıl oldun.

bende tüp bebek yaptırdım kan testlerinde 2 gün ara ile değerlerim çok iyi idi ertesi gün koyu renkli kanamam oldu.. 2 gün sonra yine hafif kanamam oldu çok korkuyorum..kese oluşumu daha gerçekleşmemiş benim.doktor sorun yok seklinde konuştu ama ben yine tedirgin oldum ne yapmalıyım

benimde 2ay önce bebğim düştü malesef 2aylıkken sabah belime ağrı girdi ve yoğun bi kanama başladı 2gece hastanede yattım serum iğne ilaç kese dışı kanama dediler enson akşam ultrasona girdiğimde kalp atışı ve kesesi normaldi ama pıhtı şeklinde kanamam devam ediyordu sabahki ultrasonda bebekten eser yoktu çok zor günlerdi Allah her isteyenin yar ve yardımcısı olsun bu işler ihmale gelmiyor en ufak bişeyde doktorunuza başvurun benim böyle sonuçlanmasına rağmen içim rahat elimden geleni yaptım hakkımda hayırlısı buymuş demekki:(

Guncel. Ben de pozitif sonuc aldiktan 4 gun sonra pembe lekelenme oldu sonra gecti. 6. Gun tekrar adet kanamaai gibi kanama oldu. Acil doktora gittik keseyi gorduk normal dedi. Ama o gunden beri kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. 7 eylulde kalp atisini duymaya gidecegiz. Boyle durumlari yasayan oldu mu?

Back
X