dondurulmuş ve bir tane embriyo ile hamile kalan varmıdır?

ruyamelexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
808
6
96
İstanbul
merhaba hatırlarsanız geçen ay negatif sonuç almıştım tabiki kadere küsüp oturmadım enver bey rahim filmi istedi çektirdim bugün sonucu yorumladı herşey çok güzel rahim gayet iyi tekrar yapışıklık olmamış tüplerde açık önümüzdeki ay bitanecik blastokistim transfer edilecek merak ediyorum bir tane blastokist ile hamile kalan varmı acaba :uhm:

Son düzenleme:
Evet canım var.Tek embriyoyla hamile kaldım,bebişim şu an kollarımda.Sakın ümidini kaybetme,ona güven.Üstelik çoğul gebeliklerin risklerini düşünecek olursan kendini şanslı bile sayabilirsin.Dondurulmuş embriyo uygulaması hem çok kolay,hem de yıpratıcı değil.Moral olarak da kendini ilk seferden daha iyi hissedeceksin.Bol şans.

Rahim filmi neden istendi bunu anlamadım?Tüp bebek tedavilerinde tüplerin açık olup olmaması çok önemli değil..Zaten embriyo direkt rahme gönderilmiyor mu?Bu kısmı anlayamadım...

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın evet çok daha iyiyim moralim süper beklemek bile zor gelmiyor artıka.s.
allah bebişini nazarlardan saklasın sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin sanada onada

Hadi inşallah bu sefer olur rüyacım, hayırlısı inşallah,
Diamond'u söyleyecektim tek embriyoyla diye ama yazmış zaten sağolsun,
benim iki taneydi ama bir tanesi iyi durumdaydı birinden pek ümit yoktu zaten o yüzden tek sayılır, çözüldüğünde zaten az çok anlaşılır ne durumda olduğu, sen ümidini kaybetme,
ayrıca rahim filmini bende pek anlamadım açıkçası, ben hayatımda hiç rahim filmi çektirmedim, çünkü bütün doktorlar tüp bebekte önemli değil tüplerin açık yada kapalı olması dediler,
sen bunların hepsi için ekstra ücret ödüyomusun ya, çok operasyon geçirdin hem maddi hem manevi çok yıpratıcı, Allah daha fazla bekletmez seni inşallah.

Rahim filmi neden istendi bunu anlamadım?Tüp bebek tedavilerinde tüplerin açık olup olmaması çok önemli değil..Zaten embriyo direkt rahme gönderilmiyor mu?Bu kısmı anlayamadım...

kuzicim sağolasın canım.
rahim filmi gerekirse isteniyor benim sonuç negatif olunca doktorum acaba rahim tekrardan yapışmış olabilirmi ve tüpler tıkalıysa alınması gerekebilir diye istedi bana karnımdaki yapışıklıklardan dolayı laparaskopi yapılamadığı için tüplerin durumunu ancak filimle görebilirdi başka bir hastanede çektirdim yani onlara kazanç sağlayacak sırf ticari amaçlı bir istek olamazdı zaten onlar bu filmi çekmiyor evet çok işlem yapıldı ama alınacak en düşük ücretleri aldılar benden araştırdığım için bundan eminim dondurma ve çözme işlemini bile çok uygun fiyata yapacaklar sağolsunlar

blastokist evresinde transfer edilen embriyolar çoğunlukla tutunuyorlar ..İnşallah senin de öyle olur .. üstelik 1 tane embriyosu transfer edilip o da ikiye bölünüp ikiz dünyaya getiren bir tanıdığım da var
Allah senin ve emoşunun yardımcısı olsun :Saruboceq:

çok teşekkür ederim inşallah arkadaşınınki gibi bölünürde ikiz gelir umutlarım katlanıyor sizler böyle yazdıkça çok sağolun:1hug:a.s.

Önemli olan senin içinin rahat olması canım benim, uğraşlarının mükafatını versin Allah bu sefer hayırlısıyla inşallah

:ecrin_bebek:canım rüyacım uzun zamandır yoktum sonuç negatif diye bir türlü elim yazıya gitmedi ama bak ne güzel teselli olacak bir bebişin var hemde garanti bir bebiş biliyosun 5..gün embriyolarının tutunma şansı %80 canım bu sefer olacak inanıyorum sen çok azimlisin ve azmin sonu zafer olacak tek dondurulmuş embriyoyla arkadaşım hamiş şuan da onunda blastosit aşamasında transfer edildi sakın ümitsizliğe kapılma bi tanem herşey yolunda gidecek çok öptüm hep yanındayımkaydirigubbakcemile:içelim:a.s.

merhaba rüyameleğim,
benimde şu an 1 tanecik blastokist emriyom var .aralık ayında transfer edilecek.ben de bahçeci kliniğinde Mustafa Bey'in hastasıyım.daha geçen hafta yumurtalarım toplandı fakat embriyolarım istediğimiz gibi gelişmediği için transfer yapılamadı,sadece 1 tanesi blastokist durumda donduruldu.Mustafa Hoca ,bakalım bu ay transfer edecek.Allah'ım hayırlısı inşallah...şans var dedi bizee....cokacimcoook

ruyacim tekrar baslamana cok sevindim arkadaslarinda dedigi gibi blaktosist evresinde transfer edilen embryolarin cogu tutunuyorinsallah seninde tutunacak bu sefer...ne zamn basliyorsun tam olarak ignelere???

canım hakkında hayırlısı olsun mustafa bey çok iyi bir doktordur benim operasyonumun ikisini o yapmıştı sağolsun enver beyle birlikte zaten ekip aynı birlikte hareket ediyorlar inşallah bitanecik blast sana sıkı sıkı tutunur:1hug:

ruyacim tekrar baslamana cok sevindim arkadaslarinda dedigi gibi blaktosist evresinde transfer edilen embryolarin cogu tutunuyorinsallah seninde tutunacak bu sefer...ne zamn basliyorsun tam olarak ignelere???

canım sağolasın inşallah hayırlısıni nasip etsin rabbim
iğne ilaç yok doktorum bu kez bireysel kişiye özel bir tedavi izliyecek ben ilaçlara ters tepki veriyorum hiç ilaçsız transfer olacak bu ayın ortasında regl olunca izlemeye başlıyacak
1.rahim kalınlığı istenilen gibi olmalı
2.yumurtlamayı takib edecek ve yumurtaları çatlatacak sonrasında transfer edilecek yani sadece çatlama iğnesi kullanılacak transfer sonrası ilaç verirmi bilmem gelişmeleri yazarım çünki farklı bir prosedür uygulanacaka.s.

mrh rüyacığım
bende umut tüp bebek hastalarındanım ve 6.denememi orada yaptırdım.Enver bey elinden gelen herşeyi yapıyor bizede blaktosit transferinde şansımızın daha yüksek olduğunu o nedenle bekliyeceğini söylemişti ve benimde 5.gün bir adet blaktosit aşamasına gelmiş bir embriyom 2 tanede gelmek üzere olan embriyom olduğu söylenildi ve 3 de bana transfer edildi. Ve bir mucize oldu hem hamile kaldım hemde ark. dediği gibi embriyom ikiye bölündü ve tek yumurta ikizlerim olacak benim içinde rüya gibi bir sonuc şükürler olsun allahıma
Şansın çok yüksek ve inş. ikizlerin olur seninde

canım çok sevindim inan siz böyle yazdıkça ben daha bi heyecanlanıyorum inşallah seninki gibi bölünür benimkide
rabbim seni ve meleklerini nazarlardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Önemli olan senin içinin rahat olması canım benim, uğraşlarının mükafatını versin Allah bu sefer hayırlısıyla inşallah
amin canım benim
:Saruboceq:

sağolasın canım benim bende bu kez çok umutluyum hayırlısıyla meleğime yaklaştım sanki.
sen nasılsın iyimisin canım :1hug:a.s.

sağolasın canım benim bende bu kez çok umutluyum hayırlısıyla meleğime yaklaştım sanki.
sen nasılsın iyimisin canım :1hug:a.s.

iim canım bende memlekette balıkesirdeydim yeni geldim çok şükür bir sorun yok şuanda sende bebişine kavuşacaksın biliyorum gerçekten benimde içime daha çok doğdu bu sefer dualrım seninle tatlım çok öptümŞeniz

canım benim rabbim sizi nazarlardan esirgesinsağlıkla kucağına almanı nasip etsin

benimde umudum daha bi fazla bu sefer transfer tutmasada çok sorun değil artık doğal yolla gebe kalma şansımda var oyüzden çok relax durumdayım allah hayırlı olanı nasip etsin isteyen herkese inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…