- Konu Sahibi ruyamelexgxim
1 tanecik balastım 4.şubat'ta benimle olacak inşallah beni bırakmaz sıkı sıkı tutunur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın canım benim inşallah tutunur sıkı sıkı :):1hug:inşallah rüyacığım sıkı sıkı tutunsun annesine ben tembih ederim ona:)))
amin canım amin inşallahRuyameleğim, Allah emeklerini boşa çıkarmasın kucağını dolu dolu etsin. Hayırlı evlatlarla doldursun.
ruyacim cok sevindim canim 2 gun kalmis...dondurulmus embryo transferi sonrasi kacinci gun idrarda cikar sonuc bilgin varmi???
rüyameleğim inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana dualarım seninle canım:))
çok teşekkür ederim sağolasıncanım eger olucagı varsa 1 taneyle d eolur
bana 2 tane transfer etmıslerdi 1 tane tuttu demek o bitane kaliteyliymis
senın bu eld eolan bi tane belki cok kaliteli ve tutunucak isallah sana
ben eger 2. cocuk icin yine tup bebek yaptırırsam 1 tane transfer isticem zaten
ikiz ucuz riskini alamam su an 1 tane bebegim var cunku
ama tabi allahım ne isterse o olur yinede
ii sanslar
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın evet çok daha iyiyim moralim süper beklemek bile zor gelmiyor artıka.s.
allah bebişini nazarlardan saklasın sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin sanada onada
![]()
dondurulmuş emriyo taze olmadığı için tutma şansı azmış ilk tüp bebek denemem tutmadı dondurulmuş 3 emriyo var bir ay sonra dondurulmuş emriyolarda tekrar deniyeceğiz çok üzülüyorum ya tutmassa diye bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim[/
canım ben bugün test sonucumu öğrendim.2 denememdi.1.trransferimde çok kaliteli taze emb transfer edildi tutunamadı.temmuzda dondurulmuş yine tek emb transfer edildi veeee hamileyiiiiiimmmmm.hiç fark yok hatta daha kaliteliiii
merhaba hatırlarsanız geçen ay negatif sonuç almıştım tabiki kadere küsüp oturmadım enver bey rahim filmi istedi çektirdim bugün sonucu yorumladı herşey çok güzel rahim gayet iyi tekrar yapışıklık olmamış tüplerde açık önümüzdeki ay bitanecik blastokistim transfer edilecek merak ediyorum bir tane blastokist ile hamile kalan varmı acaba :uhm: