dondurulmuş ve bir tane embriyo ile hamile kalan varmıdır?

ruyacim cok sevindim canim 2 gun kalmis...dondurulmus embryo transferi sonrasi kacinci gun idrarda cikar sonuc bilgin varmi???

Ruyameleğim, Allah emeklerini boşa çıkarmasın kucağını dolu dolu etsin. Hayırlı evlatlarla doldursun.
amin canım amin inşallah

ruyacim cok sevindim canim 2 gun kalmis...dondurulmus embryo transferi sonrasi kacinci gun idrarda cikar sonuc bilgin varmi???

mehaycım o konuda bilgim yok kanda belli olması yaklaşık 15 gün ama idrarı bilemiyorum sen naptın yeni tedaviye başlamadınmı hala

rüyameleğim inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana dualarım seninle canım:))

şüko senide özlemiştim canım çok uzun zaman oldu sen nasılsın?

kızlar çok sağolun rabbim duysun inşallah dularımızı isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.

canım eger olucagı varsa 1 taneyle d eolur
bana 2 tane transfer etmıslerdi 1 tane tuttu demek o bitane kaliteyliymis
senın bu eld eolan bi tane belki cok kaliteli ve tutunucak isallah sana
ben eger 2. cocuk icin yine tup bebek yaptırırsam 1 tane transfer isticem zaten
ikiz ucuz riskini alamam su an 1 tane bebegim var cunku
ama tabi allahım ne isterse o olur yinede
ii sanslar

canım eger olucagı varsa 1 taneyle d eolur
bana 2 tane transfer etmıslerdi 1 tane tuttu demek o bitane kaliteyliymis
senın bu eld eolan bi tane belki cok kaliteli ve tutunucak isallah sana
ben eger 2. cocuk icin yine tup bebek yaptırırsam 1 tane transfer isticem zaten
ikiz ucuz riskini alamam su an 1 tane bebegim var cunku
ama tabi allahım ne isterse o olur yinede
ii sanslar
çok teşekkür ederim sağolasın
evet sana katılıyorum geçen transferimde 4 tane iyi kalite transfer edildi ama olmadı eğer olacağı varsa 1 tane yeter bence yeterki rabbim ol desin

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın evet çok daha iyiyim moralim süper beklemek bile zor gelmiyor artıka.s.
:nazar:allah bebişini nazarlardan saklasın sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin sanada onada:nazar:

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım.2yıllık evliyim.Eşimde varikosel var.Sperm sayısı çok düşük.3 kez mikroenjeksiyon denedik.Sonuç pozitif çıkıyor ama ilerlemiyor.Eşimle moralmen çok kötüyüz.Dondurulmuş embriyolarım var onları mıdenesek yoksa başka tedavi mi görsek düşünüyoruz.Morale çok ihtiyacım var...

Canim bizimde sorunumuzda hemen hemen ayni ..

Sperm sayisi cok düsük ..

Benim de hamileliklerim düsükle sonuclaniyorr ..

Ocakta kalan dondurulmuslarla deniycem nasipse ...

Ama PGT ilerlemeyen hamileliklerde etkili diye düsünüyorum ..

dondurulmuş emriyo taze olmadığı için tutma şansı azmış ilk tüp bebek denemem tutmadı dondurulmuş 3 emriyo var bir ay sonra dondurulmuş emriyolarda tekrar deniyeceğiz çok üzülüyorum ya tutmassa diye bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim

Sisse böyle bir önyargı ile başlayıp baştan yenilgiyi kabul etme.Benim bebişim dondurulmuştu ve tuttu.Ve hatta 5,5 aylık bile oldu.Şimdi kendini topla ve olacak diye başla.Bol şanslar.

dondurulmuş emriyo taze olmadığı için tutma şansı azmış ilk tüp bebek denemem tutmadı dondurulmuş 3 emriyo var bir ay sonra dondurulmuş emriyolarda tekrar deniyeceğiz çok üzülüyorum ya tutmassa diye bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim[/

canım ben bugün test sonucumu öğrendim.2 denememdi.1.trransferimde çok kaliteli taze emb transfer edildi tutunamadı.temmuzda dondurulmuş yine tek emb transfer edildi veeee hamileyiiiiiimmmmm.hiç fark yok hatta daha kaliteliiii

şimdiden inşlahaalhım hemencecik hamile kalırsınız
bensize bildigmi diyeyim eltim 3sene sonra dondurulmuş emriyoyla 2kiz lere hamile kaldı

merhaba hatırlarsanız geçen ay negatif sonuç almıştım tabiki kadere küsüp oturmadım enver bey rahim filmi istedi çektirdim bugün sonucu yorumladı herşey çok güzel rahim gayet iyi tekrar yapışıklık olmamış tüplerde açık önümüzdeki ay bitanecik blastokistim transfer edilecek merak ediyorum bir tane blastokist ile hamile kalan varmı acaba :uhm:

canım benim ilk denememdi.dondurulmuş emriyo ve 3.gun emriyosu idi.çok şükür idrar testind çift çizgi gördüm...

merhaba kıslar bende dün opu oldum 5. gün embriyosu olacak galiba pazar günü
ama 1 tane konacak ya tutmazsa diye korkuyorum
bide ben cirnone kullanıcamya hadi embriyonun rahme yapışmasına engel olursa o jeleyvahedigeldismile

ben de dondurulmuş tek embriyo ile deneyeceğim kısmetse. ilk transferim de 1. kalite 5. gün tek embriyoydu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi korkuyorum tabi, aynı set yumurta ve spermlerle oluştu o dondurulmuş embriyo da. ya onda da bir bozukluk varsa sonuçta kimyasal gebelikler embriyoda ters giden birşey varsa vücut tarafından atılmasıyla oluşurmuş. korkuyorum, bu defa olması için bana da dua edin ne olur...

benimde dondurulmuş 5 embriyom var 1 tane transfer edilecek kanunen yasakmış 2 veya üzeri 5 de çözülecek diğer 4ü iyi durumda kalırsa tekrar dondurulabilir mi veya bu durum başına gelen oldu mu?

Back
X