Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardimcin olsun cnm , benim tedavimde hemen hemen senin ki ile ayni idi , Alman hastanesinde yapildi sonuc olumlu oldu , darisi senin de basina olsun cnm .
Moralini yuksek tut, dualrimiz seninle

Hadi hayırlısı olsun kuzi; yine birbirimize yakın tedavilerimiz başladı sayılır.
Ama ben bişey merak ettim,çoğu kişi adetinin 2. günü estrofem e başlamış ben 1. günü başladım bide bebe aspirini vermediler sadece folbiola devam ediyorum.Benimde transferim allahın izniyle 14 mayısta olacak.

ben de öyle başlamıştım ama tedavi süresi kişiye göre değişiyor,ilaçlar da aynı şekilde.Ben 1 ay ördüm,Gülseren 15 gün.Ben burun spreyi kullandım,ona bant vermişler.Farklı farklı yani.O kısmını yaşayıp göreceksin.Benim hastanemde 4 saat karnıma yastık koyarak yatırdılar beni.Sonrasında da ertesi gün öğlene kadar hiç kalkmadım yataktan.Sonra eve geldim.Pardon eve gelmeden gidip dışarda yemek yedik eşimle.sırnaşık şeyÇok nadir kalktım 3 gün boyunca evde.Bu arada dışarı çıkmam gerekmedi çünkü bana iğne vermedi doktor.Sadece progestan olarak crinone jel verdi.İğneleri şimdi yiyorum düşük tehlikesi var diye.

Kuzi bayaa heyecanlı görüyorum seni için içine sığmıyor sanki.Yazdıklarını okurken o havayla okuyorum.İnşallah heyecanının sonu müthiş bir mutluluk olur

Nerede tedavi görüyordum sen?Hayırlı olsun ayrıca tedavin inşallah seni de mutlu sona ulaştırır.Belki kan pıhtılaşmana bakıp o nedenle vermemişlerdir bebe aspirinini ama çok önemli bir ayrıntı sen gene de hatırlat doktoruna.

sonuca 4 gün kaldı çok heycanlıyımmm 12. günü olmak zorundamı 2 gün önce yapsam bellı olurmu acaba testi............

sonuca 4 gün kaldı çok heycanlıyımmm 12. günü olmak zorundamı 2 gün önce yapsam bellı olurmu acaba testi............

Sanırım senin de dondurulmuştu Seda.Öyleyse 10. gün yaparsan çıkar kan testinde.Ama dondurulmuş değilse yapma yanıltabilir.Mutlu haberler verirsin inşallah.

ben geldim kızlar herkese merhaba bugün dondurulmuşlarım için ilk muaynemi oldum dr un bana verdiği ilaçlar glukofen,aspirin,folbiol günde yarım tablet yazmış ama ben fark etmedim 1 tablet içtim umarım bir zararı yoktur bide göbek bantları şimdilik bu kadar haftaya salı tekrar kontrolüm var kızlar dua edin ne olur inşallah herşey yolunda gider yücw allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın amin.bu arada 21 mayıs ta transferim 2 haziranda da gebelik testim var... bu sefer gayet sakinim stres yok sıkıntı yok çok şükür

kuzi hadi hayırlı olsun canım allahım gönlümüzdekini versin inşallah

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ[/color][/color][/u][/b][/color]

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25...............30 NİSAN....................?????????????????????.... .........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........2 HAZİRAN TEST GÜNÜ......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ........... 08 MAYIS.....İSTANBUL................................ .........................
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)SSEDASS............10 MAYIS......İSTANBUL.....YEDİTEPE ÜNV.HASTANESİ

Bak canım senin de 15 gün olacak tedavin.Ne rahat di mi şu dondurulmuşlar.Kim bulduysa Allah razı olsun yani.yerimsenibenDüşünsene sonucuna bile bir aydan az zaman var 25 gün.Süper bişey bu.Folbiolü bir daha sor bakalım gerçekten yarım mı vermiş,iyice öğren nedenini.Haydi hayırlısı.

evet canım çok rahat dr umunda dediği gibi ağrısız sızısız ......valla canım senin için tekrar baktım evet aynen öyle yazıyor (günde 1 yarım tablet )zaten tableti ufacık bir şey nasıl kırıp içeceksem reçetesini okudumda hiç öyle yarım falan alın demiyor neyse eczacı yanlış yazmış herhalde ben bir tablet içerim artık... ayy diamond varya nedense çok mutluyum bu sefer içimden bir his olacak diyor

kızlar dondurulmuş emriyo transferinin ücreti ne kadar yine tüp bebek gibi 6-7 milyarı buluyormu ?

canım dondurulmuşlar için o kadar ödemiyorsun mesela benim gittiğim merkez özel 1500 ytl ödüyecez senin merkez ne kadar alır bilmiyorum ama emin ol ki tüpbebek kadar almıyorlar

Allah yardimcin olsun cnm , benim tedavimde hemen hemen senin ki ile ayni idi , Alman hastanesinde yapildi sonuc olumlu oldu , darisi senin de basina olsun cnm .
Moralini yuksek tut, dualrimiz seninle

Allah razı olsun Nazcım inşallah bizde seviniriz sizin gibi, Allah sana da nur topu gibi, sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhŞeniz

Kader arkadaşım yinemi beraberiz kıs senle hakkımızda hayırlı olsun canım benim, 2. gün 1. gün farketmez, bebe asprinini geçen sefer transferden sonra vermişti bu sefer önce verdi bende anlamadım ama çok önemli olduğunu sanmıyorum inşallah hayırlısıyla bu defa başarırız a.s.

Kuzi bayaa heyecanlı görüyorum seni için içine sığmıyor sanki.Yazdıklarını okurken o havayla okuyorum.İnşallah heyecanının sonu müthiş bir mutluluk olur

Canımmm minik bebişinle başlayan yeni hayatına yeni nick'inle devam etmeye karar vermişsin hayırlı olsun, hergünün bir öncekinden güzel olsun inşallah Şeniz

Allah razı olsun iyi dileklerin için, en büyük güven kaynağımız sen oldun dondurulmuşta biliyosun, inşallah bizide sevindirir süper freshlerimiz :)
valla bu sefer çokkk rahatım ne olacaksa hayırlı olsun diyorum, mevlam neylerse güzel eyler, sıkıntı yok stres yok panik yok süprizzzzz
(tabi transferden sonra ne olur bilmem:1ninca:)

Olur olur belli olur çünkü dondurulmuşları zaten beşinci günde falan donduruyolar genelde o yüzden normal tüp bebek kadar beklemen gerekmez, inşallah tutmuştur hayırlısıyla hadi sende sevindir bizi

kuzi hadi hayırlı olsun canım allahım gönlümüzdekini versin inşallah

Kederlicim sağol canım benim inşallah hepimiz için hayırlı olur, bu arada folbiol yarım tableti yanlış yazmıştır onlar, sen 1 tane iç zaten bu sürekli içilmesi gereken bişey hamileykende devam ediliyo

hayatım sana folik asit vermiş dr un vitamin yani çoks evindim canım benim allahımın izniyle inşaallah yuzun gülecek bende yarım kullandım dilek aslan bana da yarım verdi inşaallah olacka canım inşaallah glukofen bende kullandım ve hamile kaldımrabbim inşaallah seni de güldürsün dün hepinizin ismini yazdım dua ettim gül agacının altına gömdüm rabbim kabul eder inşaallah inşaallah hamileyim başlıklarınız teker teker gelir bir tane tam içmişsin önemli degil zaten dedim ya folik asit o vitamin yani vucudnun direncini arttırmak için vermiş korkma hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…