- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
Allah yardimcin olsun cnm , benim tedavimde hemen hemen senin ki ile ayni idi , Alman hastanesinde yapildi sonuc olumlu oldu , darisi senin de basina olsun cnm .
Moralini yuksek tut, dualrimiz seninle
curly yaa canım benim beni en çok destekleyen sensin zaten saol canım Şeniz
bu arada yeni nickin hayırlı olsun valla bende değiştirecem nickimi ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorumki beceremem herhale neyse diamond sana sorularım olacak sen adetin kaçıncı günü başladın tedaviye ? dr bana 3. günü gel dedi şimdi benim transfer 15 gün sonramı olur ?
daha şimdiden herşeyi düşünmeye başladım ... transferden sonra kaç saat yattın? bide benim ev 3. kat transferden sonra iğnelerim olacak 3 kat yukarı in çık çok korkuyorum çok uzattım galiba kusura bakma:.))))
Kızlaarr dondurulmuşlarım sağlıklı çözülürse ve bir aksilik çıkmazsa perşembe günü transferim var hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallahhhh,
bu arada tedavi sürecimi anlatayım adetin ikinci günü gittim doktora, estrofem (östrojen hormonu için), vitamin, bebe asprini ve folbiol kullanmaya başladım, iki kez kontrole gittim rahim kalınlığıma bakıldı, çok kalınlaşmıyo ama transfer yapılabilir denildi, transfere son 5 gün kala prednol, monodox (bunlar büyük ihtimalle enfeksiyona karşı) ve progestan fitil kullanmaya başladım.
Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var canlarıma.s.
Hadi hayırlısı olsun kuzi; yine birbirimize yakın tedavilerimiz başladı sayılır.
Ama ben bişey merak ettim,çoğu kişi adetinin 2. günü estrofem e başlamış ben 1. günü başladım bide bebe aspirini vermediler sadece folbiola devam ediyorum.Benimde transferim allahın izniyle 14 mayısta olacak.
sonuca 4 gün kaldı çok heycanlıyımmm 12. günü olmak zorundamı 2 gün önce yapsam bellı olurmu acaba testi............
ben geldim kızlar herkese merhaba bugün dondurulmuşlarım için ilk muaynemi oldum dr un bana verdiği ilaçlar glukofen,aspirin,folbiol günde yarım tablet yazmış ama ben fark etmedim 1 tablet içtim umarım bir zararı yoktur bide göbek bantları şimdilik bu kadar haftaya salı tekrar kontrolüm var kızlar dua edin ne olur inşallah herşey yolunda gider yücw allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın amin.bu arada 21 mayıs ta transferim 2 haziranda da gebelik testim var... bu sefer gayet sakinim stres yok sıkıntı yok çok şükür
hadi hayırlısı canım, inşallah herşey yolunda gider ama unutma 1 tane bile sağlıklı çözülürse bebişine güven...
Allah yardimcin olsun cnm , benim tedavimde hemen hemen senin ki ile ayni idi , Alman hastanesinde yapildi sonuc olumlu oldu , darisi senin de basina olsun cnm .
Moralini yuksek tut, dualrimiz seninle
Hadi hayırlısı olsun kuzi; yine birbirimize yakın tedavilerimiz başladı sayılır.
Ama ben bişey merak ettim,çoğu kişi adetinin 2. günü estrofem e başlamış ben 1. günü başladım bide bebe aspirini vermediler sadece folbiola devam ediyorum.Benimde transferim allahın izniyle 14 mayısta olacak.
Kuzi bayaa heyecanlı görüyorum seni için içine sığmıyor sanki.Yazdıklarını okurken o havayla okuyorum.İnşallah heyecanının sonu müthiş bir mutluluk olur
sonuca 4 gün kaldı çok heycanlıyımmm 12. günü olmak zorundamı 2 gün önce yapsam bellı olurmu acaba testi............
kuzi hadi hayırlı olsun canım allahım gönlümüzdekini versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?