Slm ben 5 yıllık evliyim 2004 yılında 2 tüp bebek denemem, 2006 yılında 1 aşılama ve yine 2007 kasım tüpbebek denemem, 2008 mayıs dondurulmuş denemem oldu şu anda sonucu beklıyoruz 10 mayısta bellı olucak herşeyın hayırlısı diye dua ediyorum arkadaşlar yaşım henuz 27 bakılmayan hiçbirşey yokk rahım duvarlarımada bakıldı ama tutmamasını engellıcek bişiii yok dr lar bulamadı keşke bı sebebım olsaydıda tedavısını olsaydımm tüğ bebek denememızın sebebı P.over düzenlı yumurtam olmaması ALLAHIMA dua edıyorum inşallah bu dondurulmuşlar tutsun çok yoruldum artık((
dondurlmuşların annesi aramıza hoşgeldinsengözlerimebaksanab inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunmuşlardırSlm ben 5 yıllık evliyim 2004 yılında 2 tüp bebek denemem, 2006 yılında 1 aşılama ve yine 2007 kasım tüpbebek denemem, 2008 mayıs dondurulmuş denemem oldu şu anda sonucu beklıyoruz 10 mayısta bellı olucak herşeyın hayırlısı diye dua ediyorum arkadaşlar yaşım henuz 27 bakılmayan hiçbirşey yokk rahım duvarlarımada bakıldı ama tutmamasını engellıcek bişiii yok dr lar bulamadı keşke bı sebebım olsaydıda tedavısını olsaydımm tüğ bebek denememızın sebebı P.over düzenlı yumurtam olmaması ALLAHIMA dua edıyorum inşallah bu dondurulmuşlar tutsun çok yoruldum artık((
dondurlmuşların annesi aramıza hoşgeldinsengözlerimebaksanab inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunmuşlardırdondurlmuşlar için hangi ilaçları kulandın anlatırmısın biraz bende dondurulmuşlarım için pazartesi veya salı başlıyorum hayırlısıyla ayyy çok heyecanlıyım yaaa :dance:
Dondurulmuşlar için reglının 2.günü dr gitmen lazım cnm rahım duvarını kalınlastırması için bantlar verılıyor ve baby aspırını içtim embryolar transfer edıldıkten sonra pregesteron iğne oluyorum hergün aynı saatte 2 adet inşallah senın içinde hayırlısı olur başarılar diliyorum cnm bu arada temennılerın için sağol :)
kızlar merhaba bende dondurulmuşlarımla deneyeceğim inşallah...yumurtalarım toplanmıştı benim ama transfer yapılamadı bende bir akıntı vardı....doktor rahimde sıvı var dedi...yumurtaları toplarken görmüş...transferi erteledik...2 haftadır orayı kurutmak için antibiyotik içiyorum... azaldı ama henüz geçmedi...adet ol...temizlen öyle gel dedi....bir kontrol edelim dedi... şimdi senin bu anlattığına göre canım...benim transfer öncesi tedavim bu adette değil öbür adettimdemi olacak yani ben daha 2 ay mı bekleyeceğim....:çok üzgünüm:
kızlar merhaba bende dondurulmuşlarımla deneyeceğim inşallah...yumurtalarım toplanmıştı benim ama transfer yapılamadı bende bir akıntı vardı....doktor rahimde sıvı var dedi...yumurtaları toplarken görmüş...transferi erteledik...2 haftadır orayı kurutmak için antibiyotik içiyorum... azaldı ama henüz geçmedi...adet ol...temizlen öyle gel dedi....bir kontrol edelim dedi... şimdi senin bu anlattığına göre canım...benim transfer öncesi tedavim bu adette değil öbür adettimdemi olacak yani ben daha 2 ay mı bekleyeceğim....:çok üzgünüm:
canım geç olsun ama sonuç güzel olsun değilmi. bence önünde iki ay var bunları düşünme... bedenini olumlu düşünerek stress yapmayarak rahatlat canım. inşallah dondurulmuş bebişlerin sana tutnacak ve 2 ay sonra MÜJDE dağıtacaksın canım
kızlar bugün adet oldum salı günü ilk muaynem var çok heyecanlıyım
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ[/COLOR][/COLOR][/U][/B][/COLOR]
1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ
2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
3)NAZ25...............30 NİSAN....................?????????????????????.............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]
1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ........... 08 MAYIS.....İSTANBUL.........................................................
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)SSEDASS............10 MAYIS......İSTANBUL.....YEDİTEPE ÜNV.HASTANESİ
Kızlaarr dondurulmuşlarım sağlıklı çözülürse ve bir aksilik çıkmazsa perşembe günü transferim var hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallahhhh,
bu arada tedavi sürecimi anlatayım adetin ikinci günü gittim doktora, estrofem (östrojen hormonu için), vitamin, bebe asprini ve folbiol kullanmaya başladım, iki kez kontrole gittim rahim kalınlığıma bakıldı, çok kalınlaşmıyo ama transfer yapılabilir denildi, transfere son 5 gün kala prednol, monodox (bunlar büyük ihtimalle enfeksiyona karşı) ve progestan fitil kullanmaya başladım.
Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var canlarıma.s.
Kızlaarr dondurulmuşlarım sağlıklı çözülürse ve bir aksilik çıkmazsa perşembe günü transferim var hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallahhhh,
bu arada tedavi sürecimi anlatayım adetin ikinci günü gittim doktora, estrofem (östrojen hormonu için), vitamin, bebe asprini ve folbiol kullanmaya başladım, iki kez kontrole gittim rahim kalınlığıma bakıldı, çok kalınlaşmıyo ama transfer yapılabilir denildi, transfere son 5 gün kala prednol, monodox (bunlar büyük ihtimalle enfeksiyona karşı) ve progestan fitil kullanmaya başladım.
Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var canlarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?