Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım rabbim sana sabır versin...hepimiz aynı sorunla muzdaribiz...sadece hayırlı günü sabırla bekliyoruz...inşallah tedavinin sonucu güzel çıkarda morallerimiz biraz olsun yerine gelir...hadi hakkında hayırlısı olsun...a.s.

dondurlmuşların annesi aramıza hoşgeldinsengözlerimebaksanab inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunmuşlardır dondurlmuşlar için hangi ilaçları kulandın anlatırmısın biraz bende dondurulmuşlarım için pazartesi veya salı başlıyorum hayırlısıyla ayyy çok heyecanlıyım yaaa :dance:

Dondurulmuşlar için reglının 2.günü dr gitmen lazım cnm rahım duvarını kalınlastırması için bantlar verılıyor ve baby aspırını içtim embryolar transfer edıldıkten sonra pregesteron iğne oluyorum hergün aynı saatte 2 adet inşallah senın içinde hayırlısı olur başarılar diliyorum cnm bu arada temennılerın için sağol :)

kızlar merhaba bende dondurulmuşlarımla deneyeceğim inşallah...yumurtalarım toplanmıştı benim ama transfer yapılamadı bende bir akıntı vardı....doktor rahimde sıvı var dedi...yumurtaları toplarken görmüş...transferi erteledik...2 haftadır orayı kurutmak için antibiyotik içiyorum... azaldı ama henüz geçmedi...adet ol...temizlen öyle gel dedi....bir kontrol edelim dedi... şimdi senin bu anlattığına göre canım...benim transfer öncesi tedavim bu adette değil öbür adettimdemi olacak yani ben daha 2 ay mı bekleyeceğim....:çok üzgünüm:

canım geç olsun ama sonuç güzel olsun değilmi. bence önünde iki ay var bunları düşünme... bedenini olumlu düşünerek stress yapmayarak rahatlat canım. inşallah dondurulmuş bebişlerin sana tutnacak ve 2 ay sonra MÜJDE dağıtacaksın canım

Canım donurulmuş için tedaviye adetin ikinci günü başlanıyo genelde, temizlen gel dediğine göre sonraki adetinde başlar sanırım ama herşeyde bir hayır vardır sağlıklı bi şekilde olsunda biraz geç olsun boşver

inşallah canım yaaaaa..... evet kesinlikle canım sonuç güzel olsunda 2 ay,3 ay hiç önemli değil ama insan yinede sabırsızlanıyor...biran önce olsun istiyor....

kızlar bugün adet oldum salı günü ilk muaynem var çok heyecanlıyım

yeşbü sabret canım geç olsunda sonuç güzel olsun sabır canım sabır

Kederli nihayet yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım.İnşallah bundan sonra herşeyin yolunda gider.Bu arada ben curly. nickim değişti.

curly yaa canım benim beni en çok destekleyen sensin zaten saol canım Şeniz
bu arada yeni nickin hayırlı olsun valla bende değiştirecem nickimi ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorumki beceremem herhale neyse diamond sana sorularım olacak sen adetin kaçıncı günü başladın tedaviye ? dr bana 3. günü gel dedi şimdi benim transfer 15 gün sonramı olur ?
daha şimdiden herşeyi düşünmeye başladım ... transferden sonra kaç saat yattın? bide benim ev 3. kat transferden sonra iğnelerim olacak 3 kat yukarı in çık çok korkuyorum çok uzattım galiba kusura bakma:.))))

slm kızlar bu arada dondurulmuş embriyo ile devam edenler bayağı çoğalmış curly cim yeni nickin hayırlı olsun bu arada. yeşbü adetin 2, yada 3. günü gidiyorsun rahim duvarı kalınlığına bakıp tedavinin nasıl olacağını belirliyorlar ben adetin 21. günü lucrinle başladım cumartesiden beri cyclo-progynova adlı ilacın beyaz olanlarını sabah akşam kullanmaya başladım. tabi bu arada geçen haftam hersabah ultroson için hastanede geçti iş ile hastane arasını gittim geldim çok yorucuydu bi ara dr lucrine cevap vermemişsin dedi moralim çok bozuldu iki gün dil altı hap verdiler nedense en sonunda cuma günü rahim duvarı istedikleri ölçülere gelmiş 6 mm yarın diğer ilaca başla ayın 8 de tekrar ultrasona gel dediler az kaldı kanımca bugün 15 gün oldu tadavime başlayalı. hayırlısı

haziran hayırlı olsun canım sen tedavinin sonlarına gelmişsin nerdeyse allah bu sefer yüzünü güldürsün rabbim bu yolda emek harcayan herkesin gönlünün muradını versin amin

diamond nick i nasıl değiştircez?birde foto nasıl koyacaz?cvp bekliyorum hoşçakal

kederlim canım hadi hayırlısı olsun inşallah tedavinin...inşallah böyle umutla devam eder..rabbim tez zamanda yüzünün güldürür..dualarımız seninle...

Kızlaarr dondurulmuşlarım sağlıklı çözülürse ve bir aksilik çıkmazsa perşembe günü transferim var hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallahhhh,

bu arada tedavi sürecimi anlatayım adetin ikinci günü gittim doktora, estrofem (östrojen hormonu için), vitamin, bebe asprini ve folbiol kullanmaya başladım, iki kez kontrole gittim rahim kalınlığıma bakıldı, çok kalınlaşmıyo ama transfer yapılabilir denildi, transfere son 5 gün kala prednol, monodox (bunlar büyük ihtimalle enfeksiyona karşı) ve progestan fitil kullanmaya başladım.
Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var canlarıma.s.

bu arada merkezim değişti ve transfer tarihi belli oldu onu da düzelteyim dedim.

hadi hayırlısı canım, inşallah herşey yolunda gider ama unutma 1 tane bile sağlıklı çözülürse bebişine güven...

Kederlicim Hayirli Olsun Herşey Yolunda Gider Bebişlerini Kucağina Alirsin Inşallah.

Allah yardimcin olsun cnm , benim tedavimde hemen hemen senin ki ile ayni idi , Alman hastanesinde yapildi sonuc olumlu oldu , darisi senin de basina olsun cnm .
Moralini yuksek tut, dualrimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…