- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
canım bence bebişşlerine güven kaliteliler donduruluyor zaten çözüldüğünde güçlü olduklarından genelde ayakta kalıyolar Şeniz bende transferde öğrenmiştim nasıl olduklarını çünkü o gün erkenden çözmüşler. benim tedavimde 15 gün sürdü.
dondurulmuş anne adayları benim sonucum malesefki NEGATİF ...hakkımda hayırlısı böyleymiş....
ama dondurulmuşlarımı 2. kez kullanmak için hazırım ben...ama ne zaman tam bilmiyorum...dr. bir adet geçmesi lazım dedi...hayırlısıyla 2. tutar inşallah...
canım bence bebişşlerine güven kaliteliler donduruluyor zaten çözüldüğünde güçlü olduklarından genelde ayakta kalıyolar Şeniz bende transferde öğrenmiştim nasıl olduklarını çünkü o gün erkenden çözmüşler. benim tedavimde 15 gün sürdü.
dondurulmuş anne adayları benim sonucum malesefki NEGATİF ...hakkımda hayırlısı böyleymiş....
ama dondurulmuşlarımı 2. kez kullanmak için hazırım ben...ama ne zaman tam bilmiyorum...dr. bir adet geçmesi lazım dedi...hayırlısıyla 2. tutar inşallah...
Canım ne güzel böyle güçlüsün.İnşallah bebeğin 2.denemde gelir sana.
üzgünüm canım ben de normal tüpte yaşadım 2 kere negatifi ilki çok ağır olmuştu sonucu aldığımda ağlasamda neden ,niçin sorgulasamda rabbime yalvarsamda sonuçu değiştiremiyorsun .Ama ağla içinde bırakma üzüntünü at içinden hüsranlığını at ki yeniden filizyenmeye başlasın güzel umutlar ......:1hug:
Slm ben 5 yıllık evliyim 2004 yılında 2 tüp bebek denemem, 2006 yılında 1 aşılama ve yine 2007 kasım tüpbebek denemem, 2008 mayıs dondurulmuş denemem oldu şu anda sonucu beklıyoruz 10 mayısta bellı olucak herşeyın hayırlısı diye dua ediyorum arkadaşlar yaşım henuz 27 bakılmayan hiçbirşey yokk rahım duvarlarımada bakıldı ama tutmamasını engellıcek bişiii yok dr lar bulamadı keşke bı sebebım olsaydıda tedavısını olsaydımm tüğ bebek denememızın sebebı P.over düzenlı yumurtam olmaması ALLAHIMA dua edıyorum inşallah bu dondurulmuşlar tutsun çok yoruldum artık((
Slm ben 5 yıllık evliyim 2004 yılında 2 tüp bebek denemem, 2006 yılında 1 aşılama ve yine 2007 kasım tüpbebek denemem, 2008 mayıs dondurulmuş denemem oldu şu anda sonucu beklıyoruz 10 mayısta bellı olucak herşeyın hayırlısı diye dua ediyorum arkadaşlar yaşım henuz 27 bakılmayan hiçbirşey yokk rahım duvarlarımada bakıldı ama tutmamasını engellıcek bişiii yok dr lar bulamadı keşke bı sebebım olsaydıda tedavısını olsaydımm tüğ bebek denememızın sebebı P.over düzenlı yumurtam olmaması ALLAHIMA dua edıyorum inşallah bu dondurulmuşlar tutsun çok yoruldum artık((
kaktüscüm inan çok üzüldüm seninde dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır inşallah ikinci denemende meleğine kavuşursun canım..... benimde yarın regl günüm gecikmezse tabii pazartesi ilk muaynem var şimdiden çok heyecanlıyım ama eşim bu sefer olmazsa bir dahaki sefere 1 sene ara koyacaz diyor moralim çok bozuldu ama ben hemen anne olmak istiyorum artıkkkkkk
kaktuscummm cok uzuldumm ama herseyın hayırlısı demekten baska bısey gelmıyor elımızden.ıns bıdahakı sefere
bu arada nazın hamıle oldugunu nerden ogrendnz ben goremedım de.hayrlı olsun cnmm.cok tebrık ederım
kaktüs üzülme neyapalım herşeyin hayırlısı olsun.sen dondurtmaya para vermişmiydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?