ya kuzicim neden umutsuzsun nedne ihtimal vermiyorsun en güzelini düşün lütfen öyle deme canım ya çözülecek ve allahın izniyle sizlerde sırayla hamileyim başlıkları açacaksınız ve bizde tebrike tcez inşallah amin :1hug:
canım ben dün başladım tedaviye ilaçlarım folbiol,ecopirin,glukofen bide bant şuanda bunları kullanıyorum haftaya salı ultrasonum var sen hangi ilaçları kullanmıştın seda
inşallah kaktüscüm yaa valla hayal etmesi bile güzel sen neler yapıyorsun adet oldunmu bir dahaki denenemen ne zaman canım :1hug:kederli hadi hayırlısı olsun tedavin...sen nelerin üstesinden geldin inşallah bu tedaviyede hayırlısıyla atlatır müjdeni en kısa zamanda bu da haykırırsın...
kuzııcmmm ınsssalahh hayırlısıyla guzel gecer yarın transferın.dualarım senınle cnm.merkezm deıgıstı demıssn neresı oldu
kızlar bnmde merkez deıstı buarada memorıal oldu artık.
kuzıcm gıdnce yaz demsıtn ya bugun gıttım semra hnma.hem kendı hem baska bı dr muayene ettı.sonra 2sıde bılgı verdı.tuplerde sıvı bırıkmesınden suphelendı hsg ıstedı off cok korkuom su tup fılmnden,anestezı ıle yaptrmayı dusunuom tecrubesı olan arklar bana yardmcı olabırmsnz.agrılı ıslem mı cok.sonra sıvı varsa eger laparaskopı yaparız dedı bu ıslemlerı kendı yapckmıs baskasına yaptrmıomus.sımdılık oyle soledı ama ıns bı sorun cıkmaz.ztn ben bıraz dınlenmk ıstıorum ama onlar dondurulmusu saymıolar.1 denemn var dedı ve uzerınden zamn gecms deneyebılrsn tekrar dedı bır sonrakı adette
kederlıcım sana da hayrlı olsun buarada ıns tedavın hayrla sonuclanr
sızlerı sevıom dert ortaklarım hepınızı optmm
kuzııcmmm ınsssalahh hayırlısıyla guzel gecer yarın transferın.dualarım senınle cnm.merkezm deıgıstı demıssn neresı oldu
kızlar bnmde merkez deıstı buarada memorıal oldu artık.
kuzıcm gıdnce yaz demsıtn ya bugun gıttım semra hnma.hem kendı hem baska bı dr muayene ettı.sonra 2sıde bılgı verdı.tuplerde sıvı bırıkmesınden suphelendı hsg ıstedı off cok korkuom su tup fılmnden,anestezı ıle yaptrmayı dusunuom tecrubesı olan arklar bana yardmcı olabırmsnz.agrılı ıslem mı cok.sonra sıvı varsa eger laparaskopı yaparız dedı bu ıslemlerı kendı yapckmıs baskasına yaptrmıomus.sımdılık oyle soledı ama ıns bı sorun cıkmaz.ztn ben bıraz dınlenmk ıstıorum ama onlar dondurulmusu saymıolar.1 denemn var dedı ve uzerınden zamn gecms deneyebılrsn tekrar dedı bır sonrakı adette
kederlıcım sana da hayrlı olsun buarada ıns tedavın hayrla sonuclanr
sızlerı sevıom dert ortaklarım hepınızı optmm Şeniz :smiley-cool:
sara nurcum fılm cektrmek konusnda suphem yok da acaba anestezı ıle mı yaptrsam onu ogrenmk ıstedım.curlycm sen demek oyle yaptrdın barı bende oye yaptırıım.dr sana kalmıs dedı.ama ben ılk transferımı ve hıstereskopık muayenesını bıle anestezı ıle yaptrmıs bırı olarak sırnaşık şey bunu da oyle yaptrmalıyım dıorum dayanıksızım cunkı cooooook kasıom kendımı.
gercı bunların hepsını 2.de anestezısız yaptrmayı basarabıldım ama hsg nasıl bısey hep agrılı dıe bılıorum.kac dk suruo arkadaslar.ya ben anestezı ıle olur mu dedım yanı az hasta ıstıo ama olur dedıler.curly ondan sonra da agrın oldu mu.sahsen bana o ankı stres ıle cekılen agrı daha zor gelıyor.sankı sonra olsa bıle katlanırım gıbı gelıyor
bı de son bısey sorcam sıze burda bı ozle hastanede cektrsem ama tup bebek mrkezı dııl guvenılır olur mu sızce aynı sonucta dııl mı tup fılmı.yoksa memorıalde mı cektırıım onlar farketmz bzm ıcın dedıler.
canım ben dün başladım tedaviye ilaçlarım folbiol,ecopirin,glukofen bide bant şuanda bunları kullanıyorum haftaya salı ultrasonum var sen hangi ilaçları kullanmıştın seda
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
hepinize merhabalar bende dondurulmuşlarla denicem
Arkadaşlar Ben Anesteziyle çektirmedim Anlatilanlar Kadarda Aci Hissetmiyorsunuz şu şekilde örnek Verebilirim Regli Sancisini Düşünün Onun 10 Kati Filan Ayrica 10 Saniye Filan Suruyor Ayağa Kalktiktan Sonrada 10 Dk Normal Regli Sancim Oldu O Kadar Başka Ark. Deneyende Oldu Hiçbirşey Hissetmediler Eğer Tuplerde Tikaniklik Varsa çok Sanci Oluyormuş Onu Duymuştum Allah Yardimciniz Olsun Güzelim Bu Arada Bugün 10. Günüm Test Yaptiricam Dondurulmuşlarda 10. Gün Kanda Belli Oluyormuş 2 Gün Daha Bekleyemicem Ben :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?