E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
Allah verdikten sonra veriyo işte ne yapsan boş, geçen sefer çok gezindim sonra içimde şüphe kaldı ondanmı oldu diye, bu sefer evden çıkmıyorum bakalım ne olacak,
bu arada ben adetin 2.günü başladım 19.gün transferim yapıldı çünkü dondurulmuşlarım
5.günlüktü dondurulduğunda o yüzden birkaç gün geç transfer yapıldı geçen seferkinden, o da önemli yani, bence çokta ayarlamaya çalışma evdeki hesap çarşıya uymaz, Allah bilir nezaman vereceğini hayırlısı olsunda yeterki
kuziciğim hayırlı olsun inşallah canım... inşllah bu sefer bebişlerin sıkıca tutunur sana canım... a.s.
bende donrurulmuşlarla deneyeceğim ama bu benim ilk denemem olacak çünkü yumurta toplama işleminde doktorum rahim sıvı olduğunu görmüş (ve bendede uzun zmandır akıntı vardı) transeferi bu yüzden erteledik ilk denememin dondurulmuşlarla olması biraz sanşsızlık ama olsun vardır bundada bir hayır diyorum...pzt kontole gidecğim bakalım artık....
kızlar benide ekleyebilrisiniz listeye tarih olarak pzti kontrolden geldikten sonra yazarım size...
Sağol Yeşbücüm takip ediyorum seni haberim var başına gelenlerden, hiç şanssızlık diye düşünme ikiside aynı şey hiç farkı yok merak etme, bence daha iyi bile olmuş rahimin daha sağlıklıyken ve daha kaliteli embriyolarla yapılacak şimdi transferin, hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun
saol canım....amin cümlemizin inşallah...
canım dondurulmuşlarım 5 günlüktü dondurlduklarında demişsin ya...yani bu ne oluyor???önemli mi kaçıncı gün olduğu...ben bilmiyorum ama sorarım benimkileri....
dün gece hiç uyyamadım kızla rbeni dogum korkusu sardı bilmioyrum hamile kalamadıgım zaanlarda saçam sapan dualr etmiştim ruhsal olarka çok çökmüştüm artık nasıl sa olmaz dediğim anda hamile kaldım aslında maaşallah güzel bir hamilik geçirmeme ragmen endişlerle dolu bir hamillik geçirdim bugünse dogum korkusu sardım lütfen saçma sapan dualar etmeyin olur mu çünkü ben ettim ve şimdi çok pişmanım dün gece uyyamadım kimbilir saat kaçtı uykuya daldıgımda ya ölürsem dogum yaprken derdine düştüm kzıacaksınzı bilioyrum ama şimdi geçmişde yaptıgım dualrın pişmanlıgını yaşıoyrum çok tövbe ettim ezan okunuyrodu gene tövbe etim rabbime allahım çok pişmanım affet beni diye ve bir daha bana ileirsinin ne oacagını ahngi duyguları düşüneceğimi bilmediğim dualr ettirme affe tdedim inşaallah affetmiştir garip demi bir atrafda hamile kalmak isteyenler bri tarfda hamile kalmış ama korkanlar bana sakın kzımayın ama işte ne yapayım sanırım dogum korkusunda oluyor bunla rhalbuki bu zamana kada rhiç korkmazken şimid korkuoyrum ne salak bir kadınım ben yaaaaaaa :mymeka:
slm dondurulmuş anne adayları...
kuzimm canım dostum nasılsın...inşallah kendini yoracak şeyler yapmıyorsundur...:1no2:
seni çokk iyi anlıyorum canım....aman aman yapma boşver...kıs o akadr gözüne batarsa bi alo yap gelirim valla temizlemeye...sen yeterki moralini yüksek tut stres yok..bol bol dinlen ve pozitif düşün...inşallah busefer miniğimiz teşrif edecek...
:))) ayyy nerde kısss valla bu zaman zarfında adamdan soğumuşum...anlayacağın biraz zor gibi :)))
amannn hayırlısı...
Geldimmmm canlarım, transferimi yaptırdım çok kolay geçti, o aletler bile hiç canımı yakmadı bu sefer, veeeee iki adet dondurulmuşumun ikisi de güzel çözüldü ve transfer edildi, biri hala orta kalitede olmasına rağmen çözülürken problem yaşamadık, hayırlısı Allahtan, hepinizden Allah razı olsun canım arkadaşlarım benim
kuzicim hayırlı olsun,tekrar başladık. inşallah bu sefer tutunacak bebişlerin.Benim bebişlerde salı günü çözülcek.salı yada çarşamba transferin olup olmayacağını haber vericekler.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Bu Arada Kuziii Nasil Gidiyorrr Guzell Sonuc Bekliyoruz Sendennn
kuzicim hayırlı olsun,tekrar başladık. inşallah bu sefer tutunacak bebişlerin.Benim bebişlerde salı günü çözülcek.salı yada çarşamba transferin olup olmayacağını haber vericekler.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Amiin canım inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur, benimkileri sabah çözdürdüler öğleden sonra 2 gibi transferimi yaptılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?