Yeşbücüm neolsun şafak 9 :)) bekliyoruz bakalım, yarın işe başlıycam günler daha çabuk geçer artık, yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh
sedacım bence 5.denemeyse bu,gecen sefer yapılmayana arastrmalar yapılmalı.ne bılıım bnm dr mesela co-culture onerdı yanı yapay rahım sonra gen arastrmasının da cok faydalı oldugunu duydum.nerede okydugumu hatrlamıorum ama sanırım bu formdaydı bı arkadasa esı ıle gen arastrması yapmslar normal cıkmıs.o da embrıyolarına da gen arastrması ıstems gereksız demıs dr ama onlar cok ısrar etmısler ve yapmıslar.ve yanlıs olmasın tam aklımda kalmadı ama 8 tane 1.kalıte denen embrıyodan 2si gen arastrmasında yanı pgt de normal cıkmıs.(sayılarda yanılıo olabılrım,ama az sayıdaydılar)arkadas da onları transfer ettrmıs ve hamıle kalmıs.bazen dr lara maalesf ısrar etmk gerekıo bıseylerı yaptrmak ıcn.hatta bazen kendı labaratuarlarında bu ımkanlar yoksa ya da zorsa gerek yokk deyıp gecıstırebılıyorlar.bu yuzden hastanenın buyuk olması,labaratuarı cok onemlı.bzm psıkolojımızı dusunen yok.yenı bır denemeye mutlaka arastırılmamıs seyler arastırılarak gırılmelı
bnm 3.denemem olacak bu bırı taze bırı dondunmustu oncekı denenmelerımın.dr once ıyı sekılde neden tutmadıgını arastrmalıyız dedı cunkı genc bı hastasın dedı(yasım 27) oncekı dr um da bı sebep yok tutmaması ıcın yenı deneme yapalım dıordu.bu da tutmazsa korkulck bı durum vardır dıyodu
yanı bence ısrar et arastr bıraz daha yaptır derım ben
slm arkadaşlar diycem ama kimse yok galiba bende transfer oldum geldim bugün 8 gün cuma günü test yapacağım nolur dua edinnnnnnnnn
Selam arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor tedaviler,bekleyişler?Kuzi işe başladın herhalde senin adına seviniyorum.Artık daha rahat vakit geçirirsin.çalışırken insan anlamıyor sabah gidiyorsun bir de bakıyorsun akşam olmuş.Yorulduğun için erkenden uykun geliyor.Çok merdiven inip çıkma sakın,ağır hareket et.
slm arkadaşlar diycem ama kimse yok galiba bende transfer oldum geldim bugün 8 gün cuma günü test yapacağım nolur dua edinnnnnnnnn
canım kuzimmm işe başlaman çok iyi olmuş evde olunça insan kendini dinleyip duruyor...bu arada hiçde belirti arama gerçi sen deneyimlisin neler olabileceğini az çok biliyosun zaten ama içindeki ümidini asla kaybetme...bizler sana inanıyoruz bu sefer olacak inşallahh...:teytey:
kuziiiiii işe başlamışsın kıss hayırlı olsun ... belirtinin olmaması güzel diamond arkadaşımızında belirtisi olmamıştı kendini fazla dinleme bence ...bu arada şafak kaç ?
Kuzicim bol şanslar seninle olsun.İşe başlaman bencede çok iyi fakat yorma kendini lütfen.
Maviş44 cumaya ne kaldı ki :)) İnşallah hakkında hayırlısıyla tutar bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?