slm kızlar cuma günü transferim var tabiki embriyolarım sağlam çözünürse. Benim için dua edin lütfen.
slm kızlar cuma günü transferim var tabiki embriyolarım sağlam çözünürse. Benim için dua edin lütfen.
inşaallah allah yuzunu güldürsün
hazirancım dualarım seninle senin yumoşlar da sana sımsıkı tutunur inşallah ama sende o güne kadar ne yapmak istiyorsan rahat rahat yap sende biliyorsudur transferden sonra herşey kısıtlanıyor.hadi bakalım biz halaya hazırız sen yeter ki güzel haberlerini ver burda
canım inşallah olur, dualarımız seninle, allah yardımcın olsuna.s.
kederli geldin mi eve dr ne dedi bakayım anlat
geldim canım benim geldim çok şükür herşey yolunda dr umuzun tabiriyle süpermişim rahim kalınlığım 7 ml miş cumartesi yine ultrasonum var şimdilik bu kadar ..ama bizim dr u bugün çok yorgun gördüm sebebi 2 gecedir uyuyamıyormuş 2 gecede 2 doğumu varmış:bbo:
geldim canım benim geldim çok şükür herşey yolunda dr umuzun tabiriyle süpermişim rahim kalınlığım 7 ml miş cumartesi yine ultrasonum var şimdilik bu kadar ..ama bizim dr u bugün çok yorgun gördüm sebebi 2 gecedir uyuyamıyormuş 2 gecede 2 doğumu varmış:bbo:
canım dr bana iğne falan vermedi adetin 3. günü gittim dr a ilaç olarak glokofen,folbiol,ecopirin ve bantlar verdi şu anda bunları kullanıyorum cumartesi ekstradan tetradox, ve prednol ilacına başlıyacam yani senin tedavinle benim tedavimin arasında dağlar kadar fark var hakımızda hayırlısı olsun canım :1hug:hadi hayırlısı kederlicim benimde cuma günü 7,5 tu dün 14,5 mm olmuş çok iyi olduğunu söylediler hatta süper dediler. cumaya transferim var sen hangi ilaçları kullanıyorsun. ben adetimin 21. günü 20 nisanda 10 çizgi lucrin ile başladım 3 mayısda cyclo-progynova sabah akşam 8 mayısda günde 3 e çıktı dün akşamda jele başladım sabah akşam lucrine devam ediyorum. benim diğerlerine göre tedavim değişik oldu senin nasıl
valla bir uykum var ki sormayınn benimde oy yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neyse kederlicim hadi bakalım hayırlısı dilek hanım ında işi kolay degil yazık valla kuzi canım sen nasılsın? haziran senin adına sevindim dinlen canım bol bol :1hug:
sen varsın öyle hisset ama bebekelr gelsin inşaallah amin ablacım şimdiki halide böyle küçük top gibi aynen ablacım darısı size inşaalah
DİAMOND
Diamondcum ben transferimin 19.gün falan yapıldığını sanıyodum, hiç oturup hesaplamamışım :)
bugün bir hesaplayayım dedim 25.gün yapılmış meğer, yani şuanda adet günümde geçmiş oluyo, bir panikledim adet gününe yakın transfermi olur yanlışmı yaptık diye, şimdi senin geçmiş yazılarını okudum da seninki adet gününde yapılmış yani benimki erken bile ohh neyse biraz rahatladım yaa, ee peki bu seferde benimki erkenmi yapıldı acep şimdiCADIARZU, amaaan neyse yaa hesap kitap yapmıycam artık
bu arada içimde adet olacakmışım gibi bir his var sanki ufak tefek adet belirtilerim var gibi, normalde adet günüm olduğu içinmi acaba:çok üzgünüm: off of geçmiyo günlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?