Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy Sağolasın canım yaaa Allah razı olsun içim rahatladı valla doğru söylüyosun, bide şu sonucu öğrensem hayırlısıyla tam olacakŞeniz

Onu da duyarız hayırlısıyla canım,ooo sen daha yatmadın mı sabah işe gideceksin.Sabah erken gitmiyor musun?

Canım transfer sonrası mı taşınacaksınız?Sen birşeye karışmazsın değil mi?aslında var ya belki iyi bile olur sana zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın o telaşlayerimseniben

Onu da duyarız hayırlısıyla canım,ooo sen daha yatmadın mı sabah işe gideceksin.Sabah erken gitmiyor musun?

gidiyorumda bir kalkabilsem şu pc nin başından, valla kk'nın yüzünden kocanın yüzünü bile unutcam nerdeyse :roflol:, adamceyiz alıştı artık gerçi kaderine razı oldu bıraktı söylenmeyi, neyse yatıyorum, hadi iyi geceler hepinize öptüm canım benim, senide bebiş uyutmuyo heralde çokmu yaramazlık yapıyo içerde

Yok canım sesi soluğu çıkmıyor garibimin de ben raporlu olduğum için öğlen uyanıyorum.E akşam dfa uyku gelmiyor tabii.Bazen beni de eşim zorla yatırıyor.Amaan söylenmesinler zaten yanlarına gitsek bir aksiyon mu olacak.Yooo öööle kardeş kardeş yatıcaz daha kaç ay:)))Sana da iyi geceler canım.

hahahahaha benimki bir kere bu yuzden pc yi kaldırmıştı kızlar ama şimid kendi kalkamıoyr başından oyun oynuyorda :roflol: artık banada bişey demiyor çünkü dese tepesini delecegimi biliyor yerimseniben

canım benim bende lucrini günde 1 kez 10 çizgide vurundum. ilk başladığımda sabah akşam sonra 3 e çıkardılar. pazartesi akşamı jele başladım sabah akşam buraya kadar sorun yok. tabi kişiden kişiye değerler değişik olduğundan farklılık gösterebilir. benim takıldığım nokta transfere kadar kullanacakmıyım çünkü dr biri ilacı kes diğeri devam dedi ulaşamayınca panik yaptım. ben ankara ssk etlik doğumevinin tüp bebek servisinde tedavi görüyorum. maviş senin transferin ne zaman oldu kaç tane dondurulmuşun vardı canım. Allah hepimizin yüzüne baksın ayy telaştan bi hayırlı olsun bile demedim canım hayırlı olur inşallah hamile kalırsın

İnşallahhh sağlıkla yapılır transferin ve hayırlısıyla tutunur bebişlerin Allah yardımcın olsun

Canım sağolasın senin nasıl gidiyor nasıl hissediyorsun kendini sonucu nezaman alacvaksın. Allah hepimizin yardımcısı olsun

QUOTE=Diamond;2776647]Canım transfer sonrası mı taşınacaksınız?Sen birşeye karışmazsın değil mi?aslında var ya belki iyi bile olur sana zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın o telaşlayerimseniben[/QUOTE]

Canımcım ben yatarken eşim annemler herşeyi halledecekler ben istesemde bana bişeycik zaten yaptırmazlar. dün annem bak yerinden kalkarsınklava:bak gerisine karışmam diye sert yaptı bilgisayarı bile yasakladı nasıl vakit geçireceğim şimdiden kara kara düşünüyorum. Senin nasıl gidiyor hamişlik okuyorum amam ayrıca bi sorayım dedim.canım ayrıca beni bilgilendirdiğin için ayrıca çok teşekkür ederim

Canım sağolasın senin nasıl gidiyor nasıl hissediyorsun kendini sonucu nezaman alacvaksın. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yeni gördüm canımcım mesajını, 20 Mayıs test günüm, iyi gidiyo şimdilik biraz dünden beri kasıklarımda bir baskı ve dolgunluk hissi var ama hayırlısı bakalım

kuzi ve maviş44 inşallah bu belirtileriniz gebeliğe işarettir ki bana öyle geliyor...maviş44 dilerim bugün dünyanın en güzel haberini alırsın canım

kuzi ve maviş44 inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz canlarım allah yar ve yardımcınız olsun ben sanki sonuç alcak kadar heycanlandım.burdan okuyorum sonuç bekliyorum diyenler kadar benimde kalbim çarpıyor aynı şeyleri yaşayınca insan

sonuca 1 saat kaldı ve heycandan buz kestim offffffff nolur allahım bizi daha fazla yorma ve üzme isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar verrrrrrr

amiiiiiin inşallah canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

maviş sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz canım

malesef arkadaşlar negatif dilerim sizinkiler güzel olur umudumuzu yitirmiyelim biraz önce donon vücudum şimdi alev alev

canım herşeyde vardır bir hayır kendini fazla üzme ne olur bu sfer olmadı başka sefere inşallah :teselli:
bu aralar ben kendimi sıkı sıkıya tembihliyorum olmazsa üzülmek kahrolmak yok diyorum kendi kendime her şey allahtan o her zaman en hayırlısını verir

malesef arkadaşlar negatif dilerim sizinkiler güzel olur umudumuzu yitirmiyelim biraz önce donon vücudum şimdi alev alev

Mavişim çok üzüldüm canım yaaa, offf herşeyde bir hayır vardır bakalım bizim sonuç ne olacak :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…