Tatlım dondurulmuşları normal transfermiş gibi düşünemiyorsun işte.Bak benim şöyle oldu:11 ocakta adet gördüm.12 ocakta ilk randevum ve burun spreyine başladım.23 ocakta 2. randevu ve diğer ilaçlar verildi.12 şubatta transfer yapıldı.25 şubatta da hamişiiim dedim.sırnaşık şeyPanik yapma hemen doktorun bilinçli yapmıştır ne yaptıysa ,transferin zamanı verilen ilaç dozuna göre de değişir,ya da ne bileyim senin rahim kalınlığın daha kısa zamanda istenilen kalınlığa ulaşmıştır.Gülsereni 15 gün içinde eleyip beleyip hamiş yaptılar,bak onun da süresi farklı.
hamiş olursam benim yerimede bol bol çekersiniz. İnşallah firesiz çözülürler duaya çok ihtiyacım olacak. Evet de bide taşınma işi çıkardık cuma transferim var bide haftasonu büyük ihtimalle taşınacağız annemlere yakın iyi oldu annem içinde bizim içinde
Onu da duyarız hayırlısıyla canım,ooo sen daha yatmadın mı sabah işe gideceksin.Sabah erken gitmiyor musun?
hazirancım bende sana yakın bir tedavi gördüm sen hangi hastenede gördün tedavini ama günde 1defa lucrin kullandım hapada günde 1 başladım sonra 3 kadar çıkardılar şimdi transferimi oldum yatıyorum lucrini kestikleri günden beride günlük 2 kez jel yapıyorum
İnşallahhh sağlıkla yapılır transferin ve hayırlısıyla tutunur bebişlerin Allah yardımcın olsun
Canım sağolasın senin nasıl gidiyor nasıl hissediyorsun kendini sonucu nezaman alacvaksın. Allah hepimizin yardımcısı olsun
sonuca 1 saat kaldı ve heycandan buz kestim offffffff nolur allahım bizi daha fazla yorma ve üzme isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar verrrrrrr
malesef arkadaşlar negatif dilerim sizinkiler güzel olur umudumuzu yitirmiyelim biraz önce donon vücudum şimdi alev alev
malesef arkadaşlar negatif dilerim sizinkiler güzel olur umudumuzu yitirmiyelim biraz önce donon vücudum şimdi alev alev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?