kuzi ve maviş44 inşallah bu belirtileriniz gebeliğe işarettir ki bana öyle geliyor...maviş44 dilerim bugün dünyanın en güzel haberini alırsın canım
kuzi ve maviş44 inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz canlarım allah yar ve yardımcınız olsun ben sanki sonuç alcak kadar heycanlandım.burdan okuyorum sonuç bekliyorum diyenler kadar benimde kalbim çarpıyor aynı şeyleri yaşayınca insan
kederli ne bantı bunlar lk kez duydum
kısss kuzimmmm canım dostum mutlu sona yavaş yavaş yaklaşıyosun....inşallah güzel sonuçlanacak...ben inanıyorum bu sefer turnayı gözünden vurup ikiz tutturacaksın..
kısslar lütfen negatif sonuçları görünce üzülün ama sakın pes etmeyin, dondurulmuş ya da taze fark etmiyor, öncelikle rabbimin istemesi gerekiyor. benim doktorum kesinlikle hiçbir fark yok dedi ve ben sonsuz inanıyorum hatta belki daha iyi çünkü rahim dinlenmiş bir şekilde transfer ediliyor ve donan bebişler o kadar güçlü ki çözüldükten sonra bile hala güçlü....
Gülserencim bende öyle düşünüyorum hatta dondurulmuşların daha bile iyi olduğunu düşünüyorum, önceden emin değildim ama bu transferimde gördümki kaliteliler herzaman en sona kalıyo inşallah yanılmıyorumdur bakalım ne olacak hayırlısıyla, sen nasılsın bebişimiz napıyo
İYİYİZ CANIM BİZDE, ARADA KASIKLARIMA AĞRI GİRİYO ÇOK HAFİF AMA NEDENDİR BİLMİYOM UMARIM NORMALDİR, İNANIN HAMİŞ OLUN YİNE ENDİŞELER BİTMİYOR HERAN DÜŞÜNÜYORUM RANDEVU GÜNÜ GELMİYOOR SANKİ... İNŞALLAH SİZLERDE BU DUYGUYU YAŞARSINIZ...BU ARADA BEN 10. GÜN YAPTIRMIŞTIM VE ÇIKMIŞTI.
Kuziciğim inşallah test sonucun gönlüne göre çıkar canım.
Az kalmış şurda dayan bakalım
kuzi nasılsın bakalım nasıl gidiyor bir belirtin varmı yarınmı yapacan testini?
valla yarın yap şu testini kuzi yoksa bende seninle beraber çatlıyacam :1rolleyes:
şu dış gebelikmiş bilmem neymiş onları önce kafandan çıkarsan iyi olur :mymeka:
bak ne güzel gebelik belirtileri yaşıyorsun kıss inşallah inşallah hamilesin canım yarın burda kızlar bende hamileeeeeeeeeeeyim diye kocaman başlık açarsın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?