Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım sana sağlıklı bir bebeiş nasip eder inşallah yarın Kuzicim az da fırlama olsun :))

:roflol: hayırlı evlat olsunda azcık fırlama olabilir sakıncası yok,

Amiiinn darkcım Allah sağlıklı, akıllı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:1hug:

kuzciğim merakla ve sabırsızlıkla seni bekliyoruz....

kuzi hayırlı haberini bekliyoruz canım bugün hep aklımdasın ve sana dua ediyorum rabbim emeğinin karşılığını versin inşallah

arkadaşlar sanırım iş dönüşü haber verecek bize dün öyle söyledi sanki

ayyy valla çatladık burda....kaçta çıkıyordu işten????

kuzi hayırlı haberlerını bekliyorummm hakkında hayırlısı olsun inşallah çok heycanlıyımmm senın için dua ediyorumm......

arkadaşlar valla tlf beni öğlen 1 de aradı veeeeeeeeeeeeeeeeeee

kuzimmm HAMİŞŞŞ
valla kuzi bu haberim için beni öldürebilir...
canım kuzim ben masumum arkadaşlar çatlamış meraktan ne yapıyım....

yaaaa inanmıyorum kaktüs 1 den beri biliyordun ve yazmadın mı????aşkolsun.... sengözlerimebaksanab

yaşasınnnnnnnn kuzi hamiş.. :teytey: :teytey: ne güzel heber bu...bugün öğrenmeseydim çatlardım zaten yarına kadar.... teşekkürler kaktüs.....

kızlar valla kuzimin haberi için işten gelir gelmez netin başına geçtim ama o hala yokkk inşallah bana kızmaz kendinden önce haberi verdim diye...

QUOTE=KAKTÜS;2832975]arkadaşlar valla tlf beni öğlen 1 de aradı veeeeeeeeeeeeeeeeeee

kuzimmm HAMİŞŞŞ
valla kuzi bu haberim için beni öldürebilir...
canım kuzim ben masumum arkadaşlar çatlamış meraktan ne yapıyım....[/QUOTE]

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Sağol Kaktüs kızarsa kızsın valla öldük burda biz.Ayy çok şükür çok sevindim.Kendi de çok inanmıştı zaten.

kızlar valla kuzimin haberi için işten gelir gelmez netin başına geçtim ama o hala yokkk inşallah bana kızmaz kendinden önce haberi verdim diye...

ya kızmaz niye kızsın...detaylarıda ondna alırız artık...allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah....darısda bizim başımıza inşallah...

kıslar valla çalıştığım yerde internet bağlantım yok yoksa şimdiye kadar haber verirdim..

amann bugün düğün bayram bizim için canım dostum kuzimm hamişşşşşş...:dance::dance:
haydi eller havayaa...:teytey::teytey:

kuzimmm canımm Allahım tamamına erdirir inşallah...bu kadar emeğine sabrına değdi işte rabbim meleğini sonunda gönderdi...inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin...a.s.

kuzi kızarsa bana suçlusu sizsiniz ona göre benim haberim yoktu...

kuzi kızarsa bana suçlusu sizsiniz ona göre benim haberim yoktu...

Biz aldık bütün suçu üstümüze sen hiiç üzülme:dance::teytey::dance::teytey:
Zaten kızacak hali kalmamıştır mutluluktan.Gelse de kutlasak hep birlikte.:içelim:

:teytey::teytey::teytey: haydi kızlar hep beraber oynuyalım çok güzel bir haber bu kaktüs darısı sana bana ve isteyen herkese :teytey::teytey::teytey: çok güzel bir umut oldu bana yarın benimde transferim var kızlar tabii sağlıklı çözülürlerse dua edin bana allaaaaaaaaaaaahh oynamaya devam:teytey::teytey::teytey:

ayy evet bi gelsede kutlasak...telefonda sesi çokkk tatlıydı canım dostumun...inşallah hep böyle sevinç içinde olur...:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…