Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy kederlim inşallah kıss valla bi hevese geldim sorma....canım seninde inşallah tarsferin gerçekleşirde mutluluğumuza mutluluk katarsın...hadi sıra sende bakalım...

Ay inanmıyorum Kuzinin yaramazı da geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süper bir haber bu.Kaktüscüm niye kızsın.Gelsin hemen yeni bir başlık bekliyoruz kendisinden.

Canım ya inşallahh sevinci hep devam eder.Hayırlısıyla kucağına da alır.

Çok sevindim ya.Kızlar sıra olmayanlarda.İnşallah bu ay ardarada devam eder güzel haberler.

Ne olmuş burda yaa ben gelmeden haberim gelmiş:teytey:

yedim seni kaktüs :smiley-cool:, şaka şaka canım benim iyi yapmışsın ama bak seninki oluncada ben açıklıycam ona göre heee naniknanik

kuzicim canım benim gözün aydın allahım mutluluğunu daim etsin inşallah, seni çok merak ediyordum ve bu yüzden açtım ama inan içimde hep rahattı sonuctan çok emindim...

Kaktüsüm, Darkcımmm, Yeşbücüm, Diamondum, kederlimm, mavişim, Sedamm aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın canlarım çok sağolun sevincime ortak olduğunuz için hepinizi çokk seviyorum, Allahım hepimize hayırlı, sağlıklı, akıllı evlatlar versin inşallah aminnnn, ağlıycam şimdi yaa haberi aldığımda bile yazdıklarınızı okuduğumdaki kadar sevinmemiştim inanın

Son düzenleme:
kuzicim canım benim gözün aydın allahım mutluluğunu daim etsin inşallah, seni çok merak ediyordum ve bu yüzden açtım ama inan içimde hep rahattı sonuctan çok emindim...

Gülserencimm çokkk sağol canım benim ayağını sürüdün bak, sen Diamond'u, benimki de seninkini takip ediyo, inşallah benim peşimdende hayırlısıyla gelenler olur tez zamanda Şeniz

Ne olmuş burda yaa ben gelmeden haberim gelmiş:teytey:

yedim seni kaktüs :smiley-cool:, şaka şaka canım benim iyi yapmışsın ama bak seninki oluncada ben açıklıycam ona göre heee naniknanik

yaaa valla benn bişey yapmadımmm...hepsi kederli ve diamondun hatası beni kışkırttılar kuzim yaaaa....:çok üzgünüm:

kederlı senınde güzel haberlerını alıp burda hep beraber halay cekıcez ınsallah
:teytey:

İnşallah Cerenimiz gelecek kızlar.Sağlıklı bir şekilde.
Anne olma yolundaki en zor bekleyiş bu sanırım.Her yaptığında kendini değil onu düşünüyorsun.En ufak bir olumsuzlukta canın sıkılıyor.Gerçekten çok zor tadını çıkarmak her zaman kolay olmuyor.

Belki zor dönem bitti benim için 4 ayı dolduracağız ama her ay yeni bir endişe oluyor.İnşallah pozitifi gördükten sonra herşey güzel gelişir ve bebeklerimizi en sağlıklı biçimde kucağımıza alırız.

Amiiinnnnn inşallah

darkcım takvimini yeni farkettim çok şirin olmuş hayırlı uğurlu olsun canım yeğenimizin ismide pek güzelmiş sevdiğim ismlerden bir tanesi allah sağlıcakla kucağına aldığı günleride göstersin inşallah

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)DİAMOND........12 ŞUBAT.........İZMİR BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ........HAMİŞŞŞ

2)GÜLSEREN4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25.......30NİSAN..................?????????????????????.... .........HAMİŞŞŞ

4)KUZİ......20 MAYIS.........İSTANBUL.....UMUT TÜPBEBEK MERKEZİ HAMİŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ

3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ

4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????

5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK

6)HAZİRAN15........BEKLEMEDE ....ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ

8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

KUZİ TEKRAR TEBRİKLER CANIM UĞUR GETİRDİ BU LİSTE SANA
İNŞALLAH BİZEDE UĞUR GETİRİR
SIRADA HAZİRAN VAR İNŞALLAH ONUDA LİSTEYE HAMİŞŞŞ DİYE EKLERİZ

Son düzenleyen: Moderatör:
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)DİAMOND........12 ŞUBAT.........İZMİR BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ........HAMİŞŞŞ

2)GÜLSEREN4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25.......30NİSAN..................??????????? ??????????.... .........HAMİŞŞŞ

4)KUZİ......20 MAYIS.........İSTANBUL.....UMUT TÜPBEBEK MERKEZİ HAMİŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........HAZİRAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
6)HAZİRAN15........BEKLEMEDE ....ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

Benimde 2. Tedavim Haziran Gibi Bakalim Hayirlisi Inşallah...

Ayyy kızlar sağolun yaaa ben unutmuştum o listeyi, negüzelmiş orda ismimi görmek

hamişler giderek çoğalıyo ve bu çok güzel moral oluyo, bu listeyi akıl edende Allah razı olsun valla,

hepinizi üst sırada görücez inşallah kıslar hadi gayret

ayyy kız bi çayımı içersin gel gel..beklerim meleklerinle birgün seni....

kuzi seni tebrik ederim canım inan gözyaşlarıyla okuyorum şuan yazdıklarınızı Allah tamamına erdirsin canım darısı hepimizin başına ben de yeni sayılırım burda 3.aşılama olacak iğnelere başladık Allah herkese kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…