Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol canım benim, inşallah bu sefer tutar hayırlısıyla, kavuşursun meleğine Allah yardımcın olsun çok uğraştırmasın inşallah

:roflol: yumurtanın kısaltılmışı yumoş, gözümüze sevimli görünsünler diye yumurtayı yumoş, hamileyi hamiş şeklinde kısaltıyoruz:dance:

Ayyyy hiç aklıma gelmemişti kusur bakma çok güldüm yumoş diyince aklıma direk o ayıcık geldi...:roflol::roflol::roflol: İnşallah hepinizinki başarılı olur.Allah hayırlı evlatlar versin bende keçiboynuzu kürüne başladım tüp bebek en son çare diyorum...

Benimde 2. Tedavim Haziran Gibi Bakalim Hayirlisi Inşallah...

kaktüscüm benim gönlümden öyle geçiyorki bu sefer başaracaksın allahın izni ile biz yeterki biraz sabırlı biraz güçlü olalım .....canım listeyi çok güzel renklendirmişsin o listeye bizde girecez hamişşş diye inşallah :1hug:

buketçim kuzi sana çok güzel cevap vermiş istersen sanada bukoş diyebiliriz ne dersin :roflol: şaka şaka

canım inşallah tedavilere gerek kalmadan kendiliğinden hamişşşşşşşşşşş kalırsın

evet kuzoş iyi cevap verdi kedoş bana gerek kalmadan olur inşallah

yazan:bukoş :roflol::roflol:

hani benim adım.... :çok üzgünüm: ama bende yazmıştım.....dondurulmuşlarla deneyeceğim demiştim....benide ekleyin listeye demiştim ama :sm_confused: küstüm işte... :dilcikar:

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)DİAMOND........12 ŞUBAT.........İZMİR BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ........HAMİŞŞŞ

2)GÜLSEREN4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25.......30NİSAN..................??????????? ??????????.... .........HAMİŞŞŞ

4)KUZİ......20 MAYIS.........İSTANBUL.....UMUT TÜPBEBEK MERKEZİ HAMİŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ

3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ

4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????

5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK

6)HAZİRAN15........BEKLEMEDE ....ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ

8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

9)YEŞBÜ..........?????????????..............?????????????????

KÜSME HEMEN DUR GÖZÜMÜZDEN KAÇMIŞTIR:1rolleyes:..... ŞİMDİ MERKEZİNİ VE TARİHİNİDE YAZ ONUDA EKLİYEYİM İNŞALLAH BU LİSTE SANADA UĞUR GETİRECEK CANIM ...:1hug:
YAVV BEİRDE RENKLENDİREBİLSEM ŞU LİSTEYİ

canım hiç haberim yok yumoşlarımdan daha aramadılar çünkü :1no2:

Kuzim çok çok çok sevindim anlatamam.Seni merak etmiştim.1 haftadır internetim yok.Benimde transferim yapıldı.Bu günü saymazsam 4 günüm kaldı.Nasıl duygulandım anlatamam,göz yaşları içinde yazıyorum.İnşallah inşallah ikizdir ve sağlıklı sağsağlim kucağına alırsın yumoşlarını.Canım benim ya darısı bizlerin başına....

bebişlerim hayırlı olsun canım inşallah sende başaracaksın bu sefer test gününe çok az kalmış inşallah sende hamileler kervanına katılırsın a.s.

kıslar benim transferim ertelendi az önce aradılar 2 embriyonun durumu gayet iyimiş bugün yarın bekleteceklermiş hatta cuma günü bile olabilir transfer dediler....kıslar sizin bir bilginiz varmı bu konuda KUZİ,DİAMOND,GÜLSEREN,BEBİŞLERİM sizin embriyolarıda beklettilermi ....benim bildiğim kadarıyla çözüldükleri gün transfer edilir yoksa yanlışmı biliyorum ...dr umuzda sabah çözdürüp öğleden sonra transfer olur demişti.....neyse kıslar herşeyde bir hayır vardır bugün migrenim tutmuştu zaten uykusuzluktan ve heyecandan kendimi hiç iyi hisstemiyordum

kuzi gözün aydın çok sevindim zaten sen bu sefer olacak galiba dediğinde ben inndım hamiş olduğuna allah inşallah bizede bu mutluluğu yaşatır

kızlar listeye bi giriyoz bi çıkıyoz bende bursa acıbademde haziranda dondurulmuşlar için tedaviye başlıcam benide ekleyin ben o listenin uğuruna çok inanıyorum

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)DİAMOND........12 ŞUBAT.........İZMİR BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ........HAMİŞŞŞ

2)GÜLSEREN4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25.......30NİSAN..................??????????? ??????????.... .........HAMİŞŞŞ

4)KUZİ......20 MAYIS.........İSTANBUL.....UMUT TÜPBEBEK MERKEZİ HAMİŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ

3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ

4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????

5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK

6)HAZİRAN15........BEKLEMEDE ....ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

9)YEŞBÜ..........?????????????..............?????? ???????????

10)MAXİE...........HAZİRAN.........BURSA ACIBADEM MERKEZİ

MAXİE SENİNDE İNANDIĞIN GİBİ İNŞALLAH UĞUR GETİRECEK BU LİSTE SANADA

teşekkürler kederli sırada sen varsın inşallah bu sefer olcak

Inşallah Canim Allah Sesini Duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…