Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar beni listeden çıkarabilirsiniz malasefki ilk denememizde sonuc NEGATİFFFFF...
bugün transferden sonraki 9. günüm ama dün akşam sümüksü sütlü kahve rengimsi bir akıntım oldu,ardında penbe bol sıvılı bir akıntı ve gitgide kahverengimsi oldu....hemen dr. aradım tabii normal olarak önemli değil koyu kan şeklinde gelmeyince önemseme falan dedi...neyse sabah kalktım hiç bişey yokti ama az önce yine kahverengimsi akıntı gelmişşşşşş.
anlaşyacağınız arkadaşlar adet oluyorum bennnn yaaaaaaaaaaa...offf ya adetime daha 4 gün vardı neden böle erken oluyorum ki....
dün gece ee malum konku ve endişeden ağladım ağladım ağladım...nihayetinde insan kaderine boyun eğiyor olmayınca olmuyor iste....hakkımda hayırlısını dilemiştim Allahımdan hayırlısı böyleymiş...
bana desteğini ve dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşladıma tşk ediyorum ama olmadı işte....
hepinizi öpüyorum....

Çok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş.Yine de testini yaptıracaksın değil mi?Ne olur ne olmaz yaptırmak lazım.Sen güçlü bir insansın,sabrınla herşeyin üstesinden gelirsin.

merhaba arkadaşlar beni listeden çıkarabilirsiniz malasefki ilk denememizde sonuc NEGATİFFFFF...
bugün transferden sonraki 9. günüm ama dün akşam sümüksü sütlü kahve rengimsi bir akıntım oldu,ardında penbe bol sıvılı bir akıntı ve gitgide kahverengimsi oldu....hemen dr. aradım tabii normal olarak önemli değil koyu kan şeklinde gelmeyince önemseme falan dedi...neyse sabah kalktım hiç bişey yokti ama az önce yine kahverengimsi akıntı gelmişşşşşş.
anlaşyacağınız arkadaşlar adet oluyorum bennnn yaaaaaaaaaaa...offf ya adetime daha 4 gün vardı neden böle erken oluyorum ki....
dün gece ee malum konku ve endişeden ağladım ağladım ağladım...nihayetinde insan kaderine boyun eğiyor olmayınca olmuyor iste....hakkımda hayırlısını dilemiştim Allahımdan hayırlısı böyleymiş...
bana desteğini ve dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşladıma tşk ediyorum ama olmadı işte....
hepinizi öpüyorum....

Kaktuscum , umutsuzluga kapilma ltf , anladigim kadariyal henuz kanama filan olmamis ki ...umudunu yitirmek icin erken degilmi , kendini koyuverme testini yaptir bekle ltf arkadasim herseyde vardir bi hayir sen bunu gayet guzel biliyorsun .....hadi neolur uzulme , bizi de uzme ...kalbimiz senle :1hug:

Kızlar bu arada ben bugün kontrole gittim hem de ikili test yapıldı.Haftaya sonucunu alacağız.bebişimin cinsiyeti belli oldu.Bir oğlumuz olacakmış.Küçük bir ihtimal kordon olabilir dedi doktor.Çok heyecanlandım yaa.

Curly , cok sevindim cnm saglikla bebegini kucagina almak nasip etsin rabbim ...benimde vaktim daraliyor teste az mi kaldi desem cok mu kaldi desem carsamba gunu yapilacak ama ben bu arada siyirmazsam ...bi de dun dedemi kaybettik hem uzuntu hemde kosusturma, yorgunluk derken insallah hersey yolundadir gerci ben olucaksa her kosulda olacak diye dusunuyorum ne yapalim kismet neyse ondan otesi yok....ltf dualarini eksik etme hamile kadinlarin duasi kabul olurmus :) kendine dikkat et

Curly , cok sevindim cnm saglikla bebegini kucagina almak nasip etsin rabbim ...benimde vaktim daraliyor teste az mi kaldi desem cok mu kaldi desem carsamba gunu yapilacak ama ben bu arada siyirmazsam ...bi de dun dedemi kaybettik hem uzuntu hemde kosusturma, yorgunluk derken insallah hersey yolundadir gerci ben olucaksa her kosulda olacak diye dusunuyorum ne yapalim kismet neyse ondan otesi yok....ltf dualarini eksik etme hamile kadinlarin duasi kabul olurmus :) kendine dikkat et

Off başın sağolsun ama sen bebiş için bunu kafana takma.İnşallah o gelecek sana ve ailene bütün üzüntüleri unutturacak.Dinlenmeyi ihmal etme.Sabırlı olmak lazım ,bence de hiç de az kalmamış ohooo daha beş gün var yaaa.SABIR.

Off başın sağolsun ama sen bebiş için bunu kafana takma.İnşallah o gelecek sana ve ailene bütün üzüntüleri unutturacak.Dinlenmeyi ihmal etme.Sabırlı olmak lazım ,bence de hiç de az kalmamış ohooo daha beş gün var yaaa.SABIR.

Tsk ederim cnm, evet ya sabir ama nasil gecer bilmem artik .... insallah hayirli gelirde dedigin gibi tum acilari unutturur ..... simdi bizim yine dedemin evine gitmemiz lazim hoscakal...dualarini eksik etme ltf , iyi haftasonlari .

bu arada işlerimden dolayı siteye pek giremeyebilirim beni merak etmeyin...Aslanlar gibi ayaktayım...pes etmedim gene denicem gene denicem işte....

Kaktüsüm sen ne diyosun öyle, daha sonucun belli olmadan negatif diye kestirip atma, belki tutunmaya çalışıyolardır ondan akıntı olmuştur, üç embriyo konuldu belki tutmayanlardan embriyolardan kaynaklanıyodur, yıkılmamana sevindim ama sen yine de tutmadı diye fazla hareketlenme, dikkat et, sonucu al bir bakalım görelim inşallah yanılıyosundur

kaktüscüm üzüldüm demiyorum çünkü daha hiçbirşey belli diil lütfen testini yaptır ve bize güzel haberler ver.

kaktuscum kendıne lutfen cok dıkkat et.nerden cıkarıyorsun adet oldum dıye anlamadım.hamılle kalsan da olabılır boyle seyler.sakın kafana takıp embrıyolarına zarar verme.hıc bellı olmaz mutlaka testını yaptır lutfen.senın dedıgın gıbı de olabılır tabı ama o da hayrlısı yapck bısey olmuyor maalesf.ama ıns tutundukları ıcındır akıntıların.
nazcım basın saolsun.Allah rahmet eylesın.mumkun oldugu kdr senı etkılememesı ıcın gayret goster zor ama.
curly cım senın de bebıs hayrlısı olsun.boyle saglıkla hızla buyur ıns.
kederlıcım sana da cok gecmıs olsun ama bu aslında cok da kotu bır haber deıl en azından kı aslında az bısey de dııl problemın kaynagını buldunuz.cok ıyı bır sey bu.bana soyledıklerı yuksek sans verdıgımız,basarı bekledıgımız bır cıftsınız,tutunması ıcın rahımde gorunen hıcbır sorun yok ama olmuyor bılıyorsun.bu da ınsanı cok uzuyor.en azından sen sebebını ohrenmıs oldun.belkı de amelıyat olsan kendılıgınden hamıle kalırsın.o uzdn uzulme lutfen olumlu taraflarını dusun.

Kızlar bu arada ben bugün kontrole gittim hem de ikili test yapıldı.Haftaya sonucunu alacağız.bebişimin cinsiyeti belli oldu.Bir oğlumuz olacakmış.Küçük bir ihtimal kordon olabilir dedi doktor.Çok heyecanlandım yaa.

Ayyy erkekimiz geliyo demek yerim onu ben, sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah

KEDERLİ bu sana bak ve tabi senin gibi düşünen arkadaşlara

Rüyamda kendimi yonca bahçesinde koşarken gördüm
Çocukluğuma geri dönmek istedim saçımı ördüm
Ne yük vardı omuzlarımda ne derdim oyundan başka
Ne kadar güzeldi çocukluğum aslında çocuktum büyüdüm
Büyüdükçe kendime duvarlar ördüm
O kadar yoruldum ki bazen durmadan yürüdüm

Hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa
Beklemeden giderim kalbim git diyorsa
Ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa
Bir gün ışıklar banada yanacak nasıl olsa

Hiç bir kalpte kalamam içinde iyilik yoksa

canım benim inşaallah allahın izniyle herşey yoluna girecek kaktüscüm sne kendini aşmışsın birtanem olacka bekle göreceksin aynı zaman da sende oku tamam mı canım?

--------------------------------------------------------------------------------
kaktüs canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum ama o kadar güçlüsünki hemen kendini toparalamışsın ben senin kadar güçlü değilim ve hemen toparlanamıyorum ne yazık ki ama herşeye rağmen hayat güzel ve yaşamaya değer bence rabbim daha büyük dertlerden korusun bizi

okadar canım sıkkınki ne diyeceğimi bilmiyorum dünden beri yazmak istiyorum ama beni yanlış anlarsınız diye yazamıyorum kendimi bir listeye ekliyorum bir çıkarıyorum lütfen yanlış anlamayın sizden çok özür diliyorum ben dün dr a gittim boğazım bir kaç aydır ağrıyordu dr guatrdan şüphelendi ve hemen bir ultrasonda muayne etti ve guatr teşhisi koydu amelitayat olman şart dedi
bende dr a 3 ay önce tüpbebek yaptım ve negatif sonuç aldığımı söylediğimde dr bana negatif sonuç almanızın sebebi büyük ihtimale guatr olabilir ve kesinlikle ameliyat olmadan sakın tüpbebek yapmaya kalkışmayın yoksa tekrar negatif sonuç alabilirsin dedi
şimdi kızlar bana ne deseniz haklısınız biliyorum sizden çok özür diliyorum
offfffff kızlar offffffff bugünlerde benim ve eşimin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor sanki hiç bir işimiz rast gitmiyor senağlamasenağlama

canım sen beni boşver senin işler benimkinden daha karışık be kederlim...inşallah herşey hakkında hayırlısı olur...üzülme sakın...

Çok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş.Yine de testini yaptıracaksın değil mi?Ne olur ne olmaz yaptırmak lazım.Sen güçlü bir insansın,sabrınla herşeyin üstesinden gelirsin.

canım curly tşk ederim gerçektende inanılmaz güçlüymüşüm benim bile haberim yoktu :utangac:

Kaktuscum , umutsuzluga kapilma ltf , anladigim kadariyal henuz kanama filan olmamis ki ...umudunu yitirmek icin erken degilmi , kendini koyuverme testini yaptir bekle ltf arkadasim herseyde vardir bi hayir sen bunu gayet guzel biliyorsun .....hadi neolur uzulme , bizi de uzme ...kalbimiz senle :1hug:

nazcım tşk ederim..herşeyin hayırlısı tabiki...rabbim başka dert vermesin...

Kaktüsüm sen ne diyosun öyle, daha sonucun belli olmadan negatif diye kestirip atma, belki tutunmaya çalışıyolardır ondan akıntı olmuştur, üç embriyo konuldu belki tutmayanlardan embriyolardan kaynaklanıyodur, yıkılmamana sevindim ama sen yine de tutmadı diye fazla hareketlenme, dikkat et, sonucu al bir bakalım görelim inşallah yanılıyosundur

kuzimmmm canım dostumm başıma gelenleri okudun dimi...amannnn hayırlısı be arkadaşım...merak etme test yapacağım aslada bebişimden vazgeçmem...inşallah bigün olacak...

kaktuscum kendıne lutfen cok dıkkat et.nerden cıkarıyorsun adet oldum dıye anlamadım.hamılle kalsan da olabılır boyle seyler.sakın kafana takıp embrıyolarına zarar verme.hıc bellı olmaz mutlaka testını yaptır lutfen.senın dedıgın gıbı de olabılır tabı ama o da hayrlısı yapck bısey olmuyor maalesf.ama ıns tutundukları ıcındır akıntıların.
nazcım basın saolsun.Allah rahmet eylesın.mumkun oldugu kdr senı etkılememesı ıcın gayret goster zor ama.
curly cım senın de bebıs hayrlısı olsun.boyle saglıkla hızla buyur ıns.
kederlıcım sana da cok gecmıs olsun ama bu aslında cok da kotu bır haber deıl en azından kı aslında az bısey de dııl problemın kaynagını buldunuz.cok ıyı bır sey bu.bana soyledıklerı yuksek sans verdıgımız,basarı bekledıgımız bır cıftsınız,tutunması ıcın rahımde gorunen hıcbır sorun yok ama olmuyor bılıyorsun.bu da ınsanı cok uzuyor.en azından sen sebebını ohrenmıs oldun.belkı de amelıyat olsan kendılıgınden hamıle kalırsın.o uzdn uzulme lutfen olumlu taraflarını dusun.

@yshencim valla şimdilik beklemedeyim canım....mevlam neyle neylerse güzel eyler....sonucu sizlere elbet bildireceğim kader arkadaşlarım benim...

KAKTÜS canım ne yaptın gelen kahverengi akıntı adetmiymiş???

valla darkcım anlamadım ki ne olduğunu ...ctesi sabah tekrardan lekelenme oldu ama şimdilik bişey yokkkk...valla karmakarışığım ne yapmam gerek ne düşünmem gerek bilmiyorum..dualarını eksik etme üzerimizden...hamiş hanım....

KEDERLİ bu sana bak ve tabi senin gibi düşünen arkadaşlara

Rüyamda kendimi yonca bahçesinde koşarken gördüm
Çocukluğuma geri dönmek istedim saçımı ördüm
Ne yük vardı omuzlarımda ne derdim oyundan başka
Ne kadar güzeldi çocukluğum aslında çocuktum büyüdüm
Büyüdükçe kendime duvarlar ördüm
O kadar yoruldum ki bazen durmadan yürüdüm

Hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa

Hiç bir kalpte kalamam içinde iyilik yoksa

canım benim inşaallah allahın izniyle herşey yoluna girecek kaktüscüm sne kendini aşmışsın birtanem olacka bekle göreceksin aynı zaman da sende oku tamam mı canım?

:utangac: şiirin tam benlik valla....tamam tamam kızma saracım yaaa...valla arada öyle bir aşıyorum ki kendimi Allah yardım etsin bana....

valla darkcım anlamadım ki ne olduğunu ...ctesi sabah tekrardan lekelenme oldu ama şimdilik bişey yokkkk...valla karmakarışığım ne yapmam gerek ne düşünmem gerek bilmiyorum..dualarını eksik etme üzerimizden...hamiş hanım....

Canım belki tutunmaya çalışıyordur.hemen pes etme bakalım ne olacak.
Dualarım sizinle zaten ;)
Progestan kullanıyormusun?

Back
X